Bu yaşınıza kadar hayatınız nasıl geçti, verimli mi, çok kötü ve pişmanlıklarla dolu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
33 yaşındayım leş :) Hayatı güzelleştiren şey yaş değildir. Zamanı bizim için iyi olabilecek şeylerle geçirmektir. Herkeste imkan, varlık yok. Bazen bir işe mecbur kalıyorsunuz her gün küfrederek işe gidiyorsunuz. Bir gün metrobüsle, bir gün arabayla, bir gün servisle bir gün başka araçlarla falan da denedim. Güzel olmuyor her türlü kötü 😁 25 yaşımda da aynıydı.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayat her şeye rağmen güzel ve garip. Bugün daha umutlu hissediyorum ama 2 gün önce Allah'ın canımı almasını istiyordum. Her şeye rağmen umutlu olmak gerek.
En İyi Cevaplar
+1 yıl25 yaşına kadar çoğu şeyi anlıyorsun. Eğer bu yaşına kadar hir yatırımın falan yoksa kötü hissedersin, varsa iyi ki yatırım yapmışım dersin. Eğitim veya borsa. İkisinede yatırım yapmak gerek. Eğitim derken illa üniversite eğitimi değil. Para edecek sertifikalarının olması ve tecrübe kazanmak falan. Kaçırmışlık hissi çok oluyor birde bu yaşta. O yüzden ne kadar erkende olsa birşeyler için çabalamak gerek. Parayı ihtiyaç dışına çok harcamamak gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu dedikleriniz çok doğru
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İyi bir yaştı , herşeyi yapabileceğinizi zannetiğiniz yaşlar. Düşündüğüm coğu şeyi yaşadım. Pişmanlıklar tabiki var kimin yokki. Bir yerde takılmamak gerekiyor daima ilerleyebilmek. Yavaş yavaş sendeleseniz bile ilerleyebilmek önemli çünkü durduğunuz an oyun biter. Şimdiki ben gibi.
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Ben bu yaşıma kadar yerimde saydım inan bana, takılı kaldım. Şimdi ilerlemek de takılı kalmak da istemiyorum. Dünyaya katlanamiyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası en mutlu olduğum yaştı. Özgürlüğüme kavuştuğunu, gerçek bir adam tarafından sevildigim, beni küçümseyen insanları terk ettiğim yıldı. Umarım herkes mutlu olur. Şimdi 29 oldum. Tabiki hâlâ çok şükür keyfim yerinde. Nice yıllar diliyorum 🤗
13 Yorumla
Soran+1 yılMaaşallah diyeyim o zaman💗 darısı başıma. İnşaallah ben de hayırlısıyla atanırım ve istediğim hayatı yaşarım.
Cevap sahibi+1 yılUmarım çok mutlu huzurlu olursun 🤗
Soran+1 yıl✨🤍🤍
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
27Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için sıradan bir yaştır.. mutlu olmadığım için.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar hayatın verimli geçti mi?
- Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
+1 yıl25 ten 30 a gelmem iki yıl sürdü 😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl20 ile 25 arası da max 1 seneydi, çok şaşkınım zamanın hızına
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam 25 yaşındayım. Maalesef üniversite bölümümü yanlış seçtim. Mesleği yapamadığım için evde oturup başka iş ariyorum. Kendime bu yaşıma kadar evlenme hedefi koymuştum ama bırak evlenmeyi görüştüğüm kişi bile yok. Asosyalim ve pek erkekle tanismiyorum. Anlagacagin ziyan olmuş bir hayat benimki. Ama her şeye rağmen Allah can verdigi için yaşamaya devam ediyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılAynıyız. Benim okuduğum bölüm hem istemeyerek gittiğim, hem de pandemiye denk gelerek ziyan olmuş bir bölümdü. Bilgisayarım bozuk, dersleri bile zor geçmiştim. Yeniden üni düşünüyor musun yoksa direkt iş hayatına mı gireceksin?
Cevap sahibi+1 yılYa bazen aklıma geliyor 2 yıllık tekrar üniversite okumak ama tekrar uğraşması , masrafı filan gözüm kesmiyor. Onun yerine danışmada çalışayım filan diyorum
Soran+1 yılDGS var düşünüyorum ben ama o da geldi çattı hem calisamadim hem de tekrardan okumak kârlı mı zarar mi.. kafam karışık
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAğustos’ta 27 oluyorum. Bir b*k hissettirmiyor. Umarım 30’lar daha güzeldir.
13 Yorumla- +1 yıl
29dan sesleniyorum hala bir b*k olduğu yok merak etme 😅
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılUmarım
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaş aslında 30 yaşına kadar ki işler için ön hazırlık dönemidir. 30 yaşına kadar kişi izdivaç yapmış, eline mesleğini almış, hayat düzenini kurmuş kişi olmak konusunda hazır olma dönemi son evresi dir
12 Yorumla
Soran+1 yılBu bakış açısı benim endişelerimi dindirdi bak
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben 35 yaşındayım 25 yaşındayken de evden dışarı çıkmayan işsiz asosyal mutsuz yalnız biriydim hâlâ aynıyım 15 yaşındayken de aynıydım maalesef hiç güzel yaşayamadım gençliğimi yaşayamadan kaybettim
120 Yorumla
Soran+1 yılE hala gençsin? 35 çok genç. Yaşlanmaya 15-20 senen var. Evden çıkmıyorsun, nasıl geçimini sağlıyorsun?
- +1 yıl
Ailemle yaşıyorum hâlâ bir hayatım yok kendimi hiç genç hissedemedim hâlâ hissedemiyorum gençliğimi hep eve kapalı geçirdim senelerce evde durmak beni fiziksel zihinsel duygusal sosyal psikolojik olarak olumsuz etkiledi kendimi hayata karşı yetersiz güçsüz dışarıya yabancı kalmış gibi hissediyorum
Soran+1 yılSen hiç tedavi oldun mu şimdiye kadar?
Soran+1 yılNeeee 😂🤦🏻♀️ sinirlendirdin beni. Eve kapalı yaşıyorsun, şu sitede yıllardır varım hala aynısın aw hiç psikolojik tedavi olmamışsın galiba çünkü hala durumunun farkında bile değil misin yani?
Soran+1 yılOhoooooo daha kabullenmiyor bile adama bak ya, kardeş senin çekingenlik, utangaçlık diye minnoş minnoş söylediğin şeyler bu yaşına kadar hayatına hep bi engel olmuş, hayatını düzgün gidişatta yasayamamışsın. Kendin söylüyorsun, onu bunu yapamadım diye. Yani sen daha sorunun ne olduğunu kabullenmiyorsun bile. Sen önce kabullen, sonra PSİKOTERAPİ görme şansınız varsa düzenli git. Bu halinden memnun musun yoksa?
Soran+1 yılOhoooooo daha kabullenmiyor bile adama bak ya, kardeş senin çekingenlik, utangaçlık diye minnoş minnoş söylediğin şeyler bu yaşına kadar hayatına hep bi engel olmuş, hayatını düzgün gidişatta yasayamamışsın. Kendin söylüyorsun, onu bunu yapamadım diye. Yani sen daha sorunun ne olduğunu kabullenmiyorsun bile. Sen önce kabullen, sonra PSİKOTERAPİ görme şansınız varsa düzenli git. Bu halinden memnunsun herhalde
- +1 yıl
Ben kendimi kabulleniyorum bu yaşıma kadar istesemde değişemedim çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık biriyim yapım böyleymiş demekki ben de istemezdim böyle olmayı ama bunları hiç aşamadım ve gerçekten hayatıma engel oldu hiç düzgün yaşayamadım çocukluk ergenlik gençlik dönemlerim hep bu durumda geçti şimdi orta yetişkin oldum utangaçlık kişiliğimin bir parçası gibi maalesef bunu kontrol edemiyorum hep içime kapanıyorum kendimi geri çekiyorum dış dünyaya kapatıyorum psikoterapi görecek imkanım falan hiç olmadı ve hâlâ yok belki çocukluk ve ergenlik dönemlerinde destek alsaydım bu durumda olmazdım utangaçlık yüzünden kişiliğim yaşam becerilerim sosyal ve iletişim becerilerim öz güvenim hiçbiri gelişmedi bu yaştan sonra nasıl olacak çocukluk ve ergenlik dönemi yetişkinliğin temelini oluşturuyor
Soran+1 yılYaşın 40 Lara geldiğinde ne yapacaksın?
