Günaydın millet
Ben doğu karadeniz türü yapmayı çok istiyorum bide karavan☺️
Günaydın millet
Ben doğu karadeniz türü yapmayı çok istiyorum bide karavan☺️
Evet aşk hayalim var daha çok yani aşık olmak ve aşkı yaşamak isterdim ama maalesef yaşayamadığım için benim için bir hayal olarak kaldı sadece. bunun dışında sevilmek ve mutlu olmanın dışında bir de Amerika ya gitmek istiyordum çünkü benim için en sevdiğim ülkelerden birisi. ama maddi açıdan dolayı şu an gidemiyorum o yüzden bu hayalim de yarım kaldı diyebilirim. bunların dışında bir hayalim yok ama gerçekten karavan alıp gezmek çok güzel olurdu benim için bu hayalim de vardı bir ara ama artık yok.
Bir kız ile birlikte olmayı birleşmeyi sevişmeyi öpüşmeyi Gerdek gecesini çok istiyorum ben ya belki yanlış anlaşılıyor ama hani o kadar artık istemek istediklerine başladı ki hiç 35 36 oldu utanıyorum eski yani vücut şeyim kalmadı enerjim kalmadı ama bir kızla gerçekti o kadar istiyorum ki Yani o hani filmlerde izliyorum böyle arasını işte sahibi olduğunu falan o kadar geceye kadar yaşamak istiyorum ki evi kız arkadaşım olsa birlikte yaşasak Allah bu kadar çok istiyorum
Kendince rap yapıyorum umarım bigün herkes dinler
Bungee jumping ve Galatasaray derbisi maça gidemeyebilirim belki ama bungee jumpingi bu yaz kesin yapacağım 🥺
Olsundu 🫠😂
Cevap
46Cevap
Bir kaç gündür içimde Bakü merakı başladı.
Ayrıca Abd green card a başvurmuştum. Mayıs'a şanslı kişiler arasnda ismim çıkarsa gideyim mi kalayım mı kararsızım. Sonuçta çıkarsa beş yıl , sonrasına daimi vatandaşlık var ama dil yok, sıfırdan nasıl başlayacaksın o var ve Amerika bir tarafı hep kasırgalar olan, bir tarafı karakışlar, bir tarafı hep sıcak olan değişik büyük bir kara parçası
Aşk bence. Bugüne kadar bir çok duyguyu tattım ama Aşk'ı tatmadım. Küçükken ilkokul aşkım vardı onun dışında olmadı. Daha doğrusu sevdim ama sevilmedim. Aşk'ı yaşayamadım. Onun dışında hayatta bir çok şeyi yapabildim misal yurtdışına gitmek, gezmek, şarkı söylemek, kitap okumak, spor yapmak, ailem ve arkadaşlarım ile vakit geçirmek...
Ülkemizin 7 bölgesinden 4'ünü, Ege bölgesinden Muğla, Uşak, İç Anadolu'nun doğusu ile Trakya'yı hiç gezmedim. Avrupa'ya hiç çıkmadım. Hayalimdeki klasik arabayı almak ve yüzbinlerce lirayı biriktirip gezilere çıkmak en büyük hayalim. Hayalimdeki klasik arabam orta kasa Renault 9 Broadway.
Bütünüyle bir karadeniz turu istiyorum henüz yapamadım :)
karavan fikri pek cazip gelmiyor arada bir hayalim de:)
Moldovalı bir kadınla tanışıp Güney Amerika taraflarına And Dağlarına gitmek...
Maya, Inca, Aztek uygarlıklarının yaşadığı yeri görmek.
Dönüşte Mısır Piramitlerine de uğranılabilir.
Karadeniz turunu kesinlikle tavsiye ederim ama tarihini seçerken dikkat et abla çünkü ayder felan oralar yağmurlu olduğu zaman gezinin tadını çıkaramazsın , mesela mençuna şelalesi tur paketinde ücrete dahil olmayabiliyor bazı turlar öyle ve gitmemezlik yapma mutlaka ekstrasını öde ve git derim pişman olmazsın ben çok memnun kaldım , karagöl var mutlaka git , uzungölü tepeden gören karaestel yaylasına mutlaka git , ben o kadar beğendim ki ilk fırsatta bir daha gidicem
Yurtdışında yaşamaktı ama şimdi gidiyorum hayalim gerçek oldu ☺️
Evet anmaktan hocaya kar tüm sahil bandını gezmeler isterdim
Şu anlık hayallerimi bir rafa kaldırdım. Ancak bu sene yapmak istediğim birçok şey var, özellikle hayalini kurduğum biriyle. Bu sene denize de sıkça gitmeyi düşünüyorum.
Karadeniz tueunu mutlaka yapmalisin olmeden girulecek yerler arasinda giresun trvaeterler mavi gol kumbet yaylasi trabzon macka sumela manastiri uzungol rize ayden camlihemsin ben heo yamac parasutu yapmak istemisimdir ins bu sene yapicam
anneme geçmiş zaman bikac karavan resmi gösterdim amaan göstermez olaydım kadın karavana aşık olmazmı? bizler hayatı yaşarken kaçırıyoruz hemde çok saçma sebeplerle
Güney Doğu turu hatta anneme dedim geçen gün içimde kaldı gidemedim anne nasip değilmiş diye şu saatten sonra gitsemde yaşanılanları unutamam.
Göz doktoruna "Korlük'ü okudunuz mu?" diye sormak, yapmayı unutmuştum içimde kaldı
Bugün Ankara 'ya gitmek istiyordum, gidemedim
Güzel ölmeyi istiyorum. Selsefil yaşamaktan bıktım. Umarım hayırlı ve güzel bir ölüm beni bulur
Ne hayalin varsa yaşa ne olacağımız belli değil gördüğün e
hobimden para kazanmak çok istiyorum çabalıyorum ama bir arpa boy ilerleyemiyorum
Karadenize beklerim mutlaka gelip görmen ve gezmen gereken bu yer bence 😊
Evet birkaç tane var nasipse yaşarız bir gün inşallah 😇
Hiç gezemedim eğlenemedim işim olmadı sevgilim olmadı en basit hayallerim bile gerçekleşmedi gençliğimi de hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı
Aynı konuda uktem var.
Karavan yolculuğu.
cut.
Turkiyenin her ilini yemekleriyle kulturuyle mimarisiyle bilincli bir sekilde gezmek istiyorum
Doğu Karadeniz'li olarak bundan memnun oldum :) Memleketimin ilgi görmesi güzel.
Karavan konusunda hemfikiriz ama sadece doğu karadeniz değil
Galaksileri birebir görmeden ölecek olmam en çok üzen şey.
Karadeniz turu ben de istiyorum annemi yollamıştım öve öve bitiremedi. Ankara 'dan binmişti teyzemlerle birlikte. Ama ne bileyim tek başıma güzel olur mu acaba
O kadar çok hayalim var ki yapmak isteyipte yapamadiklarim ah ahhh liste yapicam inşallah birgün herşeyi yaparım
Sevdiğim insanın omzuna başımı koyup uyumak galiba... Daha geç değil olur da nedense bu hallolsa hayatta daha güçlü olacakmışım gibi geliyor
Günaydın sanada
sky diving yapmak istiyorum
karadeniz ve karavan uzun zamandır düşünüyorum.
Mardin, Diyarbakır vs
o kadar şey var ki kitap yazılır
öyle basit şeyler ne yaw, yaşarken ölmüş insanlar var.
tam benim hayalim bi ufak minivan aldım karavana çevirmeye çalışıyorum
çok iyi bir kadınsın umarım hayallerini yaşarsın
Evlenmeden içindeki bazı hevesleri yaşayıp, sonrasında eşime ait olmak
Yok be ya Ben bütün her şeyi yaptım her şeyi yaptım Aklına ne gelirse
Var ama TR de yapacağımı da sanmıyorum :D
Ooo girme oralara 😂😂
Koca bir hayat var...
Paraşüt olmadan uçaktan atlamak
Dünya turu yapmak.
Gidip görmek istediğim şehirler var
Tek yaşamak
O karavan hayali benimde var.:)