Stres ve takintimla basa cikamiyorum?

Merhabalar, simdi buraya biraz yasadigim sikintilari ve icimi dokup sizden fikir almaya geldim. Ben cok stresli bi insanim, bu sene sinav senem ve stres/takintilarimla basa cikamaz oldum. Ben susume pusume cok onem gosteren biriyim ozellikle saclarim. Okadad stres yapiyorum ki sac diplerimde kabuklu kepekler olusmaya basladi ve psikolojim daha da alt ust oldu hergun ozenle yaptığım saclarin heryerinde kabuklar var artik. Durumun ciddiyetini siz anlayin. Okadar stres yaparimki onumdeki kagitta yazanı okuyamam o derece.8 gun sonra psikolog randevum var bakalım napacagim. Ben garip biriyim, uyku uyuyamam asla kafama taktigim icin dahada kacar uykularim mesela 3 saatlik uykuyla 4 gun uykum gelmeden uyumadan durabildigimi bilirim. Cocukken bazi travmalar yasadim stres ve uykusuzluk bundandir bilemiyorum. Lutfen saclarim hakkinda neler yapabilecegimi soyleyin okadar moralim bozukki daha once boyle biseyler yasayan varsa nasil duzelttiniz sac derinizi, tabii psikolojik bozukluklarim hakkindada yorum yapmanızı istiyorum. Umarim bir an once duzelirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Buarada anksiyete olabilir mi hicde bir fikrim yok, yoksa sadece stresten mi bilemiyorum da.
Güncellemeler
+1 yıl
Takma kafana, boş ver gibi seyler demekle olmuyor iste bu isler. Kafama takmamaya calistigim icin burada soru sorup psikologa gidiyorum yani. Tek rahatsizliklarim bunlar degil zaten. Mesela anneme babama birsey olmasindan cok korkarim, duzenli olarak arar ve son gorulmelerine bakarim. Ani duygu degisimleri yasarim gibi gibi gibi... hastalik hastasi oldum sanirim artik.
Güncellemeler
+1 yıl
Yanıt veren herkese teşekkür ederim. Psikiyatriste gittim anksiyetem varmış selectra psikolojik ilaç verdi 1 haftadır kullanıyorum rahatladım saçlarım içinde cildiyeye gideceğim sağolunn♡
Stres ve takintimla basa cikamiyorum?