Soran+1 yılDini inancın var mı?
Soran+1 yılİyi Maaşallah, sen Allah'a sığınmaya devam et ama bence mutlaka ama mutlaka bir hastaneye de git. Yıllardır seni buralarda görüyorum hala aynısın yani bi ayağa kalk silkelem şu psikolojiden çık artık be kardeş
- +1 yıl
Hastaneye de gidebileceğimi sanmıyorum faydası olmayacağı gibi her şey daha da kötü duruma gelebilir hastaneden uzak durmak en iyisi ben çocukluğumdan beri aşamıyorum hep aynıyım çocukluk ergenlik gençlik dönemlerim hep böyle geçti zaten hayatı hep kaçırdım yaşamayı beceremedim hayata uyum sağlayamadım hep eve kapalı kaldım dış dünyaya yabancı kaldım kendimi hayattan soyutladım bu dünyada yer edinemedim evde çürüdüm çürümeye de devam ediyorum gençliğimi de hiç yaşayamadım hiç güzel yaşam deneyimlerim yok anılarım yok kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum
Soran+1 yılBak benim sana son tavsiyem kitap okumak, eline ne geçerse oku. Durmadan oku ama öyle birkaç ayda bir değil. Sen değişmek istemiyorsun bence alışmışsın bu haline, kolay geliyor sana.
- +1 yıl
Kitap okuyacak motivasyonum yok ki kendimi çıkmazda hissediyorum bu bana kolay gelmiyor hem gelse ne olacak ömrüm eve kapalı geçmiş bitiyor hiçbir şey yaşayamadım başaramadım kazanamadım en güzel yaşlarım ziyan oldu ben de ziyan oldum hayatı kaçırdım hayatın güzelliklerinden mahrum kaldım hem de senelerce eve kapalı temiz havaya güneşe çıkamadan yaşamak beni çok olumsuz etkiledi özgürlüğümü hissedemiyorum yaşadığımı unuttum erkenden yaşlanmaya başladım
Soran+1 yılHayat devam ediyor. Sen böyle şikayet etsen de, etmeden de. Bence harekete geç artık.
+1 yılHerkesin ayrı. Kimi o yaşta epey yol almış oluyor. Kimi hala ergen kalabiliyor. Kimi 25 te fakülteye başlıyor. Kimi 2. evliliğini bitiriyor...
13 Yorumla
Soran+1 yılKimi de benim gibi sadece yerinde sayıyor..
- +1 yıl
Öğrenci misin?
Soran+1 yılMezunum, kpss çalışıyorum
25 yaşında dağları tespih yapmıştım bir gün finans olarak tüm dünyayı yönecegime inancım vardı
13 Yorumla
Soran+1 yılNeyle sonuçlandı peki?
Soran+1 yılHmmmm
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılArafta bir yaş. Bazı şeyler için erken, bazı şeyler için geç
11 Yorumla
Soran+1 yılYine de geç deyip yapmadığım şeyler için pişman oldum, artık direkt yaparım yaşa bakmam heralde bilmiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Olgunluğa eristigim yaş ve hiçbir şey eskisi gibi değildi
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hissettin olgunlaştığını peki?
- +1 yıl
Eskiden yaptigim saçma sapan şeyler çocukça geliyor. Bir sorunla karşılaştığımda nerde nasıl yapmam gerektiğini düşünebiliyorum. Hareketlerin ağırlaşıyor. Daha sakin ve rahat düşünüyorum. Bu kıyafet seçimlerime bile yansıyor eskiden önündeki tasarıma logosuna dikkat ederken şimdi düz sade olmasına dikkat ediyorum.
Soran+1 yılGüzel, ben yerimde sayıyorum genel olarak. Kafa yapım değişti tabi ama kalan her şey 13 yaşımla aynı maalesef. Bir de öfkeme hâkim olabilmek yerine daha da yansıtır oldum çok üzgünüm.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni 26 oldum 25ten sonra sorumluluklar artiyor bi iş bulma stresi evlilik stresi vs vs sorunlar giderek büyüyor
15 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikte stresi... Sanki 25. yaşıma girdiğim an, aniden başladı gibi. Evlenme hevesim yok aslında ama mecbur kalacağım için o kadar korkuyorum ki evlilikten ama her anlamda. Beni ağlatıyor.
Cevap sahibi+1 yılEvlilik stresi bende de 25 te basladi hala evlu degilim ve hayatimda biri yok hic boyle olacağını tahmin etmemistim toplum baskisi da ustune tuz biber oluyor
Soran+1 yılKesinlikle. Çevrem aniden evlenmeye başladı, benden küçükler bile. Hani evlilik merakim asla yok aksine evlenmek istemiyorum ama herkesin imalı bakışları falan, ilk defa evde mi kaldım ya diye düşündürdü bana
Cevap sahibi+1 yılAynisi demeki ki yalniz değilmişim ya
Soran+1 yılEvet 🥲
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaş maalesef ki gençliğin bittiği yaştır kim ne derse desin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya bence bu psikoloji çok kötü, sadece ciddi sorumluluklar başlıyor o kadar. Şöyle bi 30larin sonuna doğru gençlik biter bence
- Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşımı unutamıyorum hem kırgınım hem çok güzel şeyler yaşattı bana. Dönüm noktam da oldu diyebiliriz gerçi🥲
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl25 daha olmadım ama olmak üzereyim. Verimli zamanlar da oldu, pişmanlıklar da ama sanırım pişmanlıklar daha çok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe mezunusun neler yapıyorsun bende daha 25 oldum yeni
18 Yorumla
Soran+1 yılRadyoloji mezunuyum kpss çalışıyorum sen neler yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBende ağız ve diş sağlığı mezunuyum üstümde bi baski hissediyorum evlilikle ilgili demişsin bende böyle düşünüyorum bi baski var gibi yani benden küçükler benimle yasıtlar evlendiler bile benim hayatımda kimse yok
Soran+1 yılAynısı, hele kuzenlerim aniden evlenmeye başladılar hepsinin düğünü var, herkes bana bakıyor imalı imalı, hiç görüştüğüm kimse de yok gerci evlenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBizim millet böyle sen sen ol kalben ruhen kime yakın hissediyorsan onunla bi ömür gecir bakma disardan tozpembe olduğuna evlenince bazı sorunlar baş gösteriyor bende bekarım mantıklı düşününce bi evliliğin kolay olmadığını yürek istediğini anlıyorum önce meslek Sen naptin konuları
Soran+1 yılAynen öyle. Konulara gelince zaten min 90 almam gerekiyor benim, konular bitmedi. Şuanda en azından branş denemelerine başlamam lazımdı ama konular bitmedi diye cesaret edemiyorum, tarih beni bitirdi. Üstüne bir de ruh halim çok kötü şu aralar.. senin nasıl gidiyor?
Cevap sahibi+1 yılBenim de berbat yani hazır hissetmiyorum konularda
Soran+1 yılSenin hangi bölüm?
Cevap sahibi+1 yılAğız ve diş
+1 yılİyi değerlendir iş hayatına hemen atıl bugün 34 oldum :D 30 a kadar kariyerini şekillendir. Bu yaşlarda ne yaparsan geleceğine yatırımdır. Dil öğren, spor yap, akademik anlamda ilerle ve mutlaka iş hayatına gir. İyi değerlendir...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece 25 yaşa özgü bir durum değil benimkisi. Genel olarak 20 li yaşlarım hayatımın en boktan dönemi unvanını korumaya devam ediyor. 19 iken benim filmim bitmeliydi.
10 Yorumla
+1 yılYapabileceklerimi yapmak için son yaşlarım gibi, buradan sonrasında bazı şeyler için geç kalmış olabileceğimi düşündürüyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılSadece bir yaş 20 ya da 25 pek bir şey farketmiyor bence
10 Yorumla
+1 yılYaşlandığımı hissettiriyor. Yakında 26 olacağım. Bir yaş daha yaşlanıyoruz :d 30 a ne kaldı ki😅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Askerden gelmişim iş hayatı başlıyor asker oncesi vardi ana bu farklı iyi yaşlardi
10 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar olan bütün yaşlarım gibi o da bomboş
24 Yorumla
Soran+1 yılBenim de ama gerçekten tamamen bomboş geçti
- +1 yıl
Artık devirden ve ekonomiden de kaynaklı daha çöktük
Soran+1 yılEvet ama insanın umudunu yitirmemesi, kendine her an inanmasıyla her şeyin üstesinden bir şekilde geliniyor. Sadece o ikisini başarmak çok zor işte.
- +1 yıl
Söylediğin o kadar doğru ki. O ikisini başarsak gerisi gelecek.
Otuza çok yaklaşmışım gibi hissettiriyor
29 Yorumla- +1 yıl
Maalesef bende o yüzden 17 18 e dönmek istiyorum djdhd:(
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz ben 17 18 e o kadar çok dönmek istiyorum ki artık psikolojik heralde bazen kendimi çocuk gibi davranırken yakalıyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Yaşlandın dimi
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz keşke ya valla hayat çok garip, zaman su gibi akıyor
- +1 yıl
Soran+1 yıl@KerpetenRamiz doğru
- +1 yıl
- +1 yıl
17 18 mi
+1 yılBoş b. K gibi hala da öyle devam ediyor
212 Yorumla
Soran+1 yılBundan çok korkuyorum. Benim de boş geçti, öyle de devam edecek gibi...
- +1 yıl
Bu saatten sonra da değişmez benim zaten böyle gelmiş böyle de gider
Soran+1 yılYok hiçbir zaman bu kafa yapısına girmedim çok şükür, çünkü şimdiye kadar kendimle ilgili düşündüysem ve dilimden ne dökülmüşse AYNISINI YAŞAMIŞIM onu farkettim. Hep korkmuşum ve o başıma gelmiş. Değişmek lazım yoksa kendimi öldürecem.
- +1 yıl
Çalışıyor musun sen
Soran+1 yılYok henüz değil
- +1 yıl
Yaş kaç senin
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Meslek ne peki çalıştın mı hiç
Soran+1 yılRadyoloji mezunuyum da, öylesine restoranda falan çalışmıştım sadece. Şimdi bostayim
- +1 yıl
Özel hastanede iş bulabiliyosun demi devlet zor oluyo atanma olayı falan?
Soran+1 yılAtaması zor, özelde iş bulamadim tanıdık yok
- +1 yıl
Nerde yaşıyosun ki
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBerbat bir yaş en güzel yaş 17.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence 13-14 şöyle büyümeye başladığın yaşlar, daha bilinçli ve akıllı olsaydim o zamanlar şimdi çoktan hayallerimi yasiyordum belki de
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Askerlik yaptığım yaş
15 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşına kadarki hayatından memnun muydun, verimli geçti mi?
