16 yaşında piknik tüpünü değiştirmeye gittiğimde dolu hali ile dönüşte ıssız bomboş yolda yolun iki kenarından bir birine ateş eden 2 grup arasında kaldım. Elimde dolu piknik tüpü kendimi mi koruyayim tüpümü bilemedim😅😅😅 Neyse ki 1 dakika ile kurtardım. Bakkalda sıra beklerken sıramı yaşlı birine vermiştim iyi ki , bu iyilik kurtardı belki de beni😀
Genele bakarsam oldukça şanslıyım. Tabii ki zaman zaman, ufak tefek aksilikler yaşıyorum her insan gibi. Fakat genel olarak şanslı insanımdır hatta imrenirler, her durumdan bir şekilde kurtulurum mesela ben. Kriz anlarını iyi yönetirim, stres altında iyi kararlar alırım. Zekice ve pratik hareket ederim şansta çoğu zaman benden yana olur. Ha bu arada ileri görüşlü biri olduğum için şanssızlığa pek taviz vermiyor da olabilirim. 🙄
Ben iyi bir ailede doğduğum için kendimi şanslı hissediyorum birçok şey annemden öğrendim rahmetli annemi hemşireydi Bu yüzden sağlıkla ilgili çok bilgim var tabii bir doktor kadar olmasa da ama birçok ilacı biliyorum birçok hastalığı biliyorum test sonucunu okuyabiliyorum ayrıca iyi bir babam var güzel bilsem de oturuyorum İstanbul'da etiler'de
Her konuda şanslıyım ya maşallah en basitinden dolmuş bekliyorum o kadar insan arasından tamda benim önümde duruyor ahhsbs her seferinde böyle oluyor anlamış değilim 😂