Örnek; sevgili veya arkadaş olanlar "her dediğimi yapar" veya "nede olsa beni bırakıp gitmez" düşüncesiyle sizi cepte görür. Sizi cepte görenler oldu mu?
Tanıdığınız çevrenizde sizi cepte gördükleri oldu mu?
Evet yıllar yıllar önce olmuştu böyle bir şey.. Kaybetme korkusunu yaşayınca çok değiştiler ama artık ben eski ben değildim çok geç kalmışlardı.. Yolları açık olsun diyorum.. Çünkü ben aynı hatayı bir daha yapmam..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet cepte görenler kaybetme korkusu yaşıyor diye davranışlar değişiyor içi korku oluşur. Iş işten geçti böyle insanları yol vermek gerekir.
Hayır kimse beni cepte göremez zaten böyle bir şeyi anladığım zaman da ben 4 kişiyi aramda mesafe koymayı tercih ediyorum. Genelde böyle yapan insanlar zaten işi düştüğü zaman arayan işi bittiği zamanda selam sabah vermeyen insanlar olarak, öyle insanlardan uzak durmayı daha çok tercih ederim kimsenin menfaati uğruna kullanılmayı sevmem.
Anlayışlı ve uyum sağladığım insanlardan bunu farkettiğim zaman sessiz şekilde onlardan uzaklaşıyorum. Kimse vazgeçilmez değildir. Bunu anladıklarında iş işten geçmiş oluyor zaten
Fazlasıyla anlayışlı ve uyumlu olduğum kısa süreli bi dönemde insanların beni kendi çıkarları için haince kullanmaya çalıştıklarını farkedip tüm ceplerden geri dönüşü olmayacak şekilde uzaklaştım. İnsanlara gereksiz hoşgörü cidden kişinin kendisini harcaması demek, cidden israf bir tavır.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hayır beni kimse cepte göremez. bu izni vermem kimseye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Öyle bir hareket gördüm mü saçmaladığını gösteririm... mesela üçümüz yeni tanışmışız ve benim onların peşinden olacağım sonucuna varmış iki kafa yanıldıklarını görürler sonra böyle düşündükleri için uzaklaşırım çevremde kaliteli insanlar bulunuyor