Benim mizah oynatma listem var YouTubeda açıp onu veya instada kaydettiğim komik videoları izliyorum. Bazen ise yarıyor rahatlatıyor.
Ama bazen o duygu geçmiyor saatlerce. orada da yapacak bir şey yok. O duyguyu söküp atamadığım için onu içimde hissediyorum, biliyorum ki görmezden gelsem daha da kötü olacak her şey.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Uzun zamandır o kadar olmuyor. Çünkü her şey biz insanların elinde oldugundan kabahat kendimizi kandırmaktan ibaret. Biz istediğimiz kadar hayat kolaylaşır, biz istediğimiz kadar zorlaşır. Önemli olan niyet ve istek.
Kendi kendine sessiz sessiz tuvalette ağlıyorsun sessiz krizler çığlıklar eşliğinde sonra yüzüne defalarca soğuk su çarpıyorsun aynaya bakıp gülümseme provaları ve tadaaa hazırsın.
Şiddetle tavsiye ederim kafa dalgın olunca canın sıkılınca böyle keyiflisin ya o keyfi dahada arttırıcaksan ya işte ilaç öyle bi seferde diil ama yaptıgına degcek
Alkolu bende severim duzenli bir iliskim var kendileriyle ama ben sinir zamani degilde bira dusunceli oldugum zamanlar icerim ayrica prfl resmin ne kadar tatli ya gozluk olmasa tipki teyze kizi 😅