Kişilik & Karakter Kendinizi ifade etme fırsatı verilmediğinde ne yaparsınız? ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elbette sürçülisan eder dil lakin dur demek olmaz olmamalı da Güncellemeler+1 yıl güncel Kendinizi ifade etme fırsatı verilmediğinde ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben takılmam 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Neden verilmiyor Görmezden mi geliyorm yoksa gercektenSilik biri olduğumu düşünmeye baslarm Beni kaile almaları lazm Bu onlarn kendi görgüsüzlüğü nezaketsizligi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ağlarım maalesef 1 5 Yorumla ErotikAdam +1 yıl hiçbir şey için ağlamaya değmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçimde duracağına çıksın daha iyi Yorumla ErotikAdam +1 yıl gerçi oda mantıklı bir eylem haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen tavsiye ederim Yorumla ErotikAdam +1 yıl ben beceremem ağlamayı tavsiyen için teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben takılmam
Neden verilmiyor
Görmezden mi geliyorm yoksa gercekten
Silik biri olduğumu düşünmeye baslarm
Beni kaile almaları lazm
Bu onlarn kendi görgüsüzlüğü nezaketsizligi
Ağlarım maalesef
hiçbir şey için ağlamaya değmez
İçimde duracağına çıksın daha iyi