Merhaba arkadaşlar 🥹 ben lise mezunuyum üniversite de bölüm kazandım fakat birkaç ailevi sorunlardan dolayı devam ettiremedim devam etseydim de zaten pek önü açık bi bölüm değildi şu an evdeyim ve bir şey yapmıyorum içime kapanık biriyim ve hangi mesleği yapacağımı hiç bilmiyorum üstüne aile içi kavgalar ekleniyor hergün kendimi daha da güçsüz ve hayattan tad almayan biri olarak görüyorum evlenmeyi düşünsem adamın eline bakmak istemiyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak her zaman artı olucaktır benim için bana bi yol gösterin tavsiyelerinize ihtiyacım var
meslek lise mezunuyum ve üniversiteye gitmedim. stajyerliğimle beraberdir halen çalışıyorum evet meslek lisesi olmamdan dolayı mesleğim var ama üniversite okuyupta meslek edinme şansın yoksa kendini bir şekilde ve bir meslekte geliştirmeye bak derim. evlenme konusunda da benim düşüncem bir kadın olarak kendi ayakların üzerinde durabilene kadar, kendini geliştirmeden evliliğe hazır olmadan özellikle kendini geliştirmeden sakın çocuğa bulaşma derim. son olarak bir diğer konuda yaşama hevesine değinecek olursam yoğun tempo gerektiren bir mesleğim var çevremde o kadar insan olmasına rağmen kendimi hep yalnız hissediyorum çoğu zaman da evden işe işten eve gidiyorum gezmek için çıktığımda da bazı zamanlar keyif alsamda hayattan keyif almama bende de var. ama son 2-3 aydır spor yapmak beni mental olarak çok iyi etkiledi eğer ki imkanın varsa tavsiye ederim. sorun olursa sormaktan çekinme seve seve cevaplarım :)