Sorum şu yönde yani ben birini seviyorsam ne naz yapabiliyorum ne eda ne de cilve... her şeyi karşı taraftan da beklemiyorum odunsa anlamıyor seviyorsam söylüyorum özlüyorsam söylüyorum trip atmamaya çalışıyorum zaten hoşlandığım çocuğunda pek çektiği söylenemez sizce bu bir basitlik midir yani birini sevdiğimde kendimi ondan çekemiyorum burnu sürtsün o yazsın gibisinden şeyler diyemiyorum doyamıyorum o kişiye her neyse yani sizce bu bir basitlik midir
Cevabın nedir?
Basitlik değil, hissettiğin gibi yaşamaktır ilişkiyi.
Yalnız bu kadar boş bırakmamakta da fayda var karşındakini. Çünkü herkes hak etmiyor bu kadar değeri. Olması gereken bu, ancak inan kimse hak etmiyor.
Seviyorsam söylüyorum diyorsun, olması gereken bu. Özlüyorsam söylüyorum diyorsun, yine olması gereken bu. Şimdikiler sevmediği halde söylüyor, özlemediği halde söylüyor. Halbuki sen içinden gelerek yapıyorsun bunu ve inan böylesi daha makbul, daha anlamlı.
Burnu sürtsün, o yazsın gibi şeylerde gereksiz. Ancak varsa bir anlaşmazlık, kırmışsa gönlünü, bunuda beklemeyi bileceksin yeri geldiğinde.
Basit değil, ilişkisine saygısı ve ciddiyeti olan bir bireysin.
Çünkü içinden geldiği gibi yaşıyorsun ilişkini. Yalansız ve inanarak yaşıyorsun...
Ancak tekrar belirtiyorum bayan, herkes hak etmiyor bunu. O yüzden sevdiğini, özlediğini söyle, içinden geldiği zaman söyle. Ancak yeri geldiğinde de susmasını bil. Vur, kır, hırpala, trip at demiyorum, ancak birşeyide yüz kez söyleme. Çünkü inan kimse hak etmiyor...
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum seni ve beni tanımadığın halde bu kadar güzel şeyler söylediğin için ve uyardığın için sana minnettarım :)
- +1 yıl
Önemsiz...
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg
En İyi Cevaplar
Bu kalteliktir.. doğallıktır.. en sevdiğim kız tipidr benim kendinliktir şeytanlıkta aklıa çalışşmayandır... ya da çalışmasını istememktir.. Doğru yoldasın... Aslıdan basit gibi görünen dağ gibi kızsın..
Görmezden gelebilirim belki yaşadıklarımı
Lakin hiçe sayamam onları
Ben onlarla yürüyorum sürekli
Onların yolu bu yol aslında
Ben sadece düzeltiyorum
Tabii elimden geldiğince
Düzenlemek istiyorum
Sizden fırsat kalırsa
Kaldığı zaman da ya da
Çünkü onlar sizsiniz
Ben sadece orada ki bir hayatım
Armonisi size ait
Ben üstünü döşüyorum
Mümkün olduğunda sizi hayıflandırmayacak kadar narin hareketlerle..
Yorum atar mısın?04 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim bazen etrafımdakilere bakıyorum karşıdaki yazmıyorsa yazmıyorlar sevseler bile canları da çıksa söylemiyorlar ben duramıyorum basit hissediyorum bu yüzden
- +1 yıl
tekrar teşekkür ederim :x
Yalniz degilmisim bu konuda :D bende ayni durumdayim hic trip atmiyorum en kucuk bir tartismada alttan aliyorum istemedigi hic biseyi yapmiyorum ondan habersiz adim bile atmiyorum bana kizdigi zamanlar saat kac olursa olsun yanina gidiyorum ilk mesaji hep ben atiyorum hicbir hesabim yok face twitter falan 1 tane arkadasim yok asla kusemiyorum kizamiyorum nolcak bizim bu halimiz ya cevremdekiler bana ezdirme kendini bu kadar desede ona hic bir sekilde dayanamiyorum bir bakisi yetiyo
06 Yorumla- +1 yıl
anlaşılan çok seviyorsun umarım birbirinize yazılmışsınızdır :)
+1 yılolduğun gıbısın. oyun bılmıyorsun. neyse o. asıl basıt olanlar peşınden koşturmaya çalışanlar. ama anlayanlara tabı...
03 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rıcaederım:) eic için ben teşekkurederım:)
- +1 yıl
rica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
63Cevap
Ben sevgilimden senin davrandığı gibi davranmadığı için ayrıldım. Umarım sorunun cevabı almışsındır.
kimse kimsenin kahrını, nazını, sitemini, tribini çekmeye gelmedi bu dünyaya. Bunlar huzur bozmaktan başka bir şey değil. Bu şekilde devam et. Sen de mutlusun zaten. Yalvarırım bozma kendini.16 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim düşüncelerin için atalarımız demişler ya fazla naz aşık usandırır diye boşa dememişler fakat siz erkeklerde kaçanı kovalıyorsunuz işte genelleme yaptım azıcık ama çoğunuz öyle yani
- +1 yıl
Alakası bile yok, yalnızca huzur istiyoruz biz. Kaçan kovalanır, kovalanırken de eziyet çeker kovalayan ve yorulur. En sonunda da pes eder. Kimse kaçmasın, kimse de kovalamasın. Birlikte el ele yürüsünler.
Kaçanı kovalayan sevdiğinden kovalar. Kaçmasa da yanında olacaktır yani. Ama o kaçtıkça erkek bir yerden sonra dayanamaz. - +1 yıl
sende haklısın işte fazla naz aığı usandırmış :/
- +1 yıl
kendimi zaten geri çekemiyorum teşekkür ederim tekrar :)
Bu samimiyettir, olması gerekendir. Bu durumun istismar edilmesi dolayısıyla karşı bir savunma olarak bazı insanlar çile çektirir sevdiğine. Bu şekilde de "Sevgili" olunmaz. Samimiyet tek taraflı da olmaz. Eğer istismar ediliyorsa "çektirmek" yerine onu tabiri caizse eğitin.
09 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim karşımdaki insan yani hoşlandığım çocuk olgun olduğunu benimse bebe gibi olduğumu tekrar ediyor fakat kendisi de çok olgun sayılmaz bunu bile söylemesi yani söyleyip durması olgun olmadığının bir göstergesi fakat yine de çekemiyorum kendimi gerçekten sitediğim gibi biri ben sürekli canımlı cicimli konuşan birilerini sevmem o da aynen öyle birisi oldukça sert ve kendine göre kuralları var taviz vermiyor hoşuma gidiyor mesela habersiz çıkışları sinirimi bozuyor ama kuralı var ve gidiyor bu hoş bir şey bana göre sertliği bazen beni kırsa da bir yönden de kendine çekiyor
- +1 yıl
İnsanların olgun olduğu konular vardır olgun olmadığı konular vardır bazende olgun olmaması gereken konular vardır. Mesela sevgilim olsa bu kızın bana "yeri ve zamanına göre" çocuksu davranması hoşuma bile giderdi belkide. Dışarıdan bakıldığında saçma gelen bir şey yeri ve zamanına göre sevgililer arasında hoş olabilir. Olgun olmadığımız bir konuda ise eşler birbirini eğitmeli fakat bu kolay bir iş değildir. Kırmadan gücendirmeden bunu ima etmeli.
Aşırı belli edilen sevgi bazen nedense insanlar da ters tepiyor. Bu çiftler arasında aşılması gereken bir konu. Hala filmlere konu olan "seni seviyorum" diyememe olayını bir türlü anlamış değilim mesela. Demek ki hala toplum o kadar da olgun değil. - +1 yıl
sevmekten çekinmek çok saçma sevdiğini söylemekten ne bileyim bana öyle geliyor olgunluk konusunda da bence de eğitmeli birbirini insanlar mesela ben ona uymaya çalışıyorum değişmek değil uymak ama o olgunum diyor bana uymaya çalışmıyor saçma sapan konuları önüme sürüyor anlaşamama nedenimiz olarak daha doğrusu uyuşamama nedenimiz olarak söylediği bir şeyi 2-3 defa da anladığımı önüme sürdü ne kadar saçma ve aptalca...
- +1 yıl
Tek taraflı olunca maalesef çok zor. Sizin anlattığınız tabloda ben anlayışsız bir sevgili modeli gördüm. Kimi insanlar anlatamadıklarını kabullenmek yerine, dinleyiciye b. k atarlar. (tabirimi mazur görün) Zaten bir insanın kendini olgun görüp karşısındakini "Bebe" görmesi bile o insanın egosunun yüksek olduğunu gösterir. Sizin yapmanız gereken elbette şans vermek ve eğitmeye çalışmak, zaten gidişat size ne yapacağınızı söyler. Erkekler eşlerinden akıl almayı kabullenemiyorlar şahsen çevremde gördüğüm bu. Halbuki hayat arkadaşından akıl almak kadar güzel bir olay var mı acaba...
Çağımızın sorunu maalesef insanlar artık birbirlerini algılayamıyorlar. - +1 yıl
sevgili değiliz hoşlanıyorum o kadar o da en son öyle gibi bişeydeydi soğuduğunu düşünüyorum burnum sürtsün diye mi yapıyor anlamadım ama kendisi olgun değil bunu kendisine de söyledim herkese bebe diyorsun ama sende bebesin olgun değilsin dedim saçmalama diyip konuyu geçiştirdi umursamadım bende eğitmeye gelince eğitilecek gibi de değil çok sert ve katı sinrilendiğinde ne dediğini bilmiyor kırıcı oluyor ama onun için sorun bile değil bu ama hala kendimi çekemiyorum
- +1 yıl
Gerçekten zor bir durum kolay değil. Umarım bir karşılık bulursunuz samimiyetinize. Fakat bazı şeylerinde bir sınırı vardır ve taşar. Buna belki 10 yıl katlanırsınız ama ısrarla aynı tavır devam ettiğinde sizi pişman edebilir. Güzeli iyiyi görebilmekte bir hünerdir. Kimisi bakar göremez...
- +1 yıl
çok teşekkür ederim artık hayırlısı olsun :/
- +1 yıl
inşallah
Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Teoride basitlik aslında ama diğer kızlar öyle yapıyor diye trip atman naz yapman yaptığının doğru olduğunu göstermez zaten bence sergilediğin davranış gerçekten doğru bir tavır hak verdim sana.
Biraz argo olucak ama sen kızlar sıralamasında karakök için 200 üslü sayısı ile çıkmış 1 sayısının üslürenin dağıtılmasından sonra çıkan sayısındansın.04 Yorumla- +1 yıl
yazdığından matematiğinin iyi olduğunu anladım :x teşekkür ederim bu arada hak verdiğin için ve yaptığım ne doğru ne de yanlış anladığım kadarıyla :)
- +1 yıl
tekrar teşekkür ederim :)
Kesinlikle hayır. Ancak senin bu zaafını fırsata çevirecek çakallarada müsade etme. Bence nasıl biliyorsan öyle yap ama beş parmağın beşide aynı değil insanlarda aynı böyledir. Yani insandan insana fark eder ancak adam olan anlar odun olan ise fırsat kollar.
02 Yorumla- +1 yıl
anladım ne demek istediğini teşekkür ederim uyarın için
değildir ama senin karşındaki insanı ölçüp tartıp senin davranışlarını ona göre ayarlaman gerekir. öyle yapmaz ölçüsüz ve sınırsızca içinden geldiği gibi davranırsan; "-üç kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kurusa da seni satar" sozu karsılıgını bulmus olur.
02 Yorumla- +1 yıl
anladım çalışıyorum ama alıkoyamıyorum hoşlandığım çocuk buna değer mi bilmiyorum fazlasıyla odun ama çok hoşuma gidiyor
Basitlikle ne alakası var kızlar öyle bir olgu yaratmış zihinlerinde bu yüzden kendilerini kasıyorlar. erkekler öyle kızlara mal diyo köprüyü gecene kadar eşeğe dayı diyelim deyip katlanıyorlar haberleri yok. Sen bozma kendini asıl senin yaptığın doğru ömrün boyunca bir tane bile erkek böyle davrandığın için sana basit gözüyle bakmaz
09 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum ama hoşlandığım çocuğun karakterinden midir çözemedim sıkılmış gibime geliyor benim bir kusurum var birinden hoşlanmadan önce gayet şen şakrak olabiliyorken hoşlanınca işler değişiyor daha çok üstüne düştüğümden herhalde ama elimde değil bu huyumdan vazgeçemiyorum ve kendimi geri çekemiyorum kendisine bile dedim senden kendimi çekmek istiyorum ama çekemiyorum napayım hoşuma gidiyorsun dedim yok yani olmuyor gerçekten sıktığımı ve soğuttuğumu düşünüyorum bir de diyorum kibarlıkta bir yere kadar sıksam ve soğusa silerdi bana bir kere cins mi diyim tuhaf mı diyim bir garipsin herkesle bir sorunun var bile demişti yani ne bileyim böyle işte
- +1 yıl
Yoo hayatımda o kadar çok insan tanıdım ki güven bana. Sen kendini sıkmaya çalışma moralini bozma. Birisinden hoşlanmışsın ne güzel ama illada onla olsun deme hoşlanıyorsun seviyorsun belki hoşuna giden çok güzel yönleri ama kimse tek değildir konuşursun bazı farklılıklarınız çıkar zamanla çıkan farklılıklar sizin karakterleriniz kişiliklerinizdir sırf onla olcam diye kendi kişiliğininden ödün vermek hem sana zamanla onu hemde kendine olan saygını kaybettirir. Belki ilerde senle uyumlu birilerini tanıyacaksın. Düşün sen bir gemisin dünyada milyonlarca liman var sen daha ilk limanda demir atamadım diye gemiyi yakmak istiyorsun
- +1 yıl
öyle ama sana da mantıklı gelecektir ki hoşlanıyorum işte o olsun sitiyorum şuanda diğerlerini düşünmüyorum ki kim olsa öyle yapar birinis everken diğerlerini düşünür müsün
- +1 yıl
Düşünmezsin haklısın ama aklının bir yerinde körü körüne bağlanmamak için dışarda her zaman daha iyilerinin olduğunu bilmelisin. Sen çok sevebilirsin ama belki o sevmez o sevsin diye kendini değiştiremezsin değiştirmemelisin. çok seversin oda seni çok sever o zaman gözlerini kapatırsın tüm dünyaya işte bu adam benim tekim dersin zaten o zaman aşkı yaşarsın
- +1 yıl
ben kendimi zaten kaptırmış gidiyordum inan belki saçma gelicek ama evlilik hayalleri falan filan çoktan kaptırmıştım ama sonra bir şey oldu hatırlamıyorum ve dedim ki sen uğraşıyorsun ama o uğraşmıyor çek kendini... ama çekemedim istedim dua da ettim çekemedim tek yapabildiğim hayallerimi bıraktım o kadar artık hayal etmiyorum açık görürsem yazıyorum zaten hep şakayla karışık bir muhabbetimiz var ciddi konuştuğumuz şeyler çok az binde bir yazıyorum gülüyoruz eğleniyoruz o benis inir ediyor ben onu öyle öyle gidiyor şimdilik sıkıldı mı soğudu mu hala hoşlanıyor mu inan hiç bilmiyorum
- +1 yıl
bu arada kendimi değiştirmekten ziyade düzeltmeye çalışıyorum
- +1 yıl
benim sana tavsiyem kendinden çok büyük fedakarlıklar yapmamam küçük şeyler elbet yapabilirsin ama dediğim gibi dışarda her zaman daha iyisini bulabilceğini aklının bir yerinde tut onada kendinede saygın olsun istemezse seni anlayış göster. Belkide evlenirsiniz kim bilir ama bu zamanları karşımdakini tanıma gözüyle bak
- +1 yıl
Zaten kendimi kaptirdigimi anladim ve durdum artik bu hayalleri aciklamalarin yardimlarin icin tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Sarjımı :D bu gün sen yedin ama olsun rica ederim şunuda unutma birşey olacaksa İhtimali nekadar düşük olursa olsun o yine olur senin var olman gibi. Ama olmayacaksa istediğin kadar cabala yalvar yine olmaz. Hayatında doğru tercihler yapmak istiyorsan bir kaç kere olması için zorla eğer olmuyorsa o şeyi bırak gitsin.
