Kişilik & Karakter Sinir katsayılarınız tavan yaptığında sizi sakinleştiren ne var? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sinir katsayılarınız tavan yaptığında sizi sakinleştiren ne var? Sinir katsayılarınız tavan yaptığında sizi sakinleştiren ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara ve şarkıalrım var tabi ki de.. bir de oyun oynamak.. film dizi izlemek.. bir de belki de hayvanları sevmek olabilir 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey.. O anlarımın tadını çıkartmayı tercih ediyorum.. 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl Nasıl tadını çıkarıyorsun 🤔 Yorumla Myblue2025 +1 yıl Sevdiğin şeyi yapmak nasıl bir his ise bu da öyle.. Yorumla Catutigernos +1 yıl Sen kaostan mi besleniyorsun 😱 Yorumla Myblue2025 +1 yıl Beslenmiyorum ama seviyorum.. 😄 Yorumla Catutigernos +1 yıl farkı nedir :o Yorumla Myblue2025 +1 yıl Kaosu yaratanlara karşı tepki vermek hoşuma gidiyor.. Sevmiş olsaydım yaratan taraf olurdum.. Yorumla Catutigernos +1 yıl hımmm peki siz öyle diyorsanız :D Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yalnız kalmak tabiki insan gördükçe sinir oluyorum 😂 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben de çok istiyorum insan görmeyim diye ama bu insanoğlu beni rahat bırakmıyor.https://www.youtube.com/watch?v=DSfo9y6kMQc Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤣🤣🤣He ya sorma 😂 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. beni sakinleştiren şey dışarı çıkıp hava almak olur. birinin sarılıp öpmesi sakin ol yanındayım seni seviyorm demesi falan sakinleştirir 1 0 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sakin ol Selin cezaevi sana göre bir yer değil diye kendimi terkin etmem 1 0 Yorumla
umursuzbirkedyy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kırmak, dökmek, bağırmak, çağırmak. :D 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Pisikopat mısın hanfendi :D
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Spor yapmak çikolata 🍫 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saatlerce yürümek istiyorum 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ağlamak 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sigara ve şarkıalrım var tabi ki de.. bir de oyun oynamak.. film dizi izlemek.. bir de belki de hayvanları sevmek olabilir
Hiç bir şey..
O anlarımın tadını çıkartmayı tercih ediyorum..
Nasıl tadını çıkarıyorsun 🤔
Sevdiğin şeyi yapmak nasıl bir his ise bu da öyle..
Sen kaostan mi besleniyorsun 😱
Beslenmiyorum ama seviyorum.. 😄
farkı nedir :o
Kaosu yaratanlara karşı tepki vermek hoşuma gidiyor..
Sevmiş olsaydım yaratan taraf olurdum..
hımmm peki siz öyle diyorsanız :D
Yalnız kalmak tabiki insan gördükçe sinir oluyorum 😂
Ben de çok istiyorum insan görmeyim diye ama bu insanoğlu beni rahat bırakmıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=DSfo9y6kMQc
🤣🤣🤣
He ya sorma 😂
beni sakinleştiren şey dışarı çıkıp hava almak olur. birinin sarılıp öpmesi sakin ol yanındayım seni seviyorm demesi falan sakinleştirir
Sakin ol Selin cezaevi sana göre bir yer değil diye kendimi terkin etmem
Kırmak, dökmek, bağırmak, çağırmak. :D
Pisikopat mısın hanfendi :D
Spor yapmak çikolata 🍫
Saatlerce yürümek istiyorum
Sakinim ben genelde..
Ruhu besleyen müzik
Ağlamak 😅
hiçbir şey
Kahve ve köpeğim
Hiçbir şey
Müzik