Sınavlar bitince bir şeyler yapalım mı dedi, ben de işe girebilirim ama zaten sınavlar da görürüz birbimizi yani dedim. Elimden geldiğince yumuşak olmaya çalıştım ama bilmiyorum kendimi doğru ifade edebildim mı?

Sınavlar bitince bir şeyler yapalım mı dedi, ben de işe girebilirim ama zaten sınavlar da görürüz birbimizi yani dedim. Elimden geldiğince yumuşak olmaya çalıştım ama bilmiyorum kendimi doğru ifade edebildim mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açık açık reddedemeyip saçmalamışsınız gibi geldi bana.
sen sanirim istemiyosun ve reddetmissin oyle anladim gayette kibarca alttali avellere takilma
Kendisi sınıf arkadaşım, sınıfta birbirimizin yüzüne bakamaycak hale gelmek istemem. O yüzden arkadaşligimizi bozmadan cevap vermeye çalıştım
O degilde bu kadar uzun uzun yazismaya utanmiyormusunuz
Niyeeee
eleman buna yürümüş bu da kibarca ben kezbanım demiş
Ama neden böyle dediin ki😟
Sen yumuşak olmaya çalışmışsın ama o sert seviyor bu belli...
Ben kendisinin benim için normal bir arkadaştan farklı bir değere sahip olmadığını anlatmak istedim ama yapamadım galiba, mesejla olmuyor kiii, o da yüz yüzekyen zaten hiç böyle konuşmuyor. Değişik biri😀
Belli zaten utangaç çekingendir mesajlarda bile tam her şeyi anlatamadığına göre 😊
Senin de kendinize iyi bir görmüş olabilir sen gayet net ol açık ol konu kapanmış olur
cidden bakire terasa mısın? Kibar ve nazik bir konuşma olmuş ama bu ne yani
Ama nereden ki😅Ne deseydin?
Yani sen kısaca sana da herkes gibi mesafeliyim kimseyi istemiyorum mesajı vermişsin ama çocuk flört etmek istiyor bariz. Sen reddedeyim derken fazla masum kız havasına girmişsin.
Ya biz sınıf arkadaşıyız ve o bir kere bana kahve içelim mı dedi ben de kabul ettim ama baktım ki devamı geliyor o yüzden ne diyeceğimi de bilemedim. Çünkü çocuk çok yavaş ilerliyor😅Ya okulda benimle neredeyse hiç sohbet etmiyor, garip bir kişilik. Ben ona seni arkadaş olarak görüyorum seni deseydim her an " Ben de seni arkadaş olarak görüyorum, aksini idea etmiyorum" diyecek bir tip. Ve evet ben de bu konularda safım😅Asla birinin benden hoşlandığını anlayamıyorum o yüzden redderderken bile açıkca yapamıyorum.
Anlıyorum seni bence karşı taraf da biraz tuhaf. Konuşmanın ve ilişkinin tuhaflığı bir tık oradan geliyor. Karşıı tarafın davranışları farklı olsaydı senin de ona karşı farklı bir tutumun olurdu. Bence çocuk çok sağlam değil sen uzak durmaya devam et
okulda buluşursanız sıradan bir insan da olabilir senin için dışarda buluşursanız bu date demektir , konu kilit
Sanki politika tartışıyorsunuz gibi çok resmî 😅
😅ya ne desem bilemedim kiiii
Benim için okuldaki herhangi bir arkadaşından farklı bir değere sahip değilsin demek istedim ama anlatamadım galiba😟
Çok uzatmışın direk seni arkadaşım olarak görüyorum yanlış anlamanı istemem de bitir 😅
Sonra o da diyecek ki ben de arkadaşca yazdım zaten djajdjsj erkekler işine gelmeyince bir anda dönemeyi çok iyi biliyorlar
Aman dönerde dönsün net ol
Boş yapmışsın