Aşk İlişkileri Kapalı kızla gece kulubüne giden erkekten olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Asker üstelik. Alkol kullanıyo clup ya da publarda eğleniyo. Kızın kötü alıskanlığı yok Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kapalı kızla clup seven erkeğin ilişkisi nasıl olur soru bu Kapalı kızla gece kulubüne giden erkekten olur mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sentinustm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olur.Illa kapali olmasi kutsal oldugu anlamina gelmez sacmaliklar cikarmislar kapali sudur kapali muslumandirKapalilik kutsal bir sey degilOyle olsaHristiyanlar da kapali basi kapaliAma ne halt yiyorlar goruyoruzKapali olmak kutsal bir sey degil 0 4 Yorumla sentinustm +1 yıl Engeli cakmisKasar kesin gece kulubune gitmistirDogru durust net konusamiyorKaşara bak senOna bakarsan gece kulubune giden kizdan da olmaz ama cinsiyet ayrimi yapmak istemiyorum Sana ask cennetten gelmiyorsa cehennemden gelir fark etmez Yorumla sentinustm +1 yıl Bunun gibi inkarcilar hep tersini yaparBelli kaşar oldugu Yorumla sentinustm +1 yıl Durust olamaz inkar ederGas denen kaşar..Gece kulubu hakkinda birde erkeklerden olmaz diyorErkekler cok becermis amik karisiniUzmus Yorumla sentinustm +1 yıl KimseGece kulubunden sundan bundan yedigi halti baskalarina suc etmesinGece kulubune gitmis. ya kasariErkekler iyi yemis uzmus diye Gece kubu travmasi yasamis Bize ne ya Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur neden olmasın alkol kullanıyor diye kötü bir insan mi oluyor alkol kullanacaksın kafayı dağatacaksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem sıkıntı olmaz mı Yorumla bosgezenadam12 +1 yıl Neden olsun? Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kızın kötü alışkanlığının olmaması iyiymiş eheheheh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gece kulubüne erkek gidiyo kız değil Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yani önyargılı yaklaşmak istemem ama olmaz sanki. 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence olmaz, bu işte bir terslik var. Kız gittiyse kızla da olmaz ama. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Iyi aliskanligi var heralde gece kulubune giderek. Ne isin var la orada kapali halinle ciksana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya of ne anladın sorudan sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic bir sey Yorumla
Gasdsdh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gece kulübüne gidenden bir şey olmaz yani bence 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Hic mi olmaz Yorumla sentinustm +1 yıl Aynen dediErkekleriyle gece kulubune gidip dans eden Gas Yorumla Gasdsdh +1 yıl Yani ortamcı tiplemeler düşün bir derim Yorumla Gasdsdh +1 yıl Ben hiç gitmedim saçma sapan konuşma da kılıksız ya @sentinustm Yorumla Soran +1 yıl Ya evet iste o kısım beni darlandırıyo Yorumla sentinustm +1 yıl Gitmemissindir eminim aynen Yorumla Gasdsdh +1 yıl Çok iyi düşün yani hayır gelmez bence ben çevremden gördüklerimi söylüyorum sadece Yorumla sentinustm +1 yıl Kimse melek degilKimseyi melek sanmayinGece kulubune giden her insan melek degil seytan da degilCok bos yapmissin Gas Yorumla sentinustm +1 yıl Ben gitmem yok ben gitmedim demen gittiginin gercegini degistirmez ya ben inanirim ya ben inanmamSenin arkaplanda ne halt yedigini bilemem gormedim cunku ama su bir gercek inkar edenler hep tersini etmistir Yorumla Soran +1 yıl Üzerim seni diyo zaten Yorumla Soran +1 yıl Ama ne bilim yaa Yorumla Soran +1 yıl Gitmeyeni de gördük o da aynı mal yani Yorumla Gasdsdh +1 yıl Yorumuma maydonoz olan arkadaş işine bakar mısın saçma sapan konuşuyorsun harbi Yorumla Gasdsdh +1 yıl Böyle diyorsa zaten uzakda durmalısın Yorumla
ahmetttt58 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kız galiba tadilattan kapalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya kapalı kız ayrı gece kulubune giden erkek ayrı Yorumla ahmetttt58 +1 yıl Biraz cümle düşük olmasa anlaşılır. Olmaz Yorumla
baymemolinin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İnsanlarin hayatlarina bakarak yargilayamayiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yargılasam hoslanamm ya Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bilemezsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hoslanıyorum bana en azından yalancı gelmiyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olur.
Illa kapali olmasi kutsal oldugu anlamina gelmez sacmaliklar cikarmislar kapali sudur kapali muslumandir
Kapalilik kutsal bir sey degil
Oyle olsa
Hristiyanlar da kapali basi kapali
Ama ne halt yiyorlar goruyoruz
Kapali olmak kutsal bir sey degil
Engeli cakmis
Kasar kesin gece kulubune gitmistir
Dogru durust net konusamiyor
Kaşara bak sen
Ona bakarsan gece kulubune giden kizdan da olmaz ama cinsiyet ayrimi yapmak istemiyorum
Sana ask cennetten gelmiyorsa cehennemden gelir fark etmez
Bunun gibi inkarcilar hep tersini yapar
Belli kaşar oldugu
Durust olamaz inkar eder
Gas denen kaşar..
Gece kulubu hakkinda birde erkeklerden olmaz diyor
Erkekler cok becermis amik karisini
Uzmus
Kimse
Gece kulubunden sundan bundan yedigi halti baskalarina suc etmesin
Gece kulubune gitmis. ya kasari
Erkekler iyi yemis uzmus diye
Gece kubu travmasi yasamis
Bize ne ya
Olur neden olmasın alkol kullanıyor diye kötü bir insan mi oluyor alkol kullanacaksın kafayı dağatacaksin
Bilmem sıkıntı olmaz mı
Neden olsun?
Kızın kötü alışkanlığının olmaması iyiymiş eheheheh
Gece kulubüne erkek gidiyo kız değil
Yani önyargılı yaklaşmak istemem ama olmaz sanki.
Bence olmaz, bu işte bir terslik var. Kız gittiyse kızla da olmaz ama.
Iyi aliskanligi var heralde gece kulubune giderek. Ne isin var la orada kapali halinle ciksana
Ya of ne anladın sorudan sen
Hic bir sey
Gece kulübüne gidenden bir şey olmaz yani bence
Hic mi olmaz
Aynen dedi
Erkekleriyle gece kulubune gidip dans eden Gas
Yani ortamcı tiplemeler düşün bir derim
Ben hiç gitmedim saçma sapan konuşma da kılıksız ya @sentinustm
Ya evet iste o kısım beni darlandırıyo
Gitmemissindir eminim aynen
Çok iyi düşün yani hayır gelmez bence ben çevremden gördüklerimi söylüyorum sadece
Kimse melek degil
Kimseyi melek sanmayin
Gece kulubune giden her insan melek degil seytan da degil
Cok bos yapmissin Gas
Ben gitmem yok ben gitmedim demen gittiginin gercegini degistirmez ya ben inanirim ya ben inanmam
Senin arkaplanda ne halt yedigini bilemem gormedim cunku ama su bir gercek inkar edenler hep tersini etmistir
Üzerim seni diyo zaten
Ama ne bilim yaa
Gitmeyeni de gördük o da aynı mal yani
Yorumuma maydonoz olan arkadaş işine bakar mısın saçma sapan konuşuyorsun harbi
Böyle diyorsa zaten uzakda durmalısın
Kız galiba tadilattan kapalı
Ya kapalı kız ayrı gece kulubune giden erkek ayrı
Biraz cümle düşük olmasa anlaşılır. Olmaz
İnsanlarin hayatlarina bakarak yargilayamayiz
Yargılasam hoslanamm ya
Bilemezsin
Hoslanıyorum bana en azından yalancı gelmiyo