Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Bende baht diye bir şey yok gerçekten, ne yaparsam yapayım olmuyor. Sanırım yalnız öleceğim
Hep dua ettim, istedim ve aradım ancak hala bulamadım o özel kişiyi. Her gönülde bir aslan yatar derler ya, benim gönlümdeki bu dişi aslan da tesettürlü, hanım hanımcık, utangaç ve hamarat bir kız. Henüz yollarımız kesişmedi, tanışmadık ama ben onu özlemle bekliyorum hem kim bilir belki o da beni arıyordur. Her nerdeysen gelecekteki sevgili eşim, her gün biraz daha fazla özleniyorsun. Rabbim bizi birbirimize bağışlasın inşallah
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Gönlünce olsun
çok teşekkür ederim
😂amin amin
çok içten bir amin oldu yoksa sende mi o özel kişiyi arıyorsun:)
Yok benim hayallerimdeki evlilik bu değil hepsini geçtim tesettürden kaybettin :)
diğer özellikler oluyorsa tesettür olmasa da olur, peki sen nelere beklersin karşı taraftan
Yani çok ve boş konuşmasın cıvık cıvık hareketleri olmasın çelişmesin bir dediğiyle diğer dediği bir birini tutsun sözünün arkasında olsun gözü sevgilisinden bakasını görmesin arkadaş ortamı falan olabilir benimde var çift çift takılırız genelde gezmeyi seven aktif biriyim bunları sevgilimle yapmayıda isterim boyu da mümkünse 180 üstü olsun :))
ben de 5 cm ile kaybettim boyum 1.75 :)) bence olur bu iş ne dersin.
Yani boydan yana sorun olmaz ama anlaşamayız büyük ihtimalle tesettürlü biri istediğine göre dinine bağlısın bazı konularda sorun yaşayabiliriz giyim olarak özellikle teklif için teşekkürler 🤍
giyim konusunda kısıtlamam, dindar biri de değilim en azından konuşabiliriz bence. Samimi, neşeli biriyim ve kıstas koymam illa ki şu olsun bu olsun diye
Diğer yorumda benim tarafımı tutman hoşuma gitti ama gerçekten şu an sevgililik işlerine bulaşmak istemiyorum aradayım böylesi daha hoş benden daha iyisiyle olman dileğiyle 🤍
Dileklerin için çok teşekkür ederim, sen de mutlu ol tabi :) adını koymak zorunda değiliz hemen dilersen konuşuruz belki birşeyler içeriz, eğer bir çekim olmazsa arkadaş kalırız
dilediğin zaman yazabilirsin:) umarım olumlu olur sonuç
Yaş kaçtı senin :))
35 yaşındayım ama göstermiyorum
21 yaşındayım bi ara aklıma yatmıştı da maalesef yaş farkı fazla :))
anlaşırsak yaş farkının önemi yok ki, evet orta yaşlardayım ama ruhum genç görünümüm de öyle. En azından konuşalım kendin de görürsün zaten, eğer olmaz dersen yine saygı duyarım
yaş farkı gerçekten önemli değil
Benim için önemli bir şey onuda geçtim ciddi düşünürsek aileme nasıl diyeceğim 14 yaş farkı az değil üzgünüm
ailen senin mutluluğunu isteyecek tabiki anlaşmak değil mi önemli olan hem. Ben sana söz veriyorum seni kırıp üzmeyeceğim. Ben de gezmeyi severim yeni mekanları severim ve karşımdakine çok değer veririm. Eğer gerçekten olumlu olursa ben ailenle de konuşurum zaten görsen tanısan iyi biri olduğumu anlayacaksın:)
Bu arada nerde yasiyorsun
Bursada yaşıyorum
İstanbuldayim bende yakiniz🙂yenikapidan binsem mudanyadayim bir saate. Okuyor musunuz
Evet Uludağda okuyorum doğma büyüme Bursalıyım
Hangi bolum peki kacinci sinifsiniz
Tanışmak istiyorsun anlıyorum ama benim aklımda öyle bir düşünce yok iyi akşamlar 🤍
Saglik olsun peki iyi aksamlar bende erken yatacagim bugunluk bu kadar mutsuzluk yeter bana😪
Alttaki kıza yazdığın son yorumunu da okudum çok teşekkür ederim istediğini vermemişsin 😊🤍
Seni tanimasam da onemsiyorum cunku , bugunku mutluluk sebebimsin🙂 benim mutluluklarim kisa surer ona da aliskinim ne diyim
Yani üzülmeni anlıyorum ama ben genelde böyle tanışmalar yapmıyorum bu siteden olmasıda çok garip geliyor bana genelde arkadaş ortamından falan oluyor sevgililerim yabancı hissetmiyorum ama bu şekilde görücü usulü gibi geliyor bir de yaş farkı dini yaşantı falan var sende beni anla 😊
Anliyorum ama ya dogru kisilersek ve yanlis yerde tanistiysak🙂ben dindar degilim kisitlayici da degilim seni cok mutlu edecegime inaniyorum, yas farki var evet ama inan ki anlastiktan sonra bunlar sadece sayidan ibaret. Ben mutlulugu ariyorum 35 yildir buldum sandikca hep kaybettim, umudum hala var ve olene kadar da devam edecek🙂 sadece kucuk bir sohbet belki guzel seylere vesile olacak
Gorustekiyle evlenirseniz soylersiniz 😂
Dogru kişi değilse?😄
Maalesef yas farki var diyor🙂 ikna olsa keske de konussam, kanim isinmisti ona
Ilk tanışmaya değil son sohbete bakacaksın. Sohbetin başında Herkes iyidir. Belki sana gore değildir takma. 😂 Zaten takmıyorsundur