Tamam ben de ediyorum ama sürekli değil. Yüzüme vurmayın skdjj

Tamam ben de ediyorum ama sürekli değil. Yüzüme vurmayın skdjj

Küfreden düşünsün. Bu yaşa geldim ana avrat hiç Söz çıkmadı ağzımdan. O sokakta sakız olmuş laflarda çıkmadı çok şükür. Klavyeden kısaltmasını dahi yazmadım. Aile bu konuda çok büyük etken. Aileden duymadık. Dışarısı içinde uyarıldık çok şükür etmiyoruz. Kaldıki sonradan bırakan arkadaşımda çok.
Kültürsüz bir aileden geldikleri için. Kendilerini ifade edemeyecek kadar vasatlar. Büyük olasılıkla kendini ifade etmesine izin verilmeyen bir ailede büyüyorlar ve bağırmayı ya da küfür etmeyi kendini anlatmak olarak algılıyorlar. Bunu erkekliğe ya da testesterona bağlayacak kadar da cahiller. Kaba saba olmayı, kro olmayı, kadına şiddet uygulamayı vs adamlık sanmakla aynı şey denebilir...
Kendini yetiştirememiş insanların yaptığı bir şey bu. Hem erkekler , hem de kızlar ediyor küfürü artık. Belki de o şekilde deşarj oluyorlar. Ama çok çirkin , ağza hiç yakışmıyor..
Büyük ihtimalle bir iki denyo söyler, biz de duyduklarımız bizim ağzımıza sakız olur. istemsizce söylersin. Hatta o cümleleri virgül yerine kullanırız farkına bile varmayız :))
Cevap
61Cevap
Çünkü karakter yoksunudur o yüzden de küfür ederler.. ben mesela küfür sevmediğim için hayatta etmem.. sadece çok çok kızdığım zaman içimden ederim o kadar.. o da zaten her hangi birine değil de daha çok olaylara olur.
Kendimizi daha net ifade etmek ve kişinin yakın akrabalarının başına ne geleceğini bilmesi için
mzmsöfmeöcmmdmcmfmcödö
K. üfürlü konuşulmasına hiç tahammülüm yok , herhangi bir erkek kibar ve saygılı, k. üfürsüz meseleyi her neyse iyi anlatabiliyorsa benim ilgimi çekiyor kesinlikle, kaliteli, akıllı ve ağız bozmayan bir erkek her zaman benim için k. üfürlü konuşan erkekten 10- 0 öndedir her zaman..
Testosteron miktarı ve oranıyla alakalı Ayşegül. Biz, kadınlardan 19 kat fazla testosteron salgılıyoruz. Testosteron hırsı, öfkeyi ve rekabeti besleyen bir hormon. Libido ve küfür konusunda erkekler, her zaman açık ara önde olacaktır Ayşegül. Eğitim seviyesi ve statüsü ne olursa olsun. Hatta küfürsüz konuşan erkekleri kadınlar aşırı feminen bulur ve bir süre sonra arzu duymaz ona.
Erkekler gene küfürü belli ama kadınlarıkini bir duysan ah bir duysan 😂
Napiyosun bakım Türkanim noldu su senin açıklanma olayı 😌
Ne işi bakım nerde hayırlı olsun
Doğru burada verme bana söylersin ne zaman girdin peki
İyi sevdinmi bakım ortamı 😌
Güzel olmus bak patronunda kadın anlasirsin onunla bence bak sevindim buna ☺️
Seviye düşükse normal. Hele kadınların ağzına yakışmaz bence
Merhaba,
Aşkım yok, aşkım olsa mutlu olurdum, küfüre gerek kalmazdı! 😅
Canım sıkkın hem şiir gibi küfür ettiğimi söylerler! 😅
Çoğu zaman gençler çocuklar mutlu olsun diye sövüyorum onlara, patlattığım bile oluyor! 😂
Bence verecek cevapları olmayan erkekler böyle yapıyor aşkoşum
Hissettirdiği enerji güzel küfürün. Etmeye başla bak anlarsın. Küfür ederken bi enerji geliyor böyle erkeksi, üstün hissediyorsun anlatabildim mi
Oyunda küfür ederim sadece bide işyerinde sinirlenirsem başkada bişey kalmadı zaten😅
Valla ben sürekli etmiyorum ama gelince patlatirim yoksa çekilmiyor bu hayat fsfs
Jzjxj erkekler çok rahat yetisiyo ondan böyle rahat kufrediyolar
Bana göre karaktersizlik ve kelime dar ağacının az olmasından dolayı
Bende anlam veremiyorum tamam hepimiz ediyoruz fakat içinizden etmeye dikkat edin yahu
Ağzım çok bozuk ya konuşurken aşırı dikkat ediyorum yanlış bir şey çıkmasın diye
Mahallede büyüdük çevre etki ediyo tabi.
