Güzelce kendini anlatır bir göz boyar ama biri gelir ikisi gelir üçü gelir onlar hakkında gerçeği söyler. ama bilmiyorlardır ki sen zaten onları biliyorsundur.
Siz ayakta uyutuldunuz mu?
Siz ayakta uyutuldunuz mu?
Evet maalesef uyutuldum.
Uyandırmak isteyen çok oldu ama ben o rüyaya öyle bir derin dalmışım ki uyanmak istemedim. Başı güzel rüyaydı. Ama sonunda kabusla uyandım o ayrı.
Böyle yaptığını sanan birisi vardı hayatımda benle konuşurken başkasıyla daha konuşuyormuş işte zaten buluşma için bahaneler başlamıştı bende öğrendim ve dedim gidim iş yerine de konuşim konu açıklığa kavuşsun sonra ben otobüse bindim düşüncelerimi toplarken şansa buda denk geldi geldi yanıma yok işte ben wp yi sildim de bilmem ne de başladı yalan makinası o an Bi güncelleme geldi bana sanki dedim ne hali varsa görsün indim tek kelime etmedim 3 yıl sonra gece 2 3 gibi mesaj atmış fake hesaptan sonra dedim ya sen nerden buluyorsun bu cesareti ben ne haltlar karıştırdığını biliyorum yol verdim gitti kendini zeki zannederken aptal oluyor bu tür insanlar çok komik bir durum yalan söylerken attıkları taklalar acınası insanlar bunlar 😅
Kişi kendini insanlara farklı biçimde yansıtırsa kendini reddetmiş yahut kendini kandırdırmış sayılır. Bu durumdaki insanlarda henüz kisilik elementleri tam olarak bir bileşik haline gelememiştir. Ayrıca bir bir başka insanla reaksiyona girdiğinde tepkime asla diger bileşiğin beklediği şekilde sonuçlanmaz , ve kişi böylece kendi kendini elevermiş olur. Yani çok zor değildir böyle insanları anlamak.
Ayakta uyuttuğunu sanıyorlar, çok iyi iz sürerim anında yakalarım, sonra da bundan korkuyorlar ve takıntılı diyorlar 😂 erkekler biraz zekası noksan kızları seviyor 🤷♀️
Cevap
25Cevap
Şimdilik el mecbur ayakta uyuyoruz. Uyanmak yakındır😏
Karşılaştım. Onların bu hareketi yaptıklarını anladığımda ben de onları uyutmaya başladım. Bir yalancı asla benim gerçeğimi bilemez. Bir aptalı aptal yerine koymaktan da zevklisi yoktur. Tavsiye ederim yapın ve gülerek izleyin.
Maalesef kendisi sanki zeki. Etrafda hiç zeki yok. Kendisini kandırıyor başka kimseyi değil. Neyseki anlıyorum çok şükür zekamdan bir problemim olmayınca
şu an ayakta uyuttuğunu zanneden kişiye mesaj attım. Daha çok oynayacağım onunla. Herkese rezil edeceğim. Benim hakkımı yediğine bin pişman olacak.
hemde nasıl uyutuldum biliyor musun kendini çok zeki sanıyordu ben onla evlilik hayali kurmuşken neler yaptı inşallah yaşattıgını yaşamadan ölmez
Evet karsilastım. Hala uyuduğumu zannediyo. Kendi uyutulduğunun farkında olmadan...
Evet kendi akrabam beni ayakta uyuttugunu sandı kafede yakaladım.
Karşılaştım. Öyle insanlarla eğleniyorum.
Komik geliyor bana
Evet var yakınımda bu tarz insanlar. Komik ama üzücü...
Küçükken oldu ama şimdi ihtiyacım yok, beceremiyorum zaten.
Kızarırım hemen. Anında anlaşılır.
Var ya öyle kendini kurnaz sanan tatlı su yılanları ama dediğin gibi onlar öyle sanar
illaki birileri gerçek yüzünü gizleyip ayakta uyutmuştur bizi
Ayakta uyutulan gördüm ama uyutulmaya çalışırken yakaladım bastım tekmeyi
Onlar akılları sıra ayakta uyuttugunu saniyr ama ben onları çoktan yatakta uyumuşumdur😉
Çok güzel uyutanlar vardı, gecelerce uyutup kâbuslarla uyandırdılar
muş-mış gibi yapmayı severim
Her koyun kendi bacağından asılsa keşke
Aynen
Evet kendini Zeki sanan aptallar
Birinin dizinde uyumak istiyorum.
Bolcaa sıkca karşılaşıyorum kendileriyle
Ayakta hiç uyumadım uyutan iyi yakalarım
Yok ayakta uyuyunca kaykılıyorum
Öyle hissetmelerini sağladım uğraşamam insanlarla.
Anladığım anda kullanıyorum.
Evet aslında onlar uyuyorlar
Evet her gün yüz yüze bakıyoruz
Karşılaştım
şüphesiz öyle boş insanlar oldu hayatımda..
Evet her an
Evet Bi çok defa
Ben seni yatakta uyuturum bebeğim
Karşılaştım, genelde umrumda olmadılar.
Çok karşılastım
çok karşılaştım
Çooookk
evet ve umursamam
Cook karsilastim
@Rakı_Balıkk söyle
Karşılaştım.
Ama uyutamadılar.