Yemek konusunda benim kadar iradeli birisi varsa o da kesin uzaylıdır. İrademi anlatan görsel asağıdadır 👇
Ne yapıyorsun münevver🤭

İnsan başarmak için iradeli olmalı. Ben 10 yaşımda 143 boyda 46 kiloydum. Şimdi 18 yaşındayım 164 boy 48 kilo. Nasıl? Çünkü iradem oldu. Çünkü çok istedim, çok çalıştım
Ne için anlamadım
Kilo vermek için
O hesapla şimdi 67 kilo olmam gerekirdi ama 48-im
Yemek konusunda iradeliyimdir. Kesinlikle eve getirmediğim bir yemeği dışarıda yemem. Tatlı dâhi canım çekse yemem. Evde bir kızım ve oğlum var onları düşündüğümden dolayı boğazımdan dâhi geçmez. Yiyeceksem de eve muhakkak getiririm, alırım.
Yemek konusunda iradem var ama sigara konusunda asla. Bana 3 gün yemek verme, ama beni 3 saat sigarasız bırakma.
Gitsin para kimde kalmış
Genel olarak iradesi sağlam biriyim. Yemek konusunda benim kırmızı çizgim olabiliyor bazen :D
Rica ederim.
Cevap
23Cevap
İradem sağlam değildir, bir şeyi midem bulanana kadar yaptıktan sonra soğurum ve bir daha o şeye dönüp bakmam.😂
Değilim ya maalesef.
1 haftadır bunu da yiyim sonra diye diye diyeti erteliyorum. Açlık orucuna başlıcam başlayamıyorum.
İradem çok kötü.
Özellikle yemek konusunda daha fazla iradeliyimdir.. Pek iştahlı sayılmam..
Yaşayacak kadar yiyorum..
Rejime başladığımda badem şekeri ile kandırmaya çalıştılar bir tane bile yemedim ama nasıl içim gitti anlatamam bir başlasam paket biterdi
Basar"I"caksiniz yazan universite mezunu doktor gorunce ben olsam ben de verecegi tavsiyeden hayir gelmez diyip yiyebilirdim.
Yiyip de kilo almadığım için sorun olmuyor. İradeye gerek yok yani kendimi tutmasam en fazla mide fesadı geçiririm.
Yemek işin içine girince ben irademe sahip çıkamıyorum.
Sadece oruçlu olduğum zamanlar çok sabırlı oluyorum.
Büyük oranda evet ama yine engel olamadığım durumlar da olabilir.
100 kiloya yaklaştığım şu günlerde sanırım değilmişim..
#Vesselam
Genel anlamda iradesi sağlam bir insanım ama Künefe konusunda değilim 😄
Sigara konusunda aynıyız sadece ramazanda 16saat dayanabiliyorum
Öyle ki bu iradeye sahip çıkmak kontrol etmek çok keyifli bir süre önce anoreksiya olmK üzereydim cabuk toparladım
İradem çoğu zaman sağlamdır ama bazı şeylerde yıkılabilir :D
Konuya ve duruma gore degisir. Bazi konularda tas gibidir ama hic dayanamayacagim seylerde var
bazen bütün gün yemiyorum tatlı görsem bile yememem gerekiyorsa canım çekmez iradem sağlam
6 saat once sigarayi biraktim boyle kedi videolari filan izliyorum, munevver hanim gibiyim Şu an
İrademe güveniyorum ben
Evet
Sağlam olduğuna inanıyorum
Duruma göre değişiyor ya.
Yeme içme konusunda hayır 🥺
Baya iradeliyim. Tatlı konusunda
Pek değilim tatlı konusunda hiç değilim
Spor sayesinde iradeli oldum yemek konusunda
Sadece yemek konusunda iradem çok sağlam.
Yemek konusunda sabırlıyımdır.
yemek konusunda maalesef
Bazı konularda evet
Çok iradeliyimdir..
Değilim
Evet çelik gibidir
Evet sağlamdır iradem 🤓
kısmen
Fazlası ile hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?