Ben okulda , kuran kursta, stajyerlik gibi aldığım eğitimleri yıllar geçince unutuyorum çalıştığım dersleri hatırlamıyorum girdiğim sınav yüksek puan aldığım sınavlar aynı sorular sorsalar bilemem siz unutuyormusunuz yıllar geçince herşeyi unutuyorum okul 2006 yılında bitti lise askerde acemilik eğitimleri aldım onlarida unuttum 2010 ocak bitiş
Yıllar geçmiş unutmaniz normal Pratik yapılmayan tekrarlamayan şeyleri hafıza biryerden sonra siler artik
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tekrar yaparsam tamamlanması uzun haftaları alacak bu demek ömür boyu eğitim demek oluyor 1 kerede eğitim alıp ömür boyu akılda kalmıyor iyi değil okul bitti kelimeleri unuttum renkleri bir kaç adet tekrar kelimeleri öğrenmek gerekiyor küçükken geceleri kitap okurdum ama unuttum bugüne hazırlık içindi asal tanjant kotanjant sinüs direnç niwton cos. Bunlar yapamıyorum matematik simgeleri
Dediğim gibi sonuç yine aynı yere çıkıyor Tekrar etmek pratik yapmak hafızayı taze tutar ama o konuyla bir daha ilgilenmezsen Hafıza bu bilgi gereksiz diyip silebiliyor maalesef maalesef sabit kalma gibi şansı yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yıllar geçmiş unutmaniz normal
Pratik yapılmayan tekrarlamayan şeyleri hafıza biryerden sonra siler artik
Tekrar yaparsam tamamlanması uzun haftaları alacak bu demek ömür boyu eğitim demek oluyor 1 kerede eğitim alıp ömür boyu akılda kalmıyor iyi değil okul bitti kelimeleri unuttum renkleri bir kaç adet tekrar kelimeleri öğrenmek gerekiyor küçükken geceleri kitap okurdum ama unuttum bugüne hazırlık içindi asal tanjant kotanjant sinüs direnç niwton cos. Bunlar yapamıyorum matematik simgeleri
Dediğim gibi sonuç yine aynı yere çıkıyor
Tekrar etmek pratik yapmak hafızayı taze tutar ama o konuyla bir daha ilgilenmezsen
Hafıza bu bilgi gereksiz diyip silebiliyor maalesef
maalesef sabit kalma gibi şansı yok.
ilber ortaylı 40tan sonra yarağı tutacağımızı söylüyor abicim
Ne demek istiyorsa haklı ben 40 yaşıma üçbucuk yıl kaldı gireceğim artık
o zaman kusura bakmayın ama siz kardeşim yiyeceksiniz şimdiden afiyet olsun
Normal bir şey
Benim için yorucu ve üzücü tekrarlamaliyim bilgiyi
Ya alim zikrini çek