AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kötüdür
Bencede
Bazıları var yanındaki kadın açık mini etekli dekolteli kapalı kızlara bakıyorlar. Erkeklere yeter ki karşı cins olsun
Başına gelmiş gibi sormuşsun Özlem :) Sen bu durumu nasıl karşılıyorsun? Göz, ilk etapta farkediyor o farklı objeyi ve bakıyoruz dogal olarak
Hos karsilamam bi baska kadinlara bakiyor bi cok iciyo eski karisini aniyor yalanlari bitmiyor bitmiyor sonunda ayrildim.3 gundur oldu
Sen, buz dağının görünmeyen kısmını sona saklamışsın! Bu nasıl bi adammış, senin gibi naif ve zarif bir kadına göre fazlasıyla öküzmüş
50 yasinda ben 32 gircem daha neler neler 4 aylik evliyim hic mutlu olamadim
Gencecik, tazeciksin, baştan öyle bi adma ''evet'' diyerek hata yapmışsın sanırım! Neysek i kurtulmuşsun, senin adına sevindim! Böylesine güzel bir kadın, her yerde kazanır, her istediğini elde edebilir <3
Sansmiz yok kadersisiz napalim.
Ne kadar oluyor boşanalı? Seni rahatsız etmiyordur umarım di'mi? daha neler neleri var mutlu olamadım dedin, seninle başbaşa yazışmak isterdim! Beklerimm :))
Öyle servise bindigimde denk geldiğimde ya da yanımda dışarıda yapan lavuk olursa lafı sokarım bakanın konuşanın gırtlağına kadar
Ben kendime yakistirmam bu bunlar nasil yakistiriyolar kendilerine yanindaki insani. canım saniyolar herhalde
Ben bakmam Taksim'de bile bakmıyorum kafam hep yere bakarak giderim..
Kafasi yerde ama. acik bi kadin goruncede bakiyi baya ben bakinca kafayi ceviriyor
Çok açıklara bakarlar..
Evet yaninda bi bayan varken yapiylar gozumun icine baka baka
Tamam ben onlara sorarım
Nasil
Döverek
😅😅 o bana vursa 2 saat kendime gelemem
Ben döverim sen elleme
Sen hallet 👍
Tamam o iş bende
Saol.😊👍
Sende sağol.. 🪻🪶
Kafasını kaldırabilen mi varmış. Takdir ettim doğrusu 🤣
Nasil
İğrenç. Kalitesini belli ediyor işte derim. Uzaklaşırım.
Telde gormedim. ama disarda nerdeyse agzina gircek kadinlarin kac kere kavga ettim gene bakiyor kendimden utanir hale geldim😭😭
Canım başka erkek mi yok. Bununla ilişki bile yaşanmıyor demek, kaldı ki evlilik falan. Bir an önce kurtul. Bu kadara kadarsa eğer yani. Kendiyle beraber senide rezil edecek. Kaç arkana bile bakma.
Aynen oyle
boş ver şunu ya. Kaliteden ödün verme birini seçerken. Hint kumaşı değil ya bu
Tabikide oyle
Kimse vazgeçilmez değil. Onun değeri senin verdiğin değer ve yüklediğin anlam kadar. Utanmadan sıkılmadan hatta terk edilmekten korkmadan bu hareketleri yapıyorsa, hemde yanında kendi kaşınmış, terk edilmeyi hak ediyor. Sal şunu çayıra otlanacak mı napacaksa yapsın. Unutma kendi değerini kendin belirlersin. Sen değerlisin, elin oğlu sana böyle şeyler yaparak senin değerini azaltabileceğini düşünmesine izin verme, çünkü yapamaz. Çiz sınırını. Resti çekmektende korkma.
Degil tabiki nelerden vazgecrik nelwri yasadik cocuklarimla yalan dolan boyle hareketler olmaz benim icin yanlis yani
Allahım yardımcın olsun inşallah. Çocukların varmış birde ablam, gerçekten zor. İnşallah gönlüne göre seni de çocuklarınıda mutlu edecek düzgün bir insanla bir araya gelirsin, en kısa zamanda.
Amin canim🙏😊
Haramda mutluluk arayana allah düzgün erkek denk getirmez neyin o senin kocan mı da onla gezip tozuyon
Evet kocam
Bir erkek yaninda bi kadin varken baskasin bakıyorsa yanındaki kadina da bakilmasindan rahatsız olmaz diye düşünürüm
Bi kac sefer ben mi yaniliyom. sonra takip edince valla baya bakiyor yani
İşte baktigi anda ona diyeceksin farzet o baktığın kadinin yerinde ben varim ve senin yaninda bana başkası bakıyor bundan zevk alır mısın diye gurur duyar misin diye onu incitecek cümleler kullanmalısın ve orada birakip kensi haline cekip gitmelisin
Bugun ciktik disari ustumu giyniyom. kapali sekilde bana diyo piyasami yaocan diyo bana insan karisina bunu dermi
Yuh artık erkekliginden utandim özür dilerim
En ufak kavga olsa kimin altina yatiyosan yat diyo bana bu sahatten sonfa esine boyle dermi sozde beni seviyor sinirlwnince diyomus bana
Bir insan ne3kadar sinirlenirse sinirlensin eşine böyle bir şey diyemez
Cok zoruma gidiyi ustelik 4 aykik evkiyim bununla
Aaa yeni evlisin bide insan yani bu kadar asagilik olamaz
Hic sorma ya
Niye evlenmis o zaman insanlara valla rahatlik batıyor böylesi insani bulup bunuyorlar onlar escirt hakediyor aslinda
Basta boyle degildi evlenince oldu bu anlamdim
Vardir bi sikintisi sapik degilse
Bende sikilmistir yer ariyodur baska askalara falan
Valla resimdeki sen isen 4 ayda bi erkek sıkılmaz senden
Evet gercek benim herkes diyo guzel. kizsin ne buldun bu adamda evlendiyolar
Çok doğru diyorlar yaşım senden küçük ama ben bile bayılmış isem sans onun köle olması lazım
Kole olmasina gerek yok yalan yanlis komusmasim bana bide neyse o olsun para gekip geciyor bi sekilde ama bana cok yanlis komustu ve yaptiklari az degil duzelir dedim. ama duzelmiyor soyleyince bana çikisiyor lafla kavgayla 50 yasinda zaten duzelmez bu yalan icine islemis bunun
O yaştan sonra asla düzelmez
Aynen
Zaten son kullanma tarihi geçmiş kurtulursun bence
Bana bi hayri yok yaptigi seylwrde ortada varligi ne verdiki yoklugu ne kaybetsin
Sadece yok olması seni hayata döndürür
Duzelmiuo ne yapsam. bu sekilde yapamam
Onu yok sayıp hayatına dön negatif olmayı bırak pozitif ol
Tabikide oyle sonucta benim. coluk cocugum var kendime yakismaz boyle bi adam
Kesinlikle öyle
👍😊
Bu güzelliğe hep bakmak için tkp ettim 🙈💞
☺️👍
🙈😍😍🌹🌹
Onun orada kafasını yırtarım
Kac kere kavga ettim. ama. halen devam. ediyor
Ayrıl ondan bence
Kendime saygim. kalmadi yani
Evet kalsın işte o yüzden diyorum
Haklisin yol verip gondercem zaten
👍🏻
Öyle biri yanımda olmazdı muhtemelen..
Yeni evliyim. ya hep boyle yapiyor soruncada bakmadim. diyo allah askina körmuyiz ya biz
Laf anlatılmaz böylelerine.. direk ayrıl en iyisi, pişman olursun sonra!
Simdi boyle yapan yarin neler yapmaz is isten geccek yas geccek katlanmak. zorunda kalcan ama. simdi katlanmak. zorunda degilim
Evet ben de o yüzden dedim. Şimdi ayrıl, yoksa sonra çok zor olur ayrılman. Ayrıl ve kendi hayatına bak canım;)
Kesinlokle 😊👍
👍🏻☺
Önüne bak koca öküz demelik 😃
Demen ben hareketlerine bakarim bana saygisi yoksa hadi ordan olup gider baskalari gibi cabalamam boyle insanlara
Lafın gelişi eğlencesine yazmıştım. Benim de işim olmaz öyleleriyle :')
Yol vercek gitcek
Senin yuzun varken baskasinami bakiyor.
Cok sahit oldum donup bi daha bakiyor soyleyince guluyo ne alakasi var diye ben fesaymisim guya
Yazik sana yuzun baya tatli halbuki
Yakinda bu beni aldatirda valla
Ama karakterini bilemem yuz guzel fakat biraz toksinite olur gibi duruyosun
Ne gibi anlamadim
Sen toksit bir kadinmisin?
Yok ya ne alaka simdi
Yuzunde oyle bi ifade var
Yok kanka ya
Kanka bilemem ama senden sikilmis yani
Banada oyle geliyor ama evlendim. ekimin altinda dursun diyemi yapiyor anlamadim
Haa evlisin bide ozel olarak cinsel hayatin nasil iyi cinsellik veriyomusun kocana
O 50 yasinda ben 32
Benim. bakmam. lazim. yapmam tabide o bakiyo yasina bakmadan
Yani sibop kaciriyomu 50 yasinda derken
Evet 50 yasinda
Peki neden evlendinki senden 18 yas buyuk biriyle
Iyi dedim yuvam. olsun dedim. ama. yanlis yapmisim.
Kendi yasitlarinla yuva olmuyomuydu ya da maddi durumu iyi olan yasitin yokmuydu yani.
Maddi olarkata bisey yok ustelik benim.2 cocugum var eski esten laf konu olunca umursamiyor
Yasi var ilimli. olur dedim bide bir cok yalan soylemis sonrdan ogrendim saga sola bakmalr olmaz benim yanimda boyle bi adam. olmaz 14 kizim. var yarin allah korusun cocugumada goz koyar bellimi. olir her kiza yanimda bakiyosa utanmadan daha vok basimi yakmadan herkes yoluna bakcak
Çok kötü knk
Telde gormedim. ne zaman disari ciksam yapiyor neden bunu yaoiyor banada diyo seni cok seviyorum ben senden baskasina bakmam diyo bide
Sana bağlı olmadığı anlamına geliyor gözü dışarda yani
Telde gormedim. aldattigini teli sifreli degil baska numara kaydi yok internet hesaplari yok ama disarda kari kiza bakiyor kac kere kavga ettim ne bakiyon diye yok ben bakmiyom. diyo bide
Aldatma aslında çok zor bir şey değil ki gözüyle başlar karşılık görürse o zaman daha ileri boyuta taşınabilir
Bi kadin karsilik verse valla gider yani boyle yapiyosa geriside gelir her kavgada buna gitcem bunu sikcam. diyo bana
İşte bu durumunu düşünüp sonrası için pişman olmamak adına ona göre ilerlemelisin
Aynen
Yanlış ve iğrenç