Genelde yalnız kalmak ve uzun yürüyüşler yapmak. Bunları yapmak bana oldukça iyi geliyor. Seninle telefonu kapatıp müzik eşliği eşliğinde yürüyüş yapmak harika oluyor.
Kendi halime bırakılmak sakinleştirir. Sinirimin üzerime oynarcasına daraltılmak daha da çok öfkelendiriyor beni. Sinirim yatışsın, sonra ne konuşulması gerekiyorsa konuşulur. Öfke halindeyken sağlıklı konuşma yapılamaz, iletişim kurulamaz çünkü.
Ben biraz psikopatım bu konuda. Sinirlendiğim anda beni hiçbir şey sakinleştiremiyor. Kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenince çok mantıksız davranıyorum. Çok kalp kırıyorum. Bu özelliğimi değiştirmek isterdim.
Kendimi teskin ederim. Kendimle konuşurum. Öfkenin seni yönetmesine izin verme, bu durum geçici derim kendime. Kitap okurum, kahve keyfi yaparım, kafamı mutlaka dağıtırım ya da günlük tutarım. İçimdekileri kağıda dökersem rahatlarım, sonra da o kağıdı yakarım delil bırakmamak için
Biraz şarkı dinleyince, kitap okuyunca veya herhangi sevdiğim başka bir şey ile ilgilendiğim zaman sakinleşiyorum. Onun dışında beni kimse sakinleştiremez. Birileri sakinleştirmeye çalışınca daha da sinirlenebiliyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok kötü oluyorum. Uzak durulması ve susulması yetiyor. Eğer halen üstüme üstüme gelinirse acısını zamana yayarak çıkarıyorum. En acısı böyle oluyor bence. Kin diyenler oluyor ama bence alakası bile yok, sadece uzun sürüyor benim için o kavga.
Ben kolay kolay sakinlemem ya sinirimi cıkartıcam ya cıkartıcam ya da sağ solu yumuruklamam gerekli ki enerjiyi atayım boğa burcuyum tüm özelliklerini taşıyorum maalesef