Vicdanı ve merhameti..

Hayvanlara merhametli olan insanları guzel sever, iyi arkadaş ve dost olur 🤍
Vicdanı ve merhameti..

Hayvanlara merhametli olan insanları guzel sever, iyi arkadaş ve dost olur 🤍
Benim varlığımı görmezden gelip eli kolu, gözü, gödü oynayan adamdan korkarım. Mesela ben yanındayken diğer insanlığı unutursa, ilgisini, odağını tamamen bana çevirirse onu kendime yakın hissediyorum. Şöyle egosundan arınmış, merhamet dolu bi insanla tanışınca yemeyip yanında oturasım geliyo ömür boyu.
Öbbb de enerjiklerim gelsin
Merhamet bi yana onlara karşı ekstra sorumlu hissediyorum kendimi. Mahellede bile kedi köpekleri hep beslerim. Hayvanlara kötü davranan insanlar yok olsunlar inşallah.
Teşekkür ederim 🥹
🌷🦋🌸
Senin gibi vicdan ve merhameti kıymetli gören birine, böyle bir yaklaşım harika yakışır. 🤍 Gerçekten de hayvanlara sevgi gösteren bir insanın içindeki iyilik, dostluğu ve sevgiyi samimi şekilde hissedebilirsin. İnsanların hayvanlara gösterdiği şefkat, genel anlamda nasıl bir kalbe sahip olduklarını çok güzel anlatır. Onları gördüğünde içinden gelen sıcaklık, doğru kişilere yakın olduğunu gösterir. 🐾✨
Cevap
9Cevap
Karakteri vicdanı merhameti duruşu
Merhametli olması beni kendisine çeker gadası
Ona iyi ve doğru davrandığım da karşılık olarak daha da iyi davranmasını beni ona karşı oldukça yakın hissettirir
Eğer beni kendinden çok düşünüyor önemsiyor ne yaptığımı merak ediyor hasta olduğumda arayıp soruyorsa bu kişi için ben elimden gelen her şeyi yaparım
Hayır bence değil ben kimi hayatıma aldıysam kendimden çok onu düşündüm onun mutluluğu için uğraştım ama işe yaradı mı dersen yaramadı …
Şöyle düşün ben onu her şeyin üstünde seversem o da beni öyle severse bu mutluluğu düşünsene imkansızlık gibi ama güzel olabilir
Evet inşallah bir gün bulacağım o kadını ☺️🍀
☺️😇
Kova 😌
@GGƏĆƏ evet oğlaklar anlayışlı kibar güzel seven insanlar 🍀 sanırım farklıyım biraz diğerlerine göre yükselen Çin Burcu farkı falan sanırım
Merhametli ve güler yüzlü enerjik olması beni çok çeker.
Samimi olması, espiri yeteneğinin olması,
zeka fışkırması sjsbsj
G, zekalıyla uğraşılmaz zaten sjshs
Söz dinlemesi. Bilmediği şeyler hakkında yorum yapmaması.
Kesinlikle hayvanlara olan merhameti. Hayvana merhameti olmayana selam bile vermem.
@Blackspot olsa ne olacak herkes hayvan sever
Ay köpek cok tatlii💗💗
Evett ya 😭😭💗
Şakalarıma gülmesi 🥹
Yani habire şaka yapmam ama gülerim neşeliyim o da bi gülüp neşeye neşe katarsa yakın hissederim tabi 😂
Öyleliiii
Merhametli ve komik olması
Merhametli oluşu 🤧
Samimi davranması sakin olması
Bu aralar hiç bir davranışı
Empati yeteneği.
Merhametli efendi
Mütevazı anlayışlı olması
Söze katılıyorum✌🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?