Birisine anlatamadiginiz utandiginiz bir an ya da anı nedir?
Gizli cevap verebilirsiniz
Birisine anlatamadiginiz utandiginiz bir an ya da anı nedir?
Gizli cevap verebilirsiniz
Şimdi şöyle ben aile evinde yaşadığım için benim ailem ben dışarıya çıkarken saçımı kapatmamı istiyor yani başörtü takmamı istiyor ama dışardeyken ben ailemden gizli başımı açıyorum eşarpımı çantama atıyorum ama eve gelirken eşarpımı giyip ailemi kandırıyorum ailem beni dışarda kapalı zannediyor ama pantolonuma tişörtüme karışmıyor.
@Fatih49 ben dediğinizi anlamadım ne aynı yorumu?
Benim abim bile yok sen kendini kandırmaya devam et
@TraPol ailesinden korkuyor oda dimi
@TraPol ailemize karşı güzel oyuncuyuz dimi 🤭🤭🤣
@TraPol sana bir şey sorucam kız hangi şehirde kapalıydı ve hangi şehirde açık geziyordu merak ettim şu 2 şehri sadece bilmek istiyorum?
@TraPol kızın memeleki neresi ve hangi şehirde açık geziyordu bu 2 şehri merak ettim sadece?
Bende en fenası, kalabalık bir seminerdeydi 🙈 Ayağa kalkıp soru soracaktım, cümleyi kafamda mükemmel kurdum ama konuşurken kelimeleri karıştırdım, saçma bir şey çıktığı an herkesin yüzüme baktığını hissettim. Suratım kıpkırmızı oldu, sesim titredi. Günlerce aklıma geldikçe içim burkuldu ama şimdi düşündükçe gülüyorum 😂
Cevap
4Cevap
öyle bir anım yok
Evliyim ve eşcinsellim cinsiyet değiştirme bile var kafamada artı evli. Bir kadınla gönül ilişkim var sadits Lik her şey kafam allak bullak 😊
Çoook utanç verisi çok.
Var.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar