Kişilik & Karakter Genel olarak hangi yaş grubuyla sohbet ederken sıkılmazsınız✨? Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizce hangi yaş grubunun sohbeti sarıyor🎀? 18-20 yaş arası 20-25 yaş arası 25-35 yaş arası 35-45 yaş arası +50(sıkıcııı) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Genel olarak hangi yaş grubuyla sohbet ederken sıkılmazsınız✨? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Olgun kişiler oluyor. 30 yaş ve üstü ama önemli olan düşünce yapısı. 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Her yaş grubuyla iyi anlaşırım ama kendi yaş grubumla eğlencenin dibine vururum.. 😅 0 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaş söylenemez bazı 40 yaşındakiler çok pozitif oluyor oturup saatlerce konuşursun yani bide yaşlıların eski hikayeleri beni çok sarıyor 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şu yaş diyebileceğim bir yaş aralığı yok önemli olan sohbet etmeyi ne kadar seviyor ben az konuşan insanlara tahammül edemiyorum mesela 0 0 Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Açıkçası bunun yaşla alakası olduğunu sanmıyorum karakteri bana uymayan kişilerle konuşurken sıkılıyorum 0 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bunun bir yaş grubu yok bende ya. Aynı kafadaysak eğleniyorum. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Genellikle fark etmiyor ama 20-25 arası muhteşem muhabbetler oluyor 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yaş grubundan ziyade kafa dengi mi ona bakarım.. 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bencede gençlerin muhabbeti sarıyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. 25-35 arasında 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. 20-25 falan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olgun kişiler oluyor. 30 yaş ve üstü ama önemli olan düşünce yapısı.
Her yaş grubuyla iyi anlaşırım ama kendi yaş grubumla eğlencenin dibine vururum.. 😅
Yaş söylenemez bazı 40 yaşındakiler çok pozitif oluyor oturup saatlerce konuşursun yani bide yaşlıların eski hikayeleri beni çok sarıyor
Şu yaş diyebileceğim bir yaş aralığı yok önemli olan sohbet etmeyi ne kadar seviyor ben az konuşan insanlara tahammül edemiyorum mesela
Açıkçası bunun yaşla alakası olduğunu sanmıyorum karakteri bana uymayan kişilerle konuşurken sıkılıyorum
Bunun bir yaş grubu yok bende ya. Aynı kafadaysak eğleniyorum.
Genellikle fark etmiyor ama 20-25 arası muhteşem muhabbetler oluyor
Ya gençlerin muhabbeti gerçekten sarıyor.
Yaş grubundan ziyade kafa dengi mi ona bakarım..
bencede gençlerin muhabbeti sarıyor
25-35 arası. Daha iyi anlaşıyorum.
25-35 arasında
Yaşıtlarımla
20-25 falan
30 35