Kişilik & Karakter İradenizi onurlandırıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Size zarar veren bir durumdan uzak kalmayı başardığınızda, kendinizi tebrik ediyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl …….. İradenizi onurlandırıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır etmeye gerek duymam. zaten zorunda olduğum bir şey için kendimi tebrik etmem. 0 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Bunu şimdiye kadar binlerce kez yapmışlığım var, yani benim için bir konuda iradeli olmak, herhangi bir şey gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bravo Yorumla
AzraaaAslan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kesinlikle tebrik ediyorum sağ-salim kurtuldun diye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür 😉 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yani hiç tebrik etmedim ama mutlu olmak yetiyor bana 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Çok güzel soru, evet. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Semih6934 +1 yıl Rica ederim Yorumla
BenimadımV Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kendimi küçük büyük her konuda tebrik ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır etmeye gerek duymam. zaten zorunda olduğum bir şey için kendimi tebrik etmem.
Bunu şimdiye kadar binlerce kez yapmışlığım var, yani benim için bir konuda iradeli olmak, herhangi bir şey gibi
Bravo
Kesinlikle tebrik ediyorum sağ-salim kurtuldun diye
Çok şükür 😉
Yani hiç tebrik etmedim ama mutlu olmak yetiyor bana
Çok güzel soru, evet.
Teşekkürler
Rica ederim
Kendimi küçük büyük her konuda tebrik ederim
ödüllendiriyorum daha çok
Ebette ki haricinde heyecan ve isteklilik olmaz
Evet yapabiliyorum