Aile & Toplum Ayıp olmasın diye görüştüğünüz insanlar var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Asla yok, kim olursa olsun. İyi olsun, mutlu olsun benden uzak olsun. Ayıp olmasın diye görüştüğünüz insanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Sürekli video atan birisi vardı ayıp olmasın diye yanıt veriyordum ama sonra baktım kesilmiyor cevap vermeyi bıraktım kendi kendine bi 6 ay video gönderdi, abimin arkadaşıydı kendisi... 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hasta 😅 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Akbabaların geneliyle öyleyim zaten. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akrabalar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hepsine engel 😌 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. şu an yok çıkardım onu da zaten. 0 0 Yorumla
mustafatry Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl sanirim yok mutlu olduklariyla olmali insan 0 0 Yorumla