İnançlarını sorgula, aşktan hiç anlar mı? Hayır gözüme bir şey kaçtı, rüzgar hiç ağlar mı?

İnançlarını sorgula, aşktan hiç anlar mı? Hayır gözüme bir şey kaçtı, rüzgar hiç ağlar mı?

@bynarcos burada çok sevdiğim değerli bir arkadaşım vardı @Danışabilirsin çok uzun zamandır tanıyordum kendisini sağlık sorunları vardı ve tedavi görüyordu onunla çok derdimizi paylaştık , dert ortağı olduk birlikte güldük eğlendik aramızda çok iyiydi bir gün bile tartişmışlığımız yoktu 3 ay önce bir sabah kalktım bir baktım beni engellemiş hiç bir sorun yokken hem çok şaşırdım hem çok üzülmüştüm 😭😢 niye böyle bir şey yaptı hala anlamış değilim ama en son bir tahlilinin kötü çıktığını ve durumlar hic iyiye gitmiyor demişti 😌 beni engellemesi sorun değil canı sağolsun ama sağlık durumunu çok merak ediyorum nasıldır iyimidir bilmiyorum
Umarım inşallah 🙏
Okurken üzüldüm.. 🥺 umarım iyidir. .
@asuasuasuman inşallah gülüm 🌹 iyidir 🙏 bilmiyorum ki şu anki durumunu beni durduk yere biranda engelledi oyuzden de haberdar değilim burdamıdır onuda bilmiyorum ki ama yüreği çok güzel bir adamdı 🙋🤗
İnşallah iyileşir geri döner ya da bir haber etsin en azından durumuyla ilgili .. çok etkilendim..🙏
@asuasuasuman 🙏🙏😌🙋
Dün gece ve sabah hasta ydım ölüyordum. Sürekli hastalık uyduran biri olsam anlarım 3senede bir gün yatak döşek yatar oluyorum. Eşim bir kere bile sormadı nasılsın diye nefes alamıyordum en son balkona gittim ufak polar üstüme alıp orada uyakalmışım. Adam survıvor izliyor bir survıvor kadar değerim olmadığını anladım. O hasta olunca gece yarısı bile kalkar çorba bitki çayları ağrı kesici elimde gezer nazını alırım ama ben dün dışsrda uyakaldm hasta hasta gözüm ü bir açtım kaskatıyım zar zor içeri geldim demedi bile nasıl oldun mecalim yok. Sabah ta sormadan işe gitti. Aradım gavur musun hiç merhamet yok sende diye işim gücüm var dedi. şu an çok üzgünüm hastalıkta sağlıkta demiştik ama eşim yok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın üzmesin hep güldürsün inşAllah 🤲🤲
En son film izlerken ağlamıştım.. ne zaman hatırlamıyorum ama genelde duygusal olduğum için film dizi izlerken böyle ağlarım geceleri hem de içimi dökmüş olurum.. bunun dışında çok nadir de olsa Stres için yine gece ağladığım oluyor şarkı dinlerken eski zamanlar gelir aklıma.. birde sigara içerken geçen aynı anda öksürmüştüm o gıcık yaptı gözümden yaş geldi :D
Cevap
45Cevap
Şu an Üsküdar sahilde oturuyorum ve denizi izliyorum bir yandan KS ye bakıyorum ve gözlerimden yaş geliyor olabilir.
Arkadaşım geldi aldi beni 😀
Anneler gününde en son hatta ağladım
Rabbim sabır versin
Geçen gün bir sokak kedisi durumu oldu ona yaşadım
Geçen sene biri anlattı da biri de dedi ya o yörede öyle şeyler var son tuzakdan kurtuldum ya o yüzden ağladım Allah'a her şey için şükürler ettim dualar ettim ve biri dedi ya ilk olay sana tecavüze yeltenecekti ve seni tehdit edecekti çok küçükken diyor ki ikinci dediği şey seni yine o duruma getirmek istiyor olabilir zaten muhattap olmadım çaycı kurtardı Allah'a şükürler olsun ikinci de tecavüze yeltenecekti tehditler edecekti Allah'a şükürler olsun yine kurtuldum hep kurtarıldım kurtuldum turdaki durum sezdim tuzağı kurtuldum sonra kuzenin arkadaşı da iki kere denedi sezdim kurtuldum ve arkadaş olayını anlatıyorum diyor ki ucuz kurtulmuşsun tebrik ediyorum çok dirençlisin yani dayandın? karşı koydun?
Zor ağlayan biri olsam da bazen gözlerim yaşarabiliyor ve o anlar benim için çok değerli çünkü çok nadir oluyor.. Bir insan bana söylediği güzel bir sözle veya tavrıyla gözlerimi yaşartabilir, bu benim için unutulmaz bir hâtıra olur..
Bu gün bir yakınımı kısa sürede kayb edeceğimi öğrendiğimde 😔
Teşekkürler
Bugün her şeye ve herkese karşı fazla duygusalım. Gözlerim dolu dolu gezdim tüm gün.
Dün akşam saatlerinde geldi hüzün. Bir o yandan bir bu yandan. 🤣
Üle. 🤣
Birkaç hafta önce oldu. Dokunsalar ağlar denilecek bir durumda idim ve ağladım. Diğer zamanlarda kendimi ne kadar zorlasam da ağlamak için ağlayamıyorum
Çok uzak değil yakın da değil bir ara olmuştu öyle şeyler..
Dün gece rüyamda kaybettiğim dedemi gördüm o yüzden yaşardı
Asla aşağı inmesine izin vermem. Geldiği gibi gitsin.
Tam da şu anda denizi izlerken.. muhteşem parlaklığı gözlerimi yaşarttı
Son günlerde sık sık, enfeksiyon kapmış gözlerim elimde değil. 😁
Geçmiş olsun
Teşekkürler.
Bugün. Dedem dün vefat etmişti, bugün yıkadık ve cenazesini kaldırdık.
Sağolasın teşekkür ederim
Her gün ağlarım efenim. Bı nişanlım vardı kaba Saba davranıp sonra da beni suçlardi neyse daha şimdi bahaneleriyle beni döveceğini söyledi ve beni terk etti.
Hayır gosume toz kaçti ağlamadım ama biraz zor olacak ama atlaticam. : )))
Bilmiyorum valla. O kadar uzun olmuş demek ki 😊
Bugün cam açık araba kullandım rüzgardan yaşardı biraz 🥹
Yhaa ıslandım yine deli çocuk 🤤
Sabah bir soruda birinin yorumunu okudum ondan oldu😅
bu ara sık sık oluyor sebep allah bilir nedir
yaşlılık...
Öyle olsun bakalım :)
Ağlamak için gözden yaş mı gelmeli.. oysaki üzüntüyü içte yaşamak da ağlamak değil mi..
Köfte yapmak için soğan rendeledim. 😂
Üstadın Vedası..
Dün bir fasıl Ağlayacaktım sonra dedim yarın aklıma bile gelmeyecek şimdi kendimi üzmeye değmez cjxjjxkdjd
aslında ağlanmayacak kadar iyi, gülünmeyecek kadar kötü bir dünyada yaşamıyor muyuz? ağlamak ve gülmek insan için fantezi olsa gerek.
Dün akşam, üzgünlükten değil öfkeden..
Değer verdiğim kişi kırılmasın diye neleri yapmıyorsam ya da söylemiyorsam, hiç kırılır miyim diye düşünmeden pat diye söyleyebiliyor..
Sıfır empati ve sıfır değer hissediyorum o zaman.. İnsanlar bazen çok bencil..
Neredeyse Her gün ağlıyorum pazar günü floryada sampiyonluk kutlamasında ağlamıştım bu gecede bi şarkıda hüzünlendim
Bugün.. ona anlamlandıramadığım bir sevgi var içimde. Bunu biliyor belki de hissettiremedim.
Bugünn
Çıldırmak üzereyim öksürüyorum nefes alamıyorum ve gözlerimden yaşlar dökülüyor 🤦🏼♀️
Neredeyse hergün.. çocukların acı çekip ağladığı bir dünya bana göre değil
Sorgulamak kendini
Bilip bilmediğini, yetip yetmeyeceğini
Gazzelilere yapılan haksızlığı, gaspçiliği gördüğümde.
Yaklaşık 3 sene önce dayım vefat ettiği zamanlarda oldu sonrasını hatırlamıyorum
Ben her gün rutin olarak ağlıyorum kötü bir haber durum görsem hemen duygusallığım tutuyor 😢
Dün ve ondan önceki gün sonra da bugün, değişik bir dönemdeyim
Hep yaşarık 🥲😅 Türkçe'ye yeni bir kelime kazandırdım.
Dün, çok fazla yaşardı. Bütün hava kirliliği gözüme doldu ondan oldu kesin. 🥲
Bugün oda uykum var diye esniyordum gözüm doldu sonra tekrar yatım zaten.
Dün gece ve muhtemelen günün herhangi bir saatinde her an olabilir
Duygusal videolar izlediğimde haliyle bir göz dolması yaşıyorum. Sonuçta taş değil kalp taşıyorum.
Resme baktığımda bir an el hareketi çekiyor sandım ama meğer direksiyon tutuyormuş sadece (anlık şokumdan çıkıp kendi canım güldüm sonra) 😅🤦🏻♀️
Sllaklığıma güldüm *
Zor ağlayan biri olsam da bazen ağlamak geliyor içimden
Yiğenlerimi dün Ankaradan Fenerbahçe maçına bilet alıp yolladım. Onlar ağlayınca bende ağladım.🤦♂️
Her gün ağlıyorum çünkü en sevdiğim varlık Annem vefat etti
Teşekkür ederim
Az önce daha şimdi soğan doğuradim😅😅😅
Sanırım babama "arkadaşımla dışarı çıkınca biraz geç gelebilir miyim?" diye sorduğumda hayır diyip geçmek yerine birden bağırarak olayı uzatmaya çalışmasından dolayı gözlerim yaşarmış olabilir. 🙃
Çok olmadı on gün önce
Gözüme toz kaçıyo arada en son dün kaçtı galiba.
Babamın cenazesinde...
Bugün. Toz kaçtı da gözüme
Arabayı vurduğum da🥺🥺
Az önce soğan dorarken baya bı yaşardı yaa
Hatırlamıyorum yıllar önce olmuştur 🙄
Ağlayamıyorum ben duygusuzