Ben basit birisi miyim?

• Merhaba arkadaşlar arkadaşımın arkadaşından hoşlanıyordum biz tanıştık hayatımda ilk defa üniversite partisine gittim alkol almadım ama onunla aniden seviştik sonra garip bir şey oldu normalde yapmayacağım bir şeyi yapıp onun arkadaşlariyla kaldığı eve gidip onunla yakınlaştık eski swvgilimden yeni ayrılmıştım o kıskandırma yapıyordu bende bu çocuktan hoşlandım normaldd bir yakınlaştığın bir daha yüzüne bakmaz bir tip ama hâla konuşuyoruz kimseye hesap vermeyen çocuk bana sürekli kendi kendine açıklama yapıyor ama hayatında bir sevgili istemediğini kimseyi sevemediğini söyledi bende zaten sana o gözle bakmam seninle sevgili olmak saçma olurdu dedim yüzü düştü dün gece biz beraber uyudukk ilk defa ben böyle şeyleri yaşıyorum eski sevgilimle sadece öpüşmüştük ötesi yoktu ben bitirmiştim ama bu çocukta garip bir şekikde kendim gibi olamadım bambaşka bir ben vardı şimdi arkadaşız kimseye bir şey belli etmiyoruz ama onun beni basit gibi görmesinden korkuyorum normalde böyle birisi değilimdir.
Ben basit birisi miyim?