+1 yılYok basitlikle falan hiç bir alakasi yok. aksine guzel davranislar. onemli olan erkegin anlayisli olmasi ve seni herhalinle sevmesidir. trip konusuna gelince bir trip atmasi kadar doğal ve guzel bisey yok. kizin trip atmasi sevdigini gosteriyor. ayrica trip atmalari guzel oluyor yani...
02 Yorumla- +1 yıl
herkes öyle düşünmüyor ki o da çekemediği için atmamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Cekemiyorsa dikkat etmelisin tabi. bazilarini sevdiginden sogutuyor tripler. yanlis anlasiliyor. sahsen sevdigimin trip atmasi benim cok hosuma gider...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasitlik değil ama bence yanlış. onun senin peşinden koşması lazım şimdi böyle dediklerine bakma çok abartmamak şartıyla yeri geldiğinde nazını da yapman lazım cilveni de tribini de atman lazım sevmek erkeğe yakışır bırak koşsun peşinden sende keyfini çıkar.
07 Yorumla- +1 yıl
e odun koşmuyor koşmuyor diye sevmekten mi vazgeçeyim canım
- +1 yıl
Mantığını öpeyim senin. Bu kafayla nasıl bu yaşa geldin gerçekten merak ediyorum.
- +1 yıl
kim ben mi :x
Cevap sahibi+1 yılsen müsade edersen koşar sen ona o özgüveni verdiysen sevdiğini bu kadar belli edersen koşmaz tabiki bir erkek bir kızın peşinden koşmuyorsa iki sebebi vardır ya sevmiyor ya da kıza cepte gozuyle bakıyor
- +1 yıl
her erkek koşacakd iye bir kaide de yok :)
Cevap sahibi+1 yılbenim bildiğim kadarıyla öyle ama sen bu kovalama durumundan memnunsan sıkıntı yok canım:)
- +1 yıl
ben kovalamıyorum ki sevdiğim insan için bişeyler yapıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibi sevdiğim erkeğe trip atamam nazlanamam küsemem ilk mesaji o atsın diyemem ama bu yüzden tepeme çıktı sağolsun hep ilk mesajı benden bekler oldu ben aramazsam aramaz oldu köpek gibide seviyordu ama fazla yüz verince şımarıyorlar erkeklere hak ettikleri muameleyi gösterecekmişsin bunu anladım şimdi ayrıldık
01 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun üzüldüm :/
hayır aslında içinizde bir kötülük olmadan en duru duygularınızı gösteriyorsun ki bu iyi bişey, umarım sizin gibi oyunlar oynamadan sevgisini direkt olarak gösteren biriylesinizdir.
06 Yorumla- +1 yıl
sevgilim yok ama hoşlandığım çocuk birazcık çözemesem de harbi ve iyi biri olduğunu biliyorum
- +1 yıl
hayırlısı diyeyim ama şunuda ekleyeyim ; karşı fikirleriniz olduğunda herhangi bir konuda , onu üzmemeyi düşünüpte söylememezlik etmeyin işte o zaman diğer söylediğiniz sebeplerle birleşince sizi basit bulabilir. tabii ki güzel bir dille diyorum yani her anlaşamadığınız şeyde kavga edin anlaşılmasın. umarım açıklayabilmişimdir.
- +1 yıl
ya mesela birimiz birimize bişey diyeceği zamans ertse bile çekinmiyor o öyle yani bende çok kırılırsam kırıldığım noktayı söylüyorum ya da işte sinilendiğim falan
- +1 yıl
ne o ne siz çok söz sahibi olun ikinizinde eşit olsun bence ilişkideki yeri. aslında biraz karışık bir durum, yani daha yeni tanışacaksanız kırılma anlarını beklemeyin ya da bu çocuk benden uzaklaşırmı diye düşünmeyin fikirlerinizi söyleyin, çizgilerinizi belirtin ki öyle anlaşabiliyorsanız zaten hep anlaşırsınız. öbür türlü şimdi sonuna kadar dayandığınız ama içinizden karşı çıktığınız bir durumu ileride söylemeye kalkarsanız tartışma olur, o zaman öyle değildi de şimdi mi oldu olur.
- +1 yıl
yok öyle fikirlerimi kısıtlama durumu yok ne düşünüyorsam söylüyorum
Bende öyleyim. ani yaşıyor hissetimi söylüyor ve davranıyorum. . kisitlamak ve kisitlanmak bana göre değil.. neden basit olalım ki iyiyiz biz iyi:)
11 Yorumla- +1 yıl
öyle diyorsan öyleyizdir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen tam olmasi gerekene yakinsin hafif degil dogalsin bence yorum yapan kac tane kiz bende senin gibiyim demis o kadar tripsiz nazsiz kiz varsa bize neden denk gelmiyor arkadasş ya da hepiniz ayni yerde mi yasiyorsunuz bu nasil oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :) valla bilmiyorum ki Allah gönlüne göre birini versin diyim o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılamin hayirlisi artik bakalim
Abartısız kendimi gördüm. Sanki cümlelerinde beni de anlatmışsın bu kadar olur. :)) Biz başkayız canım rahat ol devam :)))
05 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim ben bir tek ben böyleyim sanıyordum :=
- +1 yıl
18 yaşındayım ama hoşlandığım çocuk bana sürekli bebe gibisin diyor ne bileyim
- +1 yıl
o bilmezse Allah biliyor :)
+1 yılBasit değilsin. Sadece merhametlisin, iyimsersin ve cıvıl cıvılsın.
Ama buna değecek insanlar bul lütfen. :)02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :)
- +1 yıl
Amin! :)
kesinlikle basitlik değil , senin gibi kızların seri olarak üretilmesini istiyorum bir tanede siparişim var... (ağzımıza ettiler beaa...)
08 Yorumla- +1 yıl
Allah gönlüne göre birini versin ve bu araa teşekkür ederim :)
- +1 yıl
zamanı gelmemiştir :)
- +1 yıl
afyondayım :) 21 yaş daha erken merak etme 25-26 ya kadar yolu var :)
- +1 yıl
Allah karşına çıkarsın :)
Sendeki biraz saflık temiz duygularla yaklaşıyosun ama kullanılmaya da musaitsin yani yanlış şeyler yapma Derim onun haricinde söylediklerinde bir basitlik sezmedim sadece çok seviyosun
02 Yorumla- +1 yıl
cok tesekkur. ederim gerek fikrin gerek uyarin. icin :)
Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. bu basitlik değil bence sadece kendin olma ve karşı tarafı diğer hemcinslerin gibi fazla sıkmaman bana göre on numara
hani bende bulabilsem senin gibisini02 Yorumla- +1 yıl
aslında karşımdakini de çok sıkıyorum erkeklerde kaçan kovalanır düşüncesi var ben kaçmadığım içn kovalanmıyorumda...
degılsın, ıctenlık ve ozguven buluşmuş sende.. olması gerekende aslında sızın yaptıgınızdır.. hesapsız kıtapsız yurumek.. degısmeyın oyle kalın..
00 YorumlaBasit değil, olman gereken birisin. Ama nadir türden biri olduğunu kabul et. Keşke herkes böyle senin gibi olsa.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :x
Hayır basitlik değil bu kesinlikle strateji kurallarını yıkarak sevmek
015 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim ama etrafıma bakınca yaptığım sanki basit kalıyor gibi
- +1 yıl
çok sert ve umursamaz tavırları var ama dedim ya öyle hoşuma gidiyor ki çekemiyorum kendimi bazen aklıma geldiğinde bile oturup sözler yazasım geliyor çok kısa bir süre oldu tanışalı kendisi sanal ama öyle hoşuma gidiyor ki
- +1 yıl
neden değişsin ki duygular gerçek sanaldaki herkes kötü değil ya ki karşımdaki bana o güveni de vermiş durumda
- +1 yıl
sanalda bir süre birbirimize alıştıktan sonra o işler zaten çocuk oyuncağına dönecek bence ben gitmeye çalışacağım o gelmeye çalışacak ben bu düşüncedeyim her zaman olmasa da arada görüşeceğiz yani yani eğer olursa...
- +1 yıl
böyle olacağını umuyorum ya da olmasını istiyorum bilmiyorum ama kafamdaki kalıbı o insana oturtmadım gerçekten hoşuma gidiyor
- +1 yıl
hayırlısı olsun demekten başka çare bırakmadın
- +1 yıl
daha açık konuşabilir misin anlamıyorum yani sanal diye mi olmaz
- +1 yıl
bak bana göre sevmekte imkansızlık yok ama kavuşmada imkansızlık olabilir demem o ki sen sevebilirsin ister sanal ister başka bişe ama bunu gerçekliğe döktüğünde olumsuz şeylerde olabilir anlatabiliyor muyum sen tek bakış açısıyla yönetiyorsun beynini şu an sadece olumluyu seçiyorsun
- +1 yıl
anladım teşekkür ederim...
Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Basitlik değil..
Azınlık olduğun için kabul edilmiyorsun..
Çoğunluk böyle olmadığı için..010 Yorumla- +1 yıl
onunda etkisi var tabii ki
- +1 yıl
ne bileyim şuanda hoşlandığım çocuk çok ama çok hoşuma gidiyor seviyorum diyemiyorum neden bilmiyorum yani sevgi daha ileri bişey ama hayaller kuruyordum artık onu da yapmıyorum galiba kendimden sıktım birazcık kendimi kaptırıpta sonradan onun başının etinide yemek istemiyorum bilmiyorum değişik birisi daha çözemedim sevgime değeceğine inanıyorum istediğim gibi birisi karakter olarak sert ama bazen ne dediğini bilmeyip kırıyor çok sorun etmemeye çalışıyorum ama düşünmeden de edemiyorum
- +1 yıl
bence sevgide uyum çokta önemli değil o da ilk başta öyle demişti uymuyoruz dedi hatta sorun olarakta şunu gösterdi çok üzülmüştüm bir dediğini 2-3 defada anladığım için uymadığımızı düşünüyor-muş bence çok saçma bir neden ve çok üzülmüştüm oysaki insanlar uymak zorunda değil zengin fakiri kör göreni sağır duyanı yürüyen yürümeyeni kısacası seven seveni sevebilir onların uyumu sevgi değil mi
- +1 yıl
serti seçtiysen zaten romantikten vazgeçmişsindir ki onu öyle sevmişsin sert olduğunuda biliyorsun haliyle katlanıyorsun ki karşımdaki gerçekten sitediğim gibi birisi sert kuralları olan taviz vermeyen azıcık kırıcı olsada oldukça beni kendine çeken biri
- +1 yıl
için duygusal olsaydı sert birini de sevemezdin ki ben duygusal biri değilim odunum bakma burada böyle dediğime şu an birazcık depresif hallerimdeyim ondandır tam sitediğim gibi birisi ama fazlasıyla kırıcı ve büyüklük taslayan bir cins o kadar
+1 yılBen de öyleyim. Hiç de basitlik değil. bir kere daha gelmicez dünyaya:)
01 Yorumla- +1 yıl
öyle elbet sevdiğini söylemek ayıp değil ya :)
+1 yılBende öyleyim neden biz böyle yaptıkça üztümüze geliyorlar :D
04 Yorumla- +1 yıl
daha çok üzüyorlar değil mi :D
- +1 yıl
Evet yazık bize :D hak etmiyorlar bizi
- +1 yıl
Hakkımızda hayırlısı :)
- +1 yıl
Aynen :)
basitlik değil harbi olmak.. keike herkes sen gibi olsa
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılaçık ve net basitlikdir sonunda değersiz olan sen olucaksın
aynı dertten müzdaripiz.02 Yorumla- +1 yıl
umarım olmayız diyeyim o zaman :/
- +1 yıl
oluyoruz.
Binevi basitlik oluyor ama seninki baska bir sey sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum çözemedim
+1 yılAradigimiz oozelliktir acik, anlasilirlik ve netliktir en sevdigim insan turudur
08 Yorumla- +1 yıl
Allah böylesiyle karşılaştırsın o zaman ve teşekkür ederim :)
- +1 yıl
İns bizi de senin gibisiyle karsilastirsin. Rica ederim.
Kimisi oyle abartiyorki neye trip attigi anlamak gunler suruyo bide sen hatani biliyosun dusun bakalim demiyo mu kafami duvarlara vurasim geliyo. Soylede cozum bulalim iste l*n :) atara geldim yine - +1 yıl
ahahaha :D Allah yardımcın olsun :)
- +1 yıl
Oldu oldu Ayrildik :)
- +1 yıl
ahahahaha :D
- +1 yıl
ya güldüm kusura bakma ama geçmiş olsun :D
- +1 yıl
Eglendiysen gece gece ne mutlu bana ne kusuru. Sen beni cok mutlu ettin trip atmayan pat diye konusan kizlar da varmis onu gordum.
- +1 yıl
teşekkürler :)
+1 yılBiraz basitlik sezdim , kusura bakma alınganda değilsindir umarım :-) , Olduğun gibi görün , göründüğün gibi ol
02 Yorumla- +1 yıl
böyleyim ve böyle oluyorum alınmadım fikrin sonuçta teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBasitlik değil de ileride çok ezilirsin. Her şey dozunda olmalı, abartmadığın sürece sorun olmaz. Yeri geldiğinde trip at, yeri geldiğinde naz yap, yeri geldiğinde cilve yap. Bunlar sorun teşkil etmez.
00 Yorumla
+1 yılDaha yeni dir ondan olabilir trip atmaman mükemmel ama arada kıskançlik tiplerine girmen hoşuna gider mesaj atarak da sürekli bunaltmıyosan gayet ideal bir kız tipisin bence ;)
04 Yorumla- +1 yıl
valla yazıyorum ama bilmiyorum sıkılıyo mudur sıkılmıyo mudur artık hayırlısı ne diyim :/
- +1 yıl
Yazarak fazla bunaltmazsan daha güzel olur birazcık frenlemeyi bil kendini ;)
- +1 yıl
olmuyo :x
- +1 yıl
Olmalı ^o^
hayır dobralıktır fakat bızdekı genel kafa kadını bır kalıba erkegı bır kalıba koymaya calıstıgından boyle oluyor basıtlık ınsanın kendıne yakıstırması
02 Yorumla- +1 yıl
ya ben şurdan yola çıktım kaçan kovalanır hesabı ben kaçmadığım için kovalanmıyorum da
- +1 yıl
kacmak her zaman cevap vermemek ya da sallamamak degıl hayatı oyle yorumlama mesela bır arkadasım vardı kız doktorluk okuyor gozune kestırdıgınle yatıyordu umrunda degıldı kımse su an bır hatanede gayet guzel calsıyor mutlu ve sevgılısı var zamanında kafaına gore yasamıs olması ya da baskalarının kolay demesı onun umrunda degıldı o ıstedıgını aldı cekıldı
- Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılkisilik te gece kusu yazmissin daha ne kadar basit olabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
neden gece bilgisayarda takılınca basit mi olunuyor :)
Hayır bu basitlik değil.. Bende öyleyimdir çok sevdiğimizden oluyo heralde
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir ya da sabırsızlığımızdan
Sevmek basittir zaten zor olan aşk birini seviyorsan Karşılık beklemezsin ki sadece seversin iyi kotu veya iğrenç sadece seversin kasmaya gerek yok be
02 Yorumla- +1 yıl
bir söz var yani sözde değil tam ama bana öyle anlamlı geliyor ki ''sevmek için bahaneler bahaneler''
- +1 yıl
Sev be gardas sadece sev Karşılık beklemeden bahaneye ne gerek sevdiğini Söylemek icin ne gerek var tiyatrolara sevdiğine sarılıp öpmek icin
Fanaa diye bir film izledim Hint filmi kor kız birine asık oluyor Çapkın biri ve bile bile onun oluyor ve seni seviyorum sen ister sev istersevme ben seni sevdim izle bence guzel bir film Aamir Khan filmlerinden Fanaa
+1 yılAslinda olmasi gereken en ideal kisisin. basitlik olarak algilama. hatta sevgilimi kiskaniyorum şu an sansli biri sana sahip .
05 Yorumla- +1 yıl
sevgilim yok hoşlandığım biri var o kadar teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim diledigin gibi olur umarim. bak insanlarin derdi tasasi anlatamadigi seyler vardir iliskiyo en azindan hayattannuzaklasmak stresten uzak yasamk mutlu olmak istern trip atarak filannkizlar daha da yuk yapiyor bize. bu yuzden cok olumlu birisin
- +1 yıl
teşekkür ederim umarım seninde her şey istediğin gibi olur :) biz kızlar azıcık fazla ilgi istiyoruz ondan herhalde
- +1 yıl
İnsallah bakalim :)) aynen biraz. fazla sanirim. iyi geceler bol sans
- +1 yıl
iyi geceler teşekkür ederim :)
basitlik bu değildir basitlik her önüne gelenle sevişmedir
01 Yorumla- +1 yıl
anladım teşekkürler :)
Değil tabi ki , hissettiğin gibi samimi davranıyorsun, bu iyi bişiy bence
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
basitlik değil kezban olmama bu en iyisini yapıyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
yani etrafıma bakıyorum hoşlandığım çocuk azıcık odundu bir arkadaşıma sence söylemeli miyim dedim tabiiki hayır dedi ama ben dayanamadım söyledim ve kendimi basit hissettim
+1 yılolması gerekeni yapıyorsun aynen devam takılma basitliğe falan
01 Yorumla- +1 yıl
peki teşekkür ederim
Aklı başında biri diyebiliriz daha ziyade. Boş boş şeylerle uğraştırmıyorsun yani, keşke herkes senin gibi olsa.
04 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim aslında bana boş konuşan ve çocuksu derler hoşlandığım çcukta sürekli çocuk gibisin diyor :)
- +1 yıl
ya iyi de biz onunla hep saçmalıyoruz saçmalerkende olgun olamam ya :D genelde hep saçmaladığım için boş konuştuğumu söylerler :)
+1 yılBu basitlik değil basitlik kavramı çok çabuk oltaya gelmeyle alakalıdır yani her dediğini yapmak kaybederim korkusu içinde yapmak
02 Yorumla- +1 yıl
anladım ama kaybetme korkusuyla bişeyler yapmakta sevmekten değil midir
- +1 yıl
Olsun sadece basitleştirir o kadar sadece biraz zor olsan yeter
Basitlik değil ama arada bir çek kendini. insan Sahip oldugu sseylerin kiymetini kaybettikten. Sonra anlar genelde
06 Yorumla- +1 yıl
inan hoşlandığım çocuk çok umursamaz biri ya da bana karşı öyle davranıyor değerimi bilsin diye mi artık çözemedim kişiliği böyledir belkide çözemedim karışık birisi çeksemde yazmasamda bir şey farketmiyor bir kere denedim 2 gün yazmadı dayanamadım artık ben yazdım o 2 günde arkadaşım yazma dedi zor tuttum
- +1 yıl
bilmem düşünmüyorda değilim
- +1 yıl
hayırlısı olsun :/
Bence bu güzel bişey ama erkekler tarafından evet basit gözüküyor
01 Yorumla- +1 yıl
işte yukarda da dediğim gibi kaçan kovalanıyor :/
her eve lazım gibi geldi bana. 40 yılda bir gibisin maşallah nazar degmesin
04 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim :x utandım
- +1 yıl
teşekkürler :)
+1 yılTrip atmayan hatunsan eger ki bu cok zordur hatta imkansizdir ^^ sana basit kiz diyen adamin ben...
07 Yorumla- +1 yıl
atmamaya çalışıyorum hoşlandığım çocukta zaten çekmiyor çalışıyorum yani
- +1 yıl
Neslin tukeniyo dier hatunlara da surtun de huylarinin biraz gecer belki :)
- +1 yıl
ahaha :) benden daha iyileri de vardır emin ol :)
- +1 yıl
^^ vardir illa ki ama bize rastlamiyo hep kezban the power :3
- +1 yıl
Allah istediğin birileriyle karşılaştırsın :)
- +1 yıl
^^ thanx agzin bal yesin :3
- +1 yıl
amin :) :D
Evlilik dışında yani kocan hariç her erkekle yaptığın hareketin ve temasın Basitlğin kralıdır.. Günah. tır.
02 Yorumla- +1 yıl
anladım teşekkürler
+1 yılBasitlik değil alçak gönüllültür aradığım kız türü Allah banada böyle nasip etsin inş
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim Allah seni istediğin ve gönlünde olan biriyle karşılaştırsın :)
- +1 yıl
Amiiiinn
+1 yılSenin bu dogal haline basit diyip terkedecek adamdan şüphelenirim.
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim fakat terkedecek bir sevgilim yok :)
- +1 yıl
Olursa yani :)
- +1 yıl
hayırlısı :)
Bu çok iyi herkes senin gibi doğal kızı ister kendini bozma :-)
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :x
hayır basit değilsiniz sizin gibi eşim olsun borcun içine girim o derece yani
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler Allah gönlüne göre versin :)
+1 yılBide memelerin duzgun olaydı ideal hatundun da :d kader olarak
01 Yorumla- +1 yıl
ya ama buna güldüm :D:D o da sağlıksal bir sorun yani :x neyse teşekkür ederim :)
Kesinlikle basitlikler alakası yok. Bence aşkta entrika olmaz bu nedenlede doğal olmak gerekli. Yani böyle düşünüyorum ben
05 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim bence de insanlar seviyorsa seviyorum diyebilmeli bakıyorum burada 2 senedir bir kızıs eviyorum nasıl açılayım iki sene sabır taşı mısın be mübarek
- +1 yıl
hayır ama hoşlandığım çocuk sanaldan
- +1 yıl
bir oyundan 6 yıldır oynadığım bir oyundan evet güveniyorum çünkü karşımdaki kişi bana bu güveni veriyor daha öncede 2 yıllık bir ilişkim oldu çok iyi ahlaklı biriydi ve şimdiki hoşlandığım çocukta bana o güveni verdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın ağırlığına aykırı davranmaktan federal yasalara dayanarak seni tutukluyorum. Konuşmama hakkına sahipsin ;)
02 Yorumla- +1 yıl
sevdiğini söylemek hafiflik mi ki
Cevap sahibi+1 yılHayır bokunu cıkarmak karsılıgını almadan ( yapısı geregı söylemeyen erkekler vardır bu durum hariç) sürekli söylemek ya ds belli etmek yudumdan bile daha hafif ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Türk kızlarımızın çoğu kezban olduğu için ve sen onlar gibi olmadığın için öyle hissediyorsun.
04 Yorumla- +1 yıl
peki teşekkür ederim aslında kendimi hep kezbanus gibi hissetmişimdir
Cevap sahibi+1 yılYani trip atmamaya çalışıyorsan kısacası bu dediklerini yapıyorsan kesinlikle değilsin. Ayrıca kezbanlar kezban olduklarını hiç kabul etmezler :))
- +1 yıl
çalışıyorum ve bunları da yapıyorum yani neyse teşekkür ederim :x
Cevap sahibi+1 yılSevindim :)
sen nerde yaşıyon yaa bir 5 sene önce neredeydin sen
01 Yorumla- +1 yıl
:x afyonda :x
+1 yıl2 satır yazıdan yapılan analiz ' in doğruluk payı yok.
00 YorumlaBelliii :D Adına bakılırsa çokta söyledıklerınle eşdeğer değil :))) @sinirlihatun
04 Yorumla- +1 yıl
yok sinirliyim ama bu ilişki işleri dygusallıkta demiyim duygusal bir insan değilimde yani doyamıyorum ona diyim söylemek istiyorum
- +1 yıl
doymak yani ona doyamıyorum sevdikce sevesim geliyor gibisinden gerçekten duygusal değilim ikizler burcuyum
Kiz dediğin trip atar karsim seni çekemeyen bir zahmet sevgilin olmasın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde bu çocuk okulda falan mı yüzyüze mi konuşuyorsun
05 Yorumla- +1 yıl
Sanal :/
Cevap sahibi+1 yılYani facebook
- +1 yıl
Faceden oynadigim bir oyundan. tanistim alti. yildir oynuyordum ama ilk defa denk. geldim kendisiyle facebookran ve o oyundan. gorusuyoruz yani
Cevap sahibi+1 yılGerçekte görmemişsin bile bence fazla kafana takıyorsun birde kaç sevgilin oldu daha önce
- +1 yıl
Resmini gordum ve gormek gerekmiyo bir sevgilim oldu o da sanaldi 2 yil surdu ve bana bu. hoslandigim cocukta bir guven verdi belki kaptirdim kendimi evet ama seviyorum yani. hoslaniyorum
Basit değilsiniz, kendinizden emin değilsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim evet değilim aslında özgüvenim de yok
- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri