Yanımızda insanlar olsa da bazen yalnız hissederiz. Sen en son ne zaman yalnızlaştın? Ne zaman yalnızlığını buram buram hissettin?

Kalabalık yerlerde böyle hissetmek de Morphy Kanunu herhalde
Yanımızda insanlar olsa da bazen yalnız hissederiz. Sen en son ne zaman yalnızlaştın? Ne zaman yalnızlığını buram buram hissettin?

Kalabalık yerlerde böyle hissetmek de Morphy Kanunu herhalde
Kendimi zaten bildim bileli yalnız hissediyorum maalesef. yani bu yalnız hissi bende bir türlü geçmiyor. bunun nedeni de aslında kendimi insanlardan biraz soyutlamam olabilir. yani arkadaş edinmiyorum ayda sevgili edinmiyorum ki istesem de edinemezdim zaten. bu yüzden de kendimi sürekli yalnız hissediyorum.
yalnız hissettiğim zamanlarda genel de oyun oynardım veya film izlerdim ya da dizi izlerdim kısaca bana iyi gelen şeyleri yapıyorum sadece. bunlar az da olsa yalnızlığımı gideriyor çünkü
Hiçbir zaman Allah var melekler var çok şükür
Özellikle son 5 yıldır kendimi cidden yalnız hissediyorum. Kalabalığın içinde yalnız. Gerçekten anlayan bir insanım yok. Sanki dediklerimi duymuyorlar. Karamsar mutsuz herşeyi kötü tarafını gören biri değilim ancak insanlardan farklı düşünüyorum. Sonucu yalnızlık. Klişe şu lafa da çok da inanmıyorum bazen insan onu bile arıyor. Hani derler ya kaliteli bir yalnızlığı boş bir kalabalığa tercih ederim diye. Ben bazen neyi tercih edeceğimi şaşırıyorum.
O söze de, sana da katılıyorum. Çünkü sahte kalabalık insanın enerjisini de, kendisini de sömürüyor. Ama yalnız kaldığında kendini geliştirme imkanın da var. Sadece bu yalnız senin tercihinse yapıcı, mecburiyetse yakıcı oluyor
Zaman zaman yalnız hissettiğim olsada bu benim tercihim yalnızlığı seviyorum...
Şöylede bir açıklık getireyim. Yanlız hissetmek ve yalnızlık arasında fark vardır. Insanın yaşamında zaman zaman yalnız olma gerçeği vardır. Yalnız hissetmek daha çok insanlarla ilişkilerimizde kolanmamaşlıkla bağlantılı olarak hissedilir..
Katılıyorum yalnızlığı seçersen olgunlaşırsın, yalnız kalırsan yani mecbur bırakılırsan çürürsün
Cevap
9Cevap
Dün akşama kadar hasta yatınca hissettim...
Allah şifa versin
Ben bu yalnız hissetme durumlarını pek yaşamıyorum çünkü yalnızlığımla aşk yaşayan bir insanım ya. Hafiften gelirse bu tip duygular beni etkilemez çok. 😄
Yani ben yalnız hissetmem, yalnızlığa kaçarım diyorsuun 🪄
Üfff tam olarak bu, evett 🥳
Çok şükür yalnızken bilr birilerinin kalbinde yerim vardı. Demekki hiç yalnız kalmadım.
Kendimi çaresiz hissediyorum değersiz hissediyorum ama hiç yalnız hissetmiyorum hissetsem bile koymuyor artık çünkü seviyorum yalnızlığı.
İki ay kadar önce çok yalnız hissettim. Anladım ki aslında zaten yalnızim hep de yalnız olacağım
Son. Bir haftadir hiç yakınım ile dahi görüşmedim. Hem zahir hem batın yalnız kaldık. İnsanlardan
Her zaman öyle hissediyorum. Hiçbir zaman da geçmeyecek bu hissim gibi geliyor artık
Hep yalnızdım zaten, özellikle son 2 yıldır çok yalnızım.
İnsanları tanıdıkça uzaklaşma en iyisi ama belli süre sonra yalnızlıkta sıkıyor
Sevmediğim bir ortamda olursam kendimi yalnız his ederim.
Hiç hissetmiyorum yalnızlığı seven biriyim zaten.
Çoğu zaman , her zaman. kimsem yok ki...
Rahmetliden sonra hep yalnız hissettim
Birey olduğumu fark ettiğim gün yani bugün
Hep yalnız hissediyorum 😏
bugün hemde fazlasıyla...🖤🚫
Ben ömrüm boyunca hep yalnız hissettim..
2 saat önce falan 😕
Her daim.
şimdi
Bu sabah
Şu an...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?