Bazı şeylerin karanlıkta küle dönmemesi için gizlenmesi gerekir, bazı hislerin kaybolması gerekir. Rüzgarın en ferahlatıcısı o yavan yalnızlıkta esiyor. Her adımda izi kalan minik bir yel gibiydi, içimde uyanan asil bir başkaldırış öyküsü. Şimdi izi bile kalmadı, gölgesine sığındığın heybetli ağaçlar yaprak döküyor teker teker. Tüm evren usulca yıkılırken gökyüzüne, gökyüzünün de üzerine devrilecekmiş gibi hissettiğin o gece bütün perdeler aralanmış seni izliyorlardı. Kara bulutların zafer şarkıları bastırıyor ruhun haykırışlarını. Sonra kocaman odada kayboluyorsun, en gürültülü şekilde yok oluyor duvarların soğuk yüzü. Başucunda ince bir tını, davetkar bi sessizlik. Bir buluşma yeridir aynalardan süzülen sıvının paralel güzergahı. Kimse duymadan tamamlanması gerekiyor, kimse uyanmadan uyuman gerekiyor.
Yani anlatmaya cesaret edemediğim yaşanmışlıklar değil de anlattıkça bir şeylerin değişmediğini görüyorum o yüzden anlatmayı çok tercih etmiyorum. Elbette, bazen paylaşmak zor olsa da, yaşamış olduğumuz deneyimler bizi şekillendirir ve öğretir.
Çok yüzeysel insanlarla muhabbetim. Birine her şeyimi anlatmam için, hayatımda önemli bir noktada bulunması gerekiyor. Çok samimi duruyorum belki dışardan bakınca ama işin özü öyle değil, o mesafe hep var. Anlatmaya cesaret edemeyeceğim bir yaşanmışlığım yok ama bazı yaşanmışlıklar herkese anlatılmıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hayır olmadı.. ben güvendiğim insana anlatırım ya da gerek görürsem anlatırım.. ama yaşlanmışlıklarım zaten bana özeldir cesaret ile ilgisi yok özelimi paylaşımı sevmem pek genelde.. ya da dert anlatmayı
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Vardı ama ortaya çıktı oda kuzenim durmadı yine arkadaşına iftira attı hakkımda iki kere tuzak kurdu sezdim kurtuldum kuzen baya sene sonra 3 senedir başladı sezdim tuzağı kurtuldum ve annem ilk anladı sezdi önceden dedi ki bu şarkıyı sana mırıldanıyor demek istedim ama millet ne der diye sustum sonra kaslarını gösterdi annem anlatıyor ve kendisini hiç sevmez zaten teyzeme dedi kuzeni merveye değişik davranıyor diye işte konuşmayı yanlış anladım herşeyi demek zorunda kaldım