Kişilik & Karakter Az önce kendimi gizliden nasılım diye sordum gören oldu mu? Ama kötü yorum yapan arkadaşlara kırıldım 🤗? gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Az önce kendimi gizliden nasılım diye sordum gören oldu mu? Ama kötü yorum yapan arkadaşlara kırıldım 🤗? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. görmedim. 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Yazmadın
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. hmmmm olabilir öyle şeyler 0 3 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Uzuyorlar Yorumla arascanpolat +1 yıl üzülme üzme kendini boş ver sikleme Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Tamam knk Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Vosvos'u mu paylaştın reis. 0 1 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Kendimi knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
görmedim.
Yazmadın
hmmmm olabilir öyle şeyler
Uzuyorlar
üzülme üzme kendini boş ver sikleme
Tamam knk
Vosvos'u mu paylaştın reis.
Kendimi knk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve