Sizin lügatınızda farklı bir anlamı bulunan kelimeler bulunuyor mu?

Sizin lügatınızda farklı bir anlamı bulunan kelimeler bulunuyor mu?
Şifa. Bu kelimeye çok fazla anlam yükleyebiliyorum. Ve daha neler neler. Aslında düşündüğüm zaman her şeye bir sürü anlam yükleyebiliyorum. Hepsi de güzel güzel 😃
Evet, bazı kelimeler farklı kişiler için farklı anlamlar taşıyabilir ve yorumları kişiden kişiye değişebilir. "Samimi insan" kavramını ele alalım:
Samimi insan, genellikle dürüst, içten ve açık sözlü olan kişiyi tanımlar. Bu kişiler, düşündüklerini ve hissettiklerini saklamadan, maskesiz bir şekilde ifade ederler. Samimiyet, güven ve sevgi ortamı yaratır, bu yüzden samimi insanlar çevrelerindeki kişiler tarafından genellikle sevilir ve saygı görürler. Samimi bir insan, başkalarının duygularına ve düşüncelerine de değer verir, empati kurar ve ilişkilerini güçlü bir şekilde sürdürür.
Samimiyetin anlamı kültürel, kişisel deneyimlere ve ilişkilere bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar için samimi olmak, duygusal yakınlık ve derin bağlar kurmayı ifade ederken, diğerleri için sadece dürüstlük ve açık sözlülük yeterli olabilir. Bu yüzden, samimiyet kavramı kişiden kişiye farklı şekillerde algılanabilir ve yorumlanabilir.
Düşündüğümde anlamı bende ve kâlbimde farklı bir kelime aklıma âşık olacağım erkeğin ismi geldi. Onun ismi benim için dünyanın en güzel kelimesi olur her zaman. Seslenirken bile sanırım kâlbim titrer diye düşünüyorum kesinlikle..
Teşekkürler 🙂
Yalnizlik karanlik umut merhamet
Cevap
14Cevap
Evet var.. yalnızlık kelimesi.. sadece bir kelime olsa da bende anlamı derin ve büyüktür.
Hıı, teşekkür , özür , selam , bebiş , aşko , kociş , cano vss gibi kısaltılmiş kelimeler ve hitaplar bana çok anlamsız geliyor
Hı değil de hmm çok kullanıyorum bn 😀
@Yorgunprenses_12 oda anlamsız bir kelime zaten 😂
Yaa bn çok seviyorum
@Yorgunprenses_12 tamam pikiii seni mi kırıcam çiçeğim 🌺 olur sen söyleyenlbilirsin 👍🥰❤️
Teşekkür ederim 😍
@Yorgunprenses_12 sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
canım ablam 😘🥰
Peki - küfür
Tamam - beni gəbert
Hmmm- beni öldür
Seviyorum - nefret ediyorum
Güzelsin - cirkinsin
Çok iyisin - enayisin
Benim için böyle 😂
Onlar sanıyor ki öyle duyuyorum 😂😂
Yok kısaca akıllıyim 😂😂
Yok deliyim ben 😂
He denge iyi ya 😂
İyiyim böyle ben 😂
Gülüm bana hep içten ve yakıcı sahiplenici bir kelime olarak gelmiştir
İvet vay Kore kelimesi benim için çuk üjel biy anlamı vay abiş🌺🦋🐣🦄
Akrostiş kelimesi kankam söylerken dilim bi sürşüyor 😂
Olmaz mı hemde güneş bile görmemiş çok güzel kaynağı ben olan küfürler var bende 😊
Hoşbulduk semihim vallahi nerede olduğumu bende bilmiyorum 😂 yaşıyorum heralde işte biraz buradan uzaklaştım son zamanlar baya sıktı doğrusu bu arada fenomen olmuşsun tebrik ederim hayırlı olsun neyse ben işte bir öyle bir böyle gibiyim harbiden nasılım artık çözemiyorum 😊 buralar ben yokken sana emanet çoluğa çocuğa dikkat et kardeşim...👋
Canım bana göre farklı ama anlamlı bir kelime. 😃😃
😃😃
Nerdesin sen kelimesi bana ters geliyor göz butun patlatasım oluyor.
eccur :) aslında bir sebzenin ismidir. ama dengesiz hareketler yapan gençlere sıkça söylenir.
Ok kelimesi. Tamam anlamında kullanılır ama ben onu "kes sesini yeter" gibi anlarım
aynen... bi konuda hemfikir olmak anlamında olsa bile bazen benim için konuşma bitti gibi bi anlama geliyor duyduğumda
😃Her türlü küfür
yavru ceylanim kelimesi geldi aklima ama artik bi önemi yok
Hayır, kelimelere anlam yüklemeyi tercih etmedim hiç bir zaman..
Evet var tabiki..
Merhaba kelimesini severim.
Sevdiğim adamın bana dediği her kelime bana çok farklı ve güzel gelir
Çok yok dostum
Pekii kelimesini, küfür anlamında kullanırım
Bana göre anlamı farklı olan kelime yok
Agaco var bi anlamı yok
Aslında var ama sorunca aklıma gelmedi
Bilmem var mıdır yok mudur
Polavina😂
Bizim alfabe bile farklı
Hayır...