Kişilik & Karakter Boş zamanlarımda sürekli zıbarmak istiyorum hayata ve bir şeyler yapmaya karşı hevesim nasıl geri gelir? pearl1308 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski İnci olsaydı yerinde duramazdı gezer tozar hobiler bulurdu kendine hey gidi günler hey yaşlandık Boş zamanlarımda sürekli zıbarmak istiyorum hayata ve bir şeyler yapmaya karşı hevesim nasıl geri gelir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bence vitamin değerlerine bak. 0 0 Yorumla
bastien99 Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. Hayat enerjisini kaybetmek :( bobregini alsalar daha iyiydi 0 0 Yorumla
selamguzelaycicegi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Zıbarmak aşırı iyi bir kelime değil mi ya uyumak demekle aynı vibe yok kesinlikle 1 0 Yorumla
Konstantiniyeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kendine ozen goster eaha fazla sev bilgi birikimini kariyerini yukselt cizgin alcalmasin 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. boş ver yatmak zıbarmak daha iyi 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. yeni insanlar yardimci olur bence 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Sonra zengin koca istiyorum diye aglarsinizb 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tükenmişlik mi var? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence vitamin değerlerine bak.
Hayat enerjisini kaybetmek :( bobregini alsalar daha iyiydi
Zıbarmak aşırı iyi bir kelime değil mi ya
uyumak demekle aynı vibe yok kesinlikle
Kendine ozen goster eaha fazla sev bilgi birikimini kariyerini yukselt cizgin alcalmasin
boş ver yatmak zıbarmak daha iyi
yeni insanlar yardimci olur bence
İnci evli mi :)
Sonra zengin koca istiyorum diye aglarsinizb
zevk aldığın alacağın şeylerle ilgilen
boş ver yatmak daha iyi
Zamanla insanda cok değisimler oluyor maalesef.
Abla çok güzelsin
Tükenmişlik mi var?
Aşık olarak