Karanlıkta kaybolmak üzereyken, hayatının en kötü zamanlarını yaşarken birden sen girmişsin hayatına. Böyle bir hayata dokundun mu?

Karanlıkta kaybolmak üzereyken, hayatının en kötü zamanlarını yaşarken birden sen girmişsin hayatına. Böyle bir hayata dokundun mu?
Alkolik, bileklerini kesip bir veya bir kaç kez intihar girişiminde bulunan arkadaşa sahibim. Alkolü aştı, artık içmiyor. İyi anlaşıyoruz, iyi vakit geçiriyoruz. Oldukça kültürlü bir çocuk kendisi. İşine canla başla sarılmış, kendisini geliştirmek ve kariyer yapmak için uğraşıyor. Ona iyi gelecek tek yaptığım şey sadece vakit geçirmek sanırım. Hayatında büyük bir payım var mı bilmiyorum ama beni özlüyorsa, iyi geldiğim en azından 1-2 minik konu olabilir diye düşünüyorum. 🥲
Hayor olmadı
Olduğunu düşündüm meğer hiç olmamış. Beni o karanlığa itenlerden biri de oymuş. Büyük bir yanılgıya düştüm. Acı şekilde yüzleştim bu gerçekle ama olsun. Her şey iyi/kötü bir şeyler katıyor insana.
Oldu...
Eic için teşekkürler. 🌸
Cevap
21Cevap
Hayır maalesef olmadı.. benim karanlığımı da aydınlığa çeviren birisi olmadı. ama olabilir bir gün belki de.
Karanlıklarını aydınlığa çevirdiklerimiz çok oldu. Tıpkı körün görmeye başlayınca kurtulduğu ilk şeyin bastonu olması gibi, çıkardığımız aydınlığın karanlık tarafında bıraktılar bizi. Lakin mum ışığında bir şey kaybetmedi. Onlar da aradığı aydınlığa bir daha kavuşamadılar.
Elbette ki mümkündür. Toprağında yetişmeyen çiçek filiz vermez.
Teşekkür ederim. En güzel toprakta, en güzel çiçeği açman dileklerimle.
Daha çok aydınlığını Karanlığa çevirdiğin biri oldu
43 yıldır yakışıklılığımla evren aydınlatıyorum sen karanlıkta kalmışsan bu benim suçum değil, ışığımın altına gel
Evet dokundum
Birinin karanlığına ışık oldum.
Sonra mı ne oldu
Günes doğunca taşladılar
Lambami kırdılar
Ben karanlıkta kaldım
Elbette oldum onun karanligini aydinliğa çevirdim ve g. tü başı oynadi beni karanliğa mahkum edip gitti. A. k karısı 😅😅😅😅
Gerçek anlamda karanlığımı ışıl ışıl yapanlar oldu ki hiç haz etmediğim bir durum. Ama manevi olarak, zor durumdayken gelip beni o kara kutudan çıkaran pek insan olmadı. Belki ailemden birileri olabilir o kadar.
Cooook, genelde de böyle çevirenler ilk terk edilenler oluyor. Affettim ama genel olarak hepsini. Bı kaç kişi dışında. Onların üstünde çok büyük ahım var. Herkesi affedebilecek birisiyimdir normalde ama onları affedemem
Aydınlığa çevirdiklerimiz ilk gidenler oluyor:))
Birini ciddi anlamda çevirdiğime inanmıştım ama ayrılık sonrası dönüştüğü hali görünce karanlıkta kalmaya devam ediyormuş.
Öyle bir dostun olmuştu geçmiş zamanda ve güzel bir dost edindim.
Çok oldu, her aydınlığa koşan yerinde rahat battı kül oldu 🤷🏻♂️
Neden olmasın olabilir hayatta neler neler olabilir 😃🍀🗝️
Evet olmuştu ama o aydınlığı karanlığa çevirdi
Yani erkek olmak yaşamayacak anlamına gelmez demi
Anladım
Aydınlığa kavuşur kavuşmaz bırakıp gitmeleri finalli evet
Öyle zamanlarım çok oldu hala da oluyor hep derdim öyle biri girse hayatıma karanlığımı aydınlığa çevirse
Var ben
Kendi hayatımın içine girdim
İçine ettim ahs
3 sarışın 5 esmer 1 kumral 1 kızıl oldu
Dokundum ama kiymetimi bilen olmuyor
Aydınlığımı karanlığa çevirenler oldu
Yok değil fotom var profilimde
Aşık olursun belki sjdjsksk ondan açmıyom :))
Şeker kan dolaşımını arttırır heyecanıma kapılıp gene aşık olursun
Hemüz olmadı ama umudum devam ediyor
Belki olmuştur.
Yok öyle bişey olmadı hiç sanırım
Bilmem öyle birine denk gelmedim
Hayır hala bekliyorum
Ben bilemem, o kişilere sormak lazım
Olmadı
Dokunmadım.
Evet.
Evet oldu
oluyor