Kişilik & Karakter Yalnızlık ve ölüm korkunuz var mı? Varsa bunlarla nasıl başediyorsunuz? Daracık906090 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tek başınıza korkularınızın üstesinden gelebiliyor musunuz? Yalnızlık ve ölüm korkunuz var mı? Varsa bunlarla nasıl başediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır yok ölümü istiyorum zaten 0 0 Yorumla
HazardGoose Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Korku mu? Korku kalbi zayıf olanlar içindir. Yalnızlıksa, parlak zihinliler içindir. Ölüm ise oyunun sonu demektir. “En büyük korku ölümden değil, yaşanmamış bir hayattan korkmaktır.” 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Yok sağ olsunlar yok ettiler artık ne yanlizliktan nede ölümden korkmuyorum 0 0 Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Allah ile bağımızı güçlü tutarsak inan ki hiç bir korku kalmaz. 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Yok çok şükür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır yok ölümü istiyorum zaten
Korku mu? Korku kalbi zayıf olanlar içindir. Yalnızlıksa, parlak zihinliler içindir. Ölüm ise oyunun sonu demektir. “En büyük korku ölümden değil, yaşanmamış bir hayattan korkmaktır.”
Yok sağ olsunlar yok ettiler artık ne yanlizliktan nede ölümden korkmuyorum
Allah ile bağımızı güçlü tutarsak inan ki hiç bir korku kalmaz.
Yok çok şükür