Kişilik & Karakter Karanlıkta olduğunuz bir dönemde hayatınıza ışık tutan kimse oldu mu? Burakydn29 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konu yalnızca ben deilim öyle bir dipteyim ki elimden tutan kimse yok ama kalktığımda hepsinin üstünü çizecem Güncellemeler+1 yıl Hayatımda ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum yorum yapmazsınız ama yinede paylaşayım dedim öyle büyük ki derdim Karanlıkta olduğunuz bir dönemde hayatınıza ışık tutan kimse oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır ben kendime ışık olmaya çalıştım hep 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet oldu. Bende yeri çok ayrı o yüzden 1 7 Yorumla Burakydn29 +1 yıl Ne güzel benim hiç olmadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım bir gün olur ya da buna hiç gerek duymazsın Yorumla Burakydn29 +1 yıl Sanmıyorum ama saol Yorumla Burakydn29 +1 yıl Ben bu hayattan tamamen koptum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat sürprizlerle dolu. Pes etme Yorumla Burakydn29 +1 yıl Ettim bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır ben kendime ışık olmaya çalıştım hep
Evet oldu. Bende yeri çok ayrı o yüzden
Ne güzel benim hiç olmadi
Umarım bir gün olur ya da buna hiç gerek duymazsın
Sanmıyorum ama saol
Ben bu hayattan tamamen koptum
Hayat sürprizlerle dolu. Pes etme
Ettim bile
Sen bilirsin