Kişilik & Karakter Kadin oldum halde duygularima yenik düşmüyorum şanslı değilmiyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Her zamann mantik mantik mantik bendeDuygular körolasiça hep batakliya sürüklüyor Kadin oldum halde duygularima yenik düşmüyorum şanslı değilmiyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Zaten duygulara yenik düşülmez ki.. 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl duygularımıza hepimiz yenik düşünüyoruz bir şekilde normaldir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl herkes düşmez kolay kolay Yorumla EngEteM +1 yıl Bilemem artık Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Tamam duyguları da arada dinlemek, hissetmek, yaşamak lazım ama yenik de düşmeyin boşverin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok bence hic ama hic dinlememeliyiz duygulari Yoksa kaybederim Yorumla Benjamin542 +1 yıl E tâbi herkesin hisleri, duyguları aynı olamıyor... Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İnş emeğinin karşılığını alırsın. Mantık eşiğini atlatanlar daha bir psikopat olur. Dikkat dhdbd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saoll insallah sende Yorumla
düşünceli-erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İç anadolunun neresi 😂 0 11 Yorumla Soran +1 yıl bilemedim neresi aceba Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Gayseri mi sivas mı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Iç anadolu ama oralar degil Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Kelime oyunu yapma söyle Yorumla Soran +1 yıl aksaray Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Aksaray demezsek yalnız anısı var😂 Yorumla Soran +1 yıl neymiş anısı Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Motordan düştüm ben aksarayda traktör den Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Arkadaşımın traktörüydü drift atmaya çalıştı bi baktım yerdeyim Yorumla Soran +1 yıl Gecmis olsun.. kötu olmusdur ya Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl He ya bi baktım gökyüzünden bana doğru bir şey geliyor. Motorun aynasıymış Yorumla
sizofrenpalyaco Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müthiş bişi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabikide ya benim açimdan cok muthişşş Yorumla sizofrenpalyaco +1 yıl Benim açımdan da dslfksdif ben de aynı şekil Yorumla
Sailor42 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. Ne güzel bisey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zaten duygulara yenik düşülmez ki..
duygularımıza hepimiz yenik düşünüyoruz bir şekilde normaldir
herkes düşmez kolay kolay
Bilemem artık
Tamam duyguları da arada dinlemek, hissetmek, yaşamak lazım ama yenik de düşmeyin boşverin.
yok bence hic ama hic dinlememeliyiz duygulari
Yoksa kaybederim
E tâbi herkesin hisleri, duyguları aynı olamıyor...
İnş emeğinin karşılığını alırsın. Mantık eşiğini atlatanlar daha bir psikopat olur. Dikkat dhdbd
Saoll insallah sende
İç anadolunun neresi 😂
bilemedim neresi aceba
Gayseri mi sivas mı 😂
Iç anadolu ama oralar degil
Kelime oyunu yapma söyle
aksaray
Aksaray demezsek yalnız anısı var😂
neymiş anısı
Motordan düştüm ben aksarayda traktör den
Arkadaşımın traktörüydü drift atmaya çalıştı bi baktım yerdeyim
Gecmis olsun..