Merhaba arkadaşlar biraz içimi dökmek için yazıyorum buraya çünkü kimsem yok anlaticak...
19 yaşındayim ve gerçek anlamda dibe çökmüş hissediyorum kendimi.
Depresyon ve sosyal fobi ile yıllarca mücadele ettim. Psikologa gittim ilaç kullandım fakat pek de bir işe yaramadi daha doğrusu pek de devamli gitmedim
4-5 yıl önce sosyal fobim basladi. Liseye yeni başlamıştım arkadaş edinemiyorum zar zor 2-3 arkadaş edindim. Tam alıştım sonra pandemi oldu tam 1.5 yıl hiç evden çıkmadım en fazla markete gidiyordum. Aslinda mutluydum pandemi olduğu için çünkü artık insanlarla konuşmak zorunda kalmiyacaktim ve o el titremelerim yüz kizarmalarim falan olmuycakti rahat olucaktim. Tabi ilk başları güzeldi ama evde kalmak da aşırı bunalttı beni
Sonra okullar açıldı 11. sinifta okul değiştirdim. Orada da hiç arkadaşım olmadı uyuyordum arka sırada full ve aşırı depresiftim. Herkes garip olduğumu düşünüyordu hiç konusmadigim için ama ben konuşamıyordum çünkü çok geriliyordum üstelik evden hiç çıkmayıp sadece dizi izlediğim için de konuşacak konum falan da yoktu artık.
O yılı birsekilde atlattım sonra 12. sinifta açığa geçtim ve bir etute yazıldım. O zamanlar güzeldi antidepresan kullanıyordum arkadaş edinmiştim ve rahat konuşuyordum insanlarla mutluydum fakat annemle kavga ettiğimiz için beni etutten aldım. Etut yarım kaldı. Sonra sınava evden hazırlanmaya başladım fakat deprem falan oldu ve bir şekilde ben mezuna bırakmaya karar verdim seneye calisacagimi düşünerek ve tamamen saldım çalışmayı. Mezuna kaldım ve hiç calismadim. Sinava 1 hafta var ve hala çalışamıyorum. Kafamin içi çöplük gibi delirmiş olmaktan korkuyorum artık tam 1.5 yıl evde kaldım yine...
Ve calisamadim bile 1 yılımı boşuna harcayıp psikolojimi daha çok bozdum ve üniversitede çok kötü bir yer kazanacağım. Tekrar hazırlanamam da psikolojim müsait değil .
Surekli hayal kuruyorum gerçeklikten kaçmak için çok yalnızım sürekli yemek yiyorum 10 kilo aldım.
Kendimi artık bir çöp gibi hissediyorum. Ve bu ruh halinden kurtulamıyorum. Disari çıkmak da istemiyorum. Hicbirsey yapmak istemiyorum. Artik bakım bile yapmıyorum kendime banyoyu bile zor yapıyorum. Buraya kadar okuduysan teşekkürler:) Nasıl bu durumdan kurtulurum bir tavsiyenize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer