Önceden böyle değildim. Antidepresan kullanmalımıyım. Doktor paxera verdi ama emin olamadim bi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence düzelir
Allah bilir ne yaşıyorsun. Herkesin çilesi farklı. Ben dr gittim 1 yıl ilaç kullandım ise yaramadi. Sonra 8 ayda kendi kendime geçirdim bazı şeyleri. Zor oldu ama güzel oldu.
İlaç bı işe yaramıyor demi. Evet yaşadığım şeyler çok kolay değil Ama Rabbim bı yol gösterir diye imtihan diye
İlaç ise yarıyor ama bir yere kadar. Asıl olan senin iyileşmek istemen asıl olan bu. Ben ilacı biedn bıraktım dünyam karardı, normalde yavaş yavaş bırakmak lazım. Ama sonra bazen kitaplarda , bazen kendimle, çoğu zamanda Rabbime dua ederek geçirdim
Kitap aldım bende işe yaramadi ibsdetlerime de çok dikkatliyim benim rahatsizligim sosyal fobi Anksyete
Dediğim gibi herkesin derdi farkı çaresi de farklı. ben seninkilere hıc yaşamadım nasıl atlatilir bilemem. Yani neyden bu kadar korkuyorsun nedir seni yoran şey
Ben korkmuyorum ams sese karşı çok tepki veriyorum irkiliyorum. Sessizlikten de çok geriliyorum bı anı ses gelecek irkilecsm resil olacsm diye. Mesela tam tersi olarak yüksek sesli bı yerde de yemek yiyemiyorum cafe de oturamyorum elim titriyor ya da tüm vücudum yuzum kızarıyor sonra
Mesela bsns bı atak geliyor stresli bir şey olsun titremeye baslyor vücudum deprem nasıl olur aynı oyke vücut sallayıp brakyor ams sonra ben de bitap düşmüş oluyorum tabi
Seninki kesinlikle kendi kendine geçecek bir durum değil.. bir dr desteği alman şart. Senin yerinde olmak istemezdim, insan böyle nasıl yaşar. Kesin bir tranvan vardır yoksa bu şey bu kadar ilerlemezdi
Evet doktor ben izin verirsen bilinç altimi acacakmis
Yasamyorum çok güzel bı bayanım ne iş hayatım var nede üniversiteyi bitiren oldum girişken biriyim önceden işi alyordur şimdi mulakatlari da gecemeyirun hiç gelirim yok hiç
Yanlış anlama ama şu an Kendine faydan olamaz ki bu durumda. Bence dr a güven.. önce sağlığıni sonra hayatını geri kazan
Evet zaten yok bugub arkadasima gittim oda liseden geçen sene evlendi bebeği filan var yani oda beni tanıyor o yüzden yadirgamiyor ama her seferinde seni çok stresli görüyorum diyor üzülüyorum tabi bu durumuma
Ben devlet Hastanesi'ne gittim durumumu anlattım doktor bu ilacı verdi hemen paxera bir ay kullan gel dedi ama ağrı kesici bile içmeyi sevmeyen biri antidepresan kullanacak bunu yan etkileri var. Ordan pskolaga gittim özel adam durmadan soru soruyor ne istyorsun ne istemiyorsun niye böylesin.. Hayatta neyi istedin de yapmadın vs bilsem sana niye gelmiyim hiç biseyi yapamadım hayatta yapamadım desem ne yapabilir bilmiyorum dururum ciddi
Ben dr değilim tekniğini bilemem ama vardir bir bildiği. Bak ilaçlar belli yere kadar ise yarıyor sonra senin adım atman lazım. Sen ne zamandır böylesin
Ben uzun süredir böyleyim hayatimi anlatsam belgesel yaparlar da neyse. İlaçlar bence zarar veriyor bide evlilik düşünsem hangi erkek antidepresan kulanan bı eş ister kj
Ya saçmalama. Kendini de bu kadar küçük görme. Nice insanlar var iyileşen. Biraz silkin kendine gel. Bak bu hastalık ve bu hastalığın tedavisi var. Grip gibi düşün
Dikkat et