Kişilik & Karakter 3 ay Gerçekleşmesi için uğraştığınız hayalleriniz var mı? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Gerçekleşmesi için uğraştıniz mı Güncellemeler3 ay :) Gerçekleşmesi için uğraştığınız hayalleriniz var mı? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı. Benim hayallerim yok hayal kurmuyorum artık çünkü nasıl olsa gerçekleşmiyor. bu yüzden de anı yaşıyorum sadece karşıma fırsat çıkarsa da değerlendiriyorum 1 0 Yorumla
İzmirli2735Fenomen Takip Et Guru Yaş: 32 3 ay Ah.. olmaz mııı.. Neyse yine sabrıma sığınıyorum..😄 2 2 Yorumla SerkanHekim 3 ay Karşıyaka şampiyon olsun mesela Yorumla İzmirli2735 3 ay 35,5 değilim..🙄 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 48% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Birkaç hayalim var. Aslında bir çok desek daha doğru olur.Kimilerini gerçeğe taşıdım ama bazıları halen uzak. 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ömrüm yetmez, Jüpitere taşınmayı düşünüyorum 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 96% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. Var da pek uğraştığım söylenemez. 1 0 Yorumla
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Vardı da olmuyor artık kadere bıraktım 1 0 Yorumla
Bunalmaktanbunaldım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 3 ay Var ama imkansız hayaler mecaz olarar değil gerçekten imkansız 0 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 3 ay Varmış 1 4 Yorumla ꕤlilylu 3 ay Link attım ama gitmedi düşük xper olmak çok zor Yorumla Sevdamdın_sen 3 ay Bana mı attın Yorumla ꕤlilylu 3 ay Evet yaptığım yorumda video linki atmak istedim ama olmadı Yorumla Sevdamdın_sen 3 ay Anladim Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 32 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Hayal kurmayı bıraktım artık. 1 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı. Artık yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim hayallerim yok hayal kurmuyorum artık çünkü nasıl olsa gerçekleşmiyor. bu yüzden de anı yaşıyorum sadece karşıma fırsat çıkarsa da değerlendiriyorum
Ah.. olmaz mııı.. Neyse yine sabrıma sığınıyorum..😄
Karşıyaka şampiyon olsun mesela
35,5 değilim..🙄
Birkaç hayalim var. Aslında bir çok desek daha doğru olur.
Kimilerini gerçeğe taşıdım ama bazıları halen uzak.
Ömrüm yetmez, Jüpitere taşınmayı düşünüyorum
Olmaz olur mu. Yoksa yaşamak olmaz
Var da pek uğraştığım söylenemez.
Şu yaşta hayal kursan ne kurmasan ne...
Vardı da olmuyor artık kadere bıraktım
Var ama imkansız hayaler mecaz olarar değil gerçekten imkansız
Varmış
Link attım ama gitmedi düşük xper olmak çok zor
Bana mı attın
Evet yaptığım yorumda video linki atmak istedim ama olmadı
Anladim
Bu ülkede hayal mi kurulur