Soran+1 yılEn önemlisi umudunu yitirmemek
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılorta pişmiş bir yaş gurubu
21 Yorumla
Soran+1 yılBen daha pişmiş hissetmiyorum 🥲
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilem sağolsun hayatımın içine ettiler
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim de ailemle sıkıntılarım var baya, en büyük sıkıntıyı kendi kendime yaratıyorum ama
+1 yılNormal yaş işte daa
20 Yorumla
+1 yılPişmanlıklarla dolu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendinden emin olduğun, olgunlaşmaya başladığın
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç bişey her zaman ki gibi geçti djfn
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkul bitip iş Dünyası başlıyor
10 Yorumla Çeyrek asır, genç yetişkin
10 Yorumla
+1 yılHiç gelmedim o yaşa bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç birsey hissettirdigi yoktu sıradan
10 YorumlaSanki boş geçti gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim bomboş geçti mesela çok üzgünüm, suçlusu da genel olarak kendimin
Soran+1 yıl🥲
+1 yıleger ozgursen harıka
111 Yorumla
Soran+1 yılÖzgürlük.. şimdi tüm varlığımla istediğim şey. Yani eskiden beynimde hayali dönerdi arada, geçerdi, ama şimdi ruhumun, bedenimin özgürlüğe, kendine ait bir alana çok ihtiyacı var.
- +1 yıl
ne burcusun
Soran+1 yılAslan
- +1 yıl
Tehlikesin sen bence
Soran+1 yılKendim için hep öyleyim. Ama burçlara falan inanmıyorum ya biri sorunca söyliyim diye biliyorum burcumu.
- +1 yıl
flortozmusun
Soran+1 yılYok ya o kadar takmam ki escinsel sanmislardi beni
- +1 yıl
neden oyle sansınlar
Soran+1 yılAşk, meşk, flört falan hiç heves ettiğim ve yaptığım şeyler olmadı da ondan, hala öyle.
- +1 yıl
libidon yokmu
Soran+1 yılHiç hissetmedim, çok nadir hatta aşırı nadir. Her şey de seks değil hatirlatirim
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. tam gelin olma yası
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kız o işler nasip
+1 yılHançerlendiğim için pişmanım 🤣
00 YorumlaSkş yaşı. Skşn en güzel en zevkli olduğu yaş.
00 Yorumla
+1 yılHer yaşın ayrı bir güzelliği var bence😊
20 Yorumla
+1 yılGençlik işte bu
10 Yorumlabiraz ergenlik
10 Yorumla
+1 yıl27 daha fena yaşlı hissediyom😔
10 Yorumla
+1 yılBerbat
112 Yorumla- +1 yıl
24 yaşına giricem Ağustos'ta hala sapım
- +1 yıl
Sebebi daha da berbat ve delirtici , bu ülkede sert mizaçlı değilsen bakmıyorlar
Soran+1 yılBen 25 olucam hala sapim ama o işler nasip ya
- +1 yıl
Ama sen kızsın kanka senin işin kolay
- +1 yıl
Bu arada vallaha nasip değil , TC kızlarının erkek zevkiyle alakası var
Soran+1 yılBilmiyorum ya kolaydır belki de, istememek var. Bak şimdi her konu evliliğe açılıyor gördün mü jcdnfjnd hani evlenmekten çok korkuyorum ya
- +1 yıl
Bende korkuyorum vallaha
- +1 yıl
Yok kanka kolay değil ülkede ki tüm kızlar sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değilsen bakmıyorlar
Soran+1 yılSenin çevredeki kızlar öyledir belki de, çok fazla kızla her hangi bir amaçla bir şekilde tanışmaya çalış bence. Ben şimdi üniversitede olsam, bir sürü kulübe katılır yüzlerce insanla tanışırdım
- +1 yıl
Bende tanıstım ama hepsi ya sert mizaçlı tehditkar tipe sahip, züppe bebelere , pi*ç tipli erkeklere , hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere bakıyorlar
- +1 yıl
Yani eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik erkekleri yakışıklı bulan yok
Soran+1 yılHayırlısı ya
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBombos
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşa kadar bomboş mu geçti hayatın?
- +1 yıl
Konusalim
Off cıtır kız
00 Yorumla
+1 yılKorkunc
20 Yorumla
+1 yılCok iyi yas
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yapiyorsun
+1 yılhenuz 25 olmadim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZirvee.. en super yas