Arkadaş olarak genelde 30' lu yaşlarda arkadaşlarım daha çok... Ve daha iyi anlaşıyorum... Ama tavsiye ve hayat dersleri olarak düşünürsek 60 70 yaşındaki ya da daha büyük insanların yaşanmışlıklarını, eğitim bilgisini, okuduğu kitapları, gezdiği gördüğü yerleri , hayata dair derslerini ve tavsiyelerini dinlemeyi çok seviyorum. Yaşına rağmen insanların enerjisini , o yüzündeki gülümsemesini , çalışkanlığını , dik duruşunu, hayata dair ne yaşarlarsa yaşasınlar pozitif olmasını seviyorum. İyi anlaşıyorum. :) Peki ya siz?
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Ben kendimden büyük olanlar ile daha iyi anlaşabiliyorum.. çünkü yaşıtlarım bana çok ergen gibi geliyor ben de yaşıma göre fazla olgun düşünceliyim.. ama genellikle karşımda ki kişi gerçekten anlayışlı olursa kafa dengi olursa o zaman anlaşırım
Düşündüm de yok ya, yaşıtım yok. Mesela en basitinden bu sitedeki takip listem, sohbet kitlem ve günlük hayatta iletişimde olduklarım.. Hiç bana yakın bir yaşta hatta aynı yaşta arkadaşım yok. Aklıma gelip üzmüyor beni de sadece bilmiyorum. Tuhaf bir his, neden benden büyüklerin yanında daha anlaşılmış ve rahatlamış hissediyorum neden yaşıtlarımın yanında içim sıkılıyor hiçbir fikrim yok...
Genelde bahsettiğim yaş grubu 25+ ya da 30+ oluyor mesela 25- çok az arkadaşım var ki yaşım daha 20 bile değil
öğretmen değilim. 3 ün. eğitimi aldım. hem mimar hem inşaat mühendisi hem inşaat teknikeriyim bilime akla önem veririm sürekli her konuda araştırmalar yaparım. 30 u aşkın ülkelerde projeler yaptım. bazı konularda uzmanlaştım. seminerlere de davet ediliyorum. bilgilerimi paylaşıyrum.
Çok iyi... 3 meslek bir arada çok ilginç ama kulağa hoş geliyor. Takdire şayan. Tebrik ederim. :) Araştırmalar yapmak ve kendini geliştirmek önemlidir evet. Vayy canına... 30 yıl demek. Maşallah. Proje çizmek zahmetli iştir ama güzeldir. Bende yaptığım için biliyorum. Ama benim o kadar tecrübem yok. Ben yeniyim :d Ne güzel. Bilgi paylaşınca güzel. Başarılarınızın devamını dilerim :)
Evet autocad kullanıyorum tabii ki. Autocad dışında 3ds max , revit vs diğer programlarıda kullanıyorum. Ama şu an en sık kullandığım autocad ve 3ds max. Autocadte fena değilim. Ama 3ds max'ta eksiklerim oluyor. Öğrenmeye çalışıyorum. Sorum olursa elbette sormak isterim. Çok teşekkür ederim :)
autocad in türkiyede ilk müşterilerindenim. 1990 yılında almıştım sanırım.. R8 ile başlamıştım. özellikle 3D uzmanıyım. autocad 3D ve 3D akıllı biloklar hakkında öğrenmek istediklerini sorabilirsin mesajım açık
tüm projelerimi 3D çiziyorum. hata riski kalkıyor.
Ne güzel... O yıllarda ben daha doğmamışım:d Ben doğmadan 8 yıl önce... bayağı yıl olmuş...3D konusunda sıkıntı çekiyorum evet. Örneğin autocadte çizilen bir projeyi 3ds max'a aktarmam gerekip çizimde değişiklik yapmam gerekiyorsa vs vs. Kurs aldım udemy'dan ama hepsini bitiremedim. İstediğim kısma henüz gelmedim... Tebrik ederim gerçekten. Ve teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için. Bugün çizim yapacağım. Şu an sorum yok ama olursa sorarım elbette. Çok saolun.
bence en uygunu yaşıtlar, yaşının artı eksi 5 yaş olanlar. yaşlıların tecrübeleri anıları vs dinlenebilir ama çoğu bir süre sonra sadece kendini övüp sana akıl vermeye başlıyor. kendinden küçükler ile de aynı kafa olmuyor en uygunu yaşıtlar
Yaşıtlarımla çok nadir anlaşırım. Genelde herkesle anlaşırım ama muhabbetleri sıkıcı geliyor ve mantıksız. Bana genelde çoğunluk çocuksu geliyorlar. Kafa yapım uymuyor... Benden 5 ve 10 yaşa kadar büyüklerle daha iyi anlaşıyorum. Kız erkek farketmiyor. Biraz daha olgun oluyorlar sanki. Evet yaşlıların tecrübelerini dinlemek eğlenceli. Genelde çoğu kişi sıkılsada, ben sıkılmam. Saatlerce anlatsalar dinlerim yani hahah Tabii kelimeler boş değilse ve gerçekten bilgililerse... Kendi öven insanları sevmem açıkçası. Hangi yaş grubu olursa olsun bu hoş değil bence... Kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Aynı topraktanız aynı toprağa gömüleceğiz. Yani kim olursan ol herşeyin bir sonu var... Kendini öven birinin tavsiyelerini dinlemem. Genelde kendini çok övenin içi fos çıkar:d Yani zeki biri kendini övmez. Övmeye ihtiyaç duymaz... Kendimden küçüklerde çocuksu geliyor. Kardeşim gibi görüyorum... Bir yaş bile küçük olsa hahah Ve 1 ay bile benden küçük olsa çocuksu geliyor ya :d Ama anlaşıyor muyum? anlaşıyorum evet. :d Demek ki sende en iyi yaşıtlarınla anlaşıyorsun. Bu gayet doğal:)
Hiç fark etmiyor. Dinlemeyi bilen ve beni anlayabilen insanlarla uyum sağlayabilirim çoğunlukla. İleri yaş gruplarıyla da anlaşabilirim hâttâ. Takılmam yaşa.