Ya bir tane kızı takip ediyorum instgramdan bir Irak'ta bir gün Suriye'de birgün İran'da meslegini sordum ev kızıyım dedi gündemle de çok içli dışlı şüphelendim açıkçası mitcimisin sizi çok seviyorum dedim bana hayır o nereden çıktı dedi ev kızıyım dedi ve aşırı derecede güzel öyle böyle değil Bu arada bende olmak istiyorum eğer öyleyse o kişi bana bunu neden söylemedi
Güncellemeler
1 yıl
Değilmiş ya gerçekten ev hanımıymış ben paranoyak olacağım bu mesleğe sevdamdan artık
Var tabikide Hemde çok fazla Maşallahları var Allah nazardan saklasın 🙏🏻
Ama sana veya bir başkasına kimliğini açıklayamaz.
0
27 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben öyle olduğunu anladım herkes anlamıştır ki neyini saklıyor birde olmak için nasıl olmak gerekiyor? Bende olmak istiyorum birde benim bildigime göre masa işi yapıyorlar evrak getir götür ben vatanım için her yere gitmek istiyorum
Öyle düşünmüşsün diye öyle olması gerekmez Ayrıca bu dediğin insanlar butür şeyleri zaten paylaşmaz Adı üstünde mit Gizlilik üzerine kurulu bir düzen sana açık açık gezdiği yerleri gösterir mi? Mantıklı olalım
Bende ülke ülke şehir şehir geziyorum Her gezen mit personeli diyemeyiz.
Herhangi bir kişi bile mit personeli olabilir Yıllardır hergün gördüğün dilenci Hergün gördüğün otobüs şöförü Herkes olabilir Milleti korumak basit bir iş değil Hergün binlerce tehdit bertaraf ediliyor Yoksa ülkemizde hergün neler yaparlar Bu tüm ülkeler için geçerli Yaptıkları iş hiç kolay değil
Pek karıştırmak doğru değil o zaman ya şu an vicdan azabı çektim vallahi çünkü bir kere yemek fotoğrafı paylaşmıştı o yemeği kimse yemez ne tabak ne çatal ne bıçak kuru nohut pilav
Çok haklısınız vallahi pişmaniyet hissettim olmak istediğim için irdeledim ben şartlarını öğrenmek istedim sadece yoksa kötü bir amacım yok benim çoğu asker poliste sizin soylediginizi söyledi
O halde kusura bakma senin için seçenekler kısıtlı Ayrıca yaş olarak çok zamanın yok 3 yılın var Bilgisayarın her programına hakim olman gerekiyor İyi düzeyde yani anadilin gibi Arapça Fransızca İngilizcen olursa başvuru yapabilirsin başka dillerde olabilir şu an sanırım Arapça tercüman alıyorlar Diye hatırlıyorum ama anadilin gibi konuşup yazman lazım
Ama sana şunu söyleyeyim devlete hizmet etmek için illa bir kurumda kimliğin olması gerekmez Devlete hizmet güzel işler yapmak ilede olur Bir kaldırım taşı düşmüşse onu kaldırıp yerine koymak ilede olur Hepsi devlete vatana hizmettir Bir kimliğe ihtiyaç duyma Eğer vatanına devletine hizmet etmek istiyorsan En iyi vatandaş sen ol.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Var tabikide
Hemde çok fazla
Maşallahları var Allah nazardan saklasın 🙏🏻
Ama sana veya bir başkasına kimliğini açıklayamaz.
Ben öyle olduğunu anladım herkes anlamıştır ki neyini saklıyor birde olmak için nasıl olmak gerekiyor? Bende olmak istiyorum birde benim bildigime göre masa işi yapıyorlar evrak getir götür ben vatanım için her yere gitmek istiyorum
Öyle düşünmüşsün diye öyle olması gerekmez
Ayrıca bu dediğin insanlar butür şeyleri zaten paylaşmaz
Adı üstünde mit
Gizlilik üzerine kurulu bir düzen sana açık açık gezdiği yerleri gösterir mi?
Mantıklı olalım
Değilim dedi zaten normal insanlar gibi ülke ülke geziyorum birdaha beni rahatsız etmeyin dedi
Bende ülke ülke şehir şehir geziyorum
Her gezen mit personeli diyemeyiz.
Herhangi bir kişi bile mit personeli olabilir
Yıllardır hergün gördüğün dilenci
Hergün gördüğün otobüs şöförü
Herkes olabilir
Milleti korumak basit bir iş değil
Hergün binlerce tehdit bertaraf ediliyor
Yoksa ülkemizde hergün neler yaparlar
Bu tüm ülkeler için geçerli
Yaptıkları iş hiç kolay değil
Pek karıştırmak doğru değil o zaman ya şu an vicdan azabı çektim vallahi çünkü bir kere yemek fotoğrafı paylaşmıştı o yemeği kimse yemez ne tabak ne çatal ne bıçak kuru nohut pilav
Ordan suphelendim ulke ülke geziyor yediklerine bak
Kesinlikle doğru değil
Can güvenliklerini tehlikeye sokarsın.
Unutmaki onlar isimsiz kahramanlar
Allah devletimizi daim var etsin inşaallah🙏🏻
Çok haklısınız vallahi pişmaniyet hissettim olmak istediğim için irdeledim ben şartlarını öğrenmek istedim sadece yoksa kötü bir amacım yok benim çoğu asker poliste sizin soylediginizi söyledi
Sen mite mi katılmak istiyorsun?
Evet bende istiyorum masa başı filanda istemiyorum
Üniversite mezuniyetin nedir?
Yabancı dil hangisi var ve ne düzeyde?
Yaşın kaç?
Aha bak yabancı dilden bahsettin bu dediğim şahıs Farsça Kürtçe ingilizce biliyordu
Ya hâlâ o kişiyi anlatıyorsun 🤐
Önlisans mezunuyum 27 yaşındayım yabancı dil biraz var
Unut onu unut insanları zan altında bırakıp canlarını tehlikeye sokma
Sizi takip ettim ordan anlayabilir miyim olabilir miyim diye
Yabancı dilin iyi durumda olsaydı başvuru yapabilmen için sana yol gösterebilirdim
Bilgisayar kullanımı ne durumda düzeyde?
Buradan yazabilirim olur mu?
Bilgisayar kullanimin iyi değil
O halde kusura bakma senin için seçenekler kısıtlı
Ayrıca yaş olarak çok zamanın yok
3 yılın var
Bilgisayarın her programına hakim olman gerekiyor
İyi düzeyde yani anadilin gibi Arapça
Fransızca İngilizcen olursa başvuru yapabilirsin başka dillerde olabilir
şu an sanırım Arapça tercüman alıyorlar
Diye hatırlıyorum ama anadilin gibi konuşup yazman lazım
Yani hiç bir zaman olamicam 😢😢😢😢😢 anksiyete hastaligimda var
Evet olamazsın.
Ama sana şunu söyleyeyim devlete hizmet etmek için illa bir kurumda kimliğin olması gerekmez
Devlete hizmet güzel işler yapmak ilede olur
Bir kaldırım taşı düşmüşse onu kaldırıp yerine koymak ilede olur
Hepsi devlete vatana hizmettir
Bir kimliğe ihtiyaç duyma
Eğer vatanına devletine hizmet etmek istiyorsan
En iyi vatandaş sen ol.
O kurumda çalışmak cok istiyorum öyle böyle değil Allahım nasip etmeyecegin şeyin duasını hayalini ettirmez ben bu şekil hizmet etmek istiyorum
Merak etme sen dediğim gibi hizmet et onlar seni bulacaklar.
Lütfen bir daha onların hayatını tehlikeye atacak hareketler yapma rica ediyorum
Vallahi kötü bir şey yapmadım sadece sordum oylemisiniz diye kadında hayır dedi ben nasıl hizmet edeyim? Ne zaman bulacaklar
Olan var
Bana neden değilim diyor
Kimliğini gizlemek zorunda
Bende olmak istiyorum güzel değilim o kadar güzelleri mi seciyorlar?
Olan var
Bana neden değilim dedi