Rica edersem benim atdigim posta bakar mısınız
Link atamiyorum be abla profilime gir bak istersen. Seviyyem az
Erkekler arasında küfür etmeyeni dışlar 😂😂😂
Kadın niye mini etek giyer desek linç yeriz, kusura bakma ama kadını da ilgilendirmez erkeğin ne yaptığı
Bazıları bunu samimiyet olarak yaptığını söylüyor ama hiç inandırıcı değil birinin anasına samimiyet olsun diye sövmezsin yani😂
Çevren Baya kalitesiz erkeklerle dolu olduğu anlaşılıyor.
Öyleyse çok hoş 🙂
Sosyal medyanın en usturuplu bulduğum yeri KS oldu.😅
Tivitır feysbuk 😃 YouTube gibi yerlerin yorumlarına bakmaya midem bulanıyor. Çok saygısızlar.
Ben de anlamadım. Küfür ediyorlar sürekli. Sanırım insanları daha fazla tanıyorlar ve ne olduklarını biliyorlar belki de
Bir nevi rahatlamak için galiba ama ağzı bozuk erkeklerden hiç haz etmiyorum
Ayarım kaçarsa İzmir sokak ağzim devreye girer istemsizce oluyo yani kızlar da küfür eder
Küfür bir yaşam stilidir ajsj
Bir araştırmaya göre kadınların oranı şu an daha fazlaymış
Kelime dağarcıkları gelişmediği için bu kolay geliyo
Ben de çok söverim Allah affetsin. Bütün ailem şikayetçi...
Prenses olduğuma bakma erkeklerden fena küfür edebilirim 😃😃
Ben küfür etsem bile kimsenin olmadığı bir yerde ederim. İnsanların önünde küfürlü konuşmayı sevmem.
Ben genelde sinirlendiğim zaman veya panik yaptığım zaman oluyor
Artistlikten, kızlar da küfrediyor artık. Hep kendini bi bòk sanmaktan dolayı
Bir bilebilsem ah bir bile bilsem dırırm O kadar da ilgilenmiyorum açıkçası 😃
Ne yapalım kurban beddua mı edelim
Ha şöyle ☺️
Kufurbaz haydo izlemekten
Yani o kadar ayılaşmadık daha
Öhöm aman efendim beni onore ettiniz
Beni şimartıyor'sunuz nuzum 🤩😃
Küfür edince rahatlıyorum
Bana etki etmiyor o 😄
Aferin kullanma
Daha beter yapıyor onlar
Başlarsan yakarım seni
Hshshd canım sıkılıyor zaten
Hiç etmeyen elestirebilir 😃
Ben kadınlarla konuşurken daha küfürlü konuşuyorum üstelik 😃
Sürekli etmeyi sevmem sadece ihtiyaç halinde ediyorum..
Küfür edilecek bir durum olsa da ederiz olmasa da ederiz.. ama her yerde değil.
Bu erkeklerin kötü alışkanlıklarındandır bence küfür etmek saçma insanın ailesini karıştırmıcan tartışmaya ben şahsen hiç küfür etmem bu yüzden herkesle iyi geçinirim
Pul biber mi anağınn 😂😂😂
adam olduklarını sanıyorlar küfür edince
Herhangi bir konu geçince ederim ya da karşımdaki insan sinir edince öyle sürekli küfür etmem genellikle sinirli olduğum zaman o da genelde sinirliyim
isyan ederken oluyor arada... kızlar benden daha fena ansınız şak yapıştırıyorlar o lafları ben utandım yani :)
Kim diyor bunu aq ya?
Çok sinir ediyorlar bizi ondan
Ağır alışkanlığıdır
Sadece özel günlerde 😅👻
Onlar tirbiyesiz Ayşegül Hanım
Bu hayat küfür edilmeden yaşanmıyor da ondan
Konuşacak kaliteli bir şey yok 😂
Hiç sevmiyorum oyle erkekleri
Her cumlemde kufur var cinsiyetle alakasi yok kisilikle alakali
Aile ortamı önemlidir nasıl görürse öyle ogrenir
noktalama işareti yerine küfür kullandığımız için.
Bilmem ben küfürden hiç hoşlanmam
Küfür samimiyet katıyor bence
Bende sovuyom genelde abazalarin anneciklerine
Teşekkürler 🌹
askerden kaldı bu alışkanlık
Bende ederim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?