Kişilik & Karakter Çok isteyipte gerçekleştiremediğiniz hayalleriniz var mı? HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bu hayatta en çok neyi isteyipte başaramadınız , istedikleriniz için gerçekten gerekli savaşı verdiğinizi düşünüyormusunuz? Çok isteyipte gerçekleştiremediğiniz hayalleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben genelde hayatım boyunca hayal kurarak yaşayabilen bir insan olmadım hayallerin dışında anlık gelişen duygularla veya çevremde olan olaylar neticesinde yaşayabildim. O yüzden sana şu anda herhangi bir hayal kurdum onu gerçekleştirdim diyemem. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet o kadar çok ki artık hayal bile kurmuyorum 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet hayallerimi kavuşmak için 3 senedir mücadele ettim. Ama az kaldı çok yakında bitecek. 1 1 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl İnşallah 🙏 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yeteri kadar çok istemediğimden mücadele etmediğim hayallerim oldu. Kendi hatam. 1 1 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Hatanı anlamakta güzel bişey … Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu hayatta degil de bugunlerde cok isteyip de kavusamadiklarim var, tek bi cumlesine hasret kaldiklarim 🥹🥹 1 0 Yorumla
sᴇᴠᴅɪᴋʟᴇʀɪᴍʜᴀʏᴀᴛıᴍ Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Var verdim.. 1 2 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Sonuç? Yorumla sᴇᴠᴅɪᴋʟᴇʀɪᴍʜᴀʏᴀᴛıᴍ +1 yıl Zindan odamda duvarların arasında öylece yatıyorum bakınarak kapalı.. Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla