Yalnızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancıydı. Onunla şimdilerde beraber uyanıyoruz. Her yeni güne iki yalnız şarkılar yazıyoruz. Yorgunuz, çok yorgunuz.

Yalnızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancıydı. Onunla şimdilerde beraber uyanıyoruz. Her yeni güne iki yalnız şarkılar yazıyoruz. Yorgunuz, çok yorgunuz.

Bakis acisina gore değişir. Cok sukur ailem yanimda bu konuda yalniz hissetmiyorum ama toplum ve sosyal yasanti icinde yalniz oldum. Arkadasim pek olmadi. Bunu da cok düşündüm bende mi sıkıntı diye ama pek bir sey bulamadim. Insanlari kirmaktan cekinen, hassas biriyim zaten. Oyle kavga, tartisma cikaramam, geçimsiz degilim o yuzden. Ki bu sebeplerle falan dislasinlar. Rehberimde ailemden baska da pek kimse yok. Okulda sirads yanimin bos oldugu da oldu, bir sey yapmasam da hocanin oturttugu arkadasin gittigi oldu yanımdan. Cok uzulur, cok aglardim ergenlik zamani ama zaman gectikce eskisi kadar takmiyorum. Hala taktigim oluyor ama yapacak bir sey yok yani alisiyorsun. Milletin kafasina silah dayayip benimle arkadas ol diyemem sonucta. Ha okul bitince falan iyice asosyal oldum zaten. Yalnizlik Allah'a mahsus ama bu devirde herkes yalnız sanki. Isterdim bir tane de olsa yakin, uzuldugumde, mutlulugumda basarimda her konuda yanimda olabilevek birisini ama yok. kizlarda arkadaslik daha zor zaten. Böyle. Sosyal hayatta uzun zamandir kendimi yalniz hissediyorum
Ben hiç yalnız hissetmiyorum çünkü kendimi en çaresiz hissettiğim anlarda bile varlığıyla bana güç veren biri var ve iyi ki var. @Acid_Qeenn O gerçek bir kraliçe 🫶🏻
Bu şarkı da yalnız hisseden herkese..
Uzaklara dalıp gitme, gözlerin de dolmasın, kimse böyle yalnız olmasın…
Yaa aşko ne diyeceğimi bilemedim...😌🥰😘❤
Bul tabi senin neyin eksik. :))
Cevap
16Cevap
@bynarcos Hayatımın yarısı insanların beni dağıtmasıyla, diğer yarısı da kendimi toplamakla geçiyor oyuzden de yalnızlığı tercih ediyorum , çünkü ben kendim mutlu değilken bir başkasınıda mutlu edemem...
Bu şarkı benden size gelsin ozaman 🙋
https://youtube.com/shorts/ScXp1BMGQRY?feature=shared🙏🙋🙋
@bynarcos lütfen acil dönüş yapabilirmisiniz?
Sanırım 16 yaşından 20 yaşına kadar yalnızlık hissettim. Sonra özgüven eksiklik olduğunu ortaya çıktı. 21 yaşından sonra farkına vardım.
Özgüven nasıl kazanılır
Kendimi sürekli olarak yalnız hissediyorum ama alıştım diyebilirim.
Biii... p
Evet, şimdi söyleyebildiklerime geçeyim 😃
Kendimi yalnız hissetmiyorum ben tekim, onlar hepsi, bu kadar.
Bazı insanlar yalnız bırakılırlar, böylece cezalandırılırlar, hâlbuki o insanların yokluğu yalnız bırakılan insan için en büyük ödüldür. O insan onların yokluğunda daha da güçlü hâle gelir hayatında..🖤
Az önce. 28 yaşına geldim hala saçma sapan eleştirilip anlaşılmıyorum ailem tarafından. Normalde annem hiçbirimizin ayırmadığını söylerdi bir kaç gün önce küçük kardeşimi daha çok sevdiğini söyledi. İkisi bir olup beni anlamak yerine üzerime geliyorlar sırf aynı fikirde oldukları için. Oysaki objektif başka kişilere durumu ne zaman anlatsam onlar beni haklı buluyor. Koca evde tek başıma değilim ama yalnızım anlayacağın.
Ama onlara sorsan öyle değil🙂 içleri rahat uyuyorlar mışıl mışıl Allah bilsin
Hayatinizda gereksiz insanlar olacağına kaliteli yanlızlık daha iyidir emin ol.
Hatırlamıyorum. Şu an hissettiğim şey yalnız olmak değil, olmak istediğim yerde olamamanın verdiği üzüntü.
Kendime sürekli hatırlattığım şeylerden biridir. En kalabalık ortamda bile yalnızsın derim hep. En sonda dün oldu.
Bu insana bir tık güç verir bence. Kimseye ihtiyacın olmaması.
Bir tık değil çok çok fazla. Belki de bazı şeylerin seyrini değiştirir
Fazlasıyla haklısın
Göbek adım haklı. :p
Bana Mukaddes demiştin🙄
Karıştırıyorsunuz beyefendi 🙄
Yaşlılık belirtileri
Üzgünüm senin için :(
Bende kendim için üzgünüm
babam olmadığı zamanlar kendimi yalnız hissediyorum her erkeğe bir kadın şart bence yoksa çok yalnız hissediyoruz
Güzel ve zeki kadınların yalnız kalma lüksü yok ya 🤦🏻♀️
Her zaman. Derinlemesine düşününce yalnız olmadığım biran yok. Herkes yanımda ama anlayamıyorlar beni ben gibi, korkularıma anlam veremiyorlar, hayallerimi kavrayamamışlar, ayrıca kendimi birine anlatamayacak kadar yorgunum.
Mecazi olarak yalnız değilim fakat yalnızım.
Anlıyorum
Ah keşke biraz yalnız hissetsem ashda bu aralar başım kalabalık kafam kazan gibi
Oluyor, en son dün gündüz hissettim. Hüzünlendiğimde oluyor genelde
hatırlamıyorum ve genellikle yalnız hissetmem. ben çoğunlukla üzgün hissederm
Lafa gelince herkes yanımda ama kimseyi göremiyorum. Hep yalnız hissediyorum bu yüzden.
Bilmem. Gerçekten yanında destek olan insanlar var. Kendim gibi yalnızını görmedim.
Geceleri kafayı yastığa koyunca anlıyor insan ne kadar yalnız olduğunu
Bi kaç gün önce bir olay olmuştu o an hissetim cidden yanınızda insanlar da olsa insan yanlız hissedebiliyor.
Bazı günler takılacak ve konuşacak bir insan bile buladığımda. Çevrem boş ve yalnızım.
Bir kez yaşadım bunu ve bir daha yaşamamak için hiç bir şeye değer vermedim..
Hep yalnızım Allah’tan başkasının varlığı yalan
Bazen uzaklara dalıp kendimi uçurum boşluğunda hissediyorum.
Arada hissederim. Ama bu beni rahatsız etmiyor.
Sağ olsun zihnim beni hiç yalnız bırakmıyor. Çok gürültü var burada çok.
Dedem öldüğünde. Onun haricinde kendimi yalnız hissetmiyorum ben bana yetiyorum
Kendimi yalnız hissetmediğim zamanlar çok nadir oluyo
kalabaliklar icindeki yalnizligimiz... acimasizca buyuyorsun
2 ay önce falan hissettim
Bugün ve her zaman
şu an desem cıftlesecekmisin benle
Çiftlesmek cinsel anlamada demedim ya. Yani yalnızliğımi giderecek misin demek istedim
Hatırlamıyorum, iyi bir şey olsa gerek
Son günlerde buruk bir yalnızlık hissediyorum. Buruk bir hissizlik..
1 2 saat oluyor sanırım
🥹
Kendimi yalnız hissetmek istiyorum desem 😎😎
Cocuklugumdan beri
Bilmiyorum ara sıra hissediyorum
Yani hep yanlız hiss etdim
1 ay önce falan
Aslında her saniye yalnız olduğumu biliyorum ama, yoğunluk nedeniyle pek farkına varamıyorum
2 gün önce
Bugun dun her zaman
Üzgün olduğum dönemlerde
Yaklaşık iki ay önce öyleydim
İki ay kadar oluyor
Bazı geceler ister istemez bu his oluyor...
Annem var oldukça yalnız hissetmem🎀
Şimdi o durumlardayim
Uzun bir zaman oldu hatırlamıyorum bile.
şu an. Tam şuanda.
Hiçbir zaman
Hiç hissetmedim
Zaman zaman fazlasıyla hissettiğim oluyor
Ben her zaman yanlizimm
Çok yalnızım narcoscum ☹️
Bu sıralar öyle hissediyorum
Yalnızlık güzel şeydir
Bugün ve her gün
Hep yalnızım zaten
Hep😃
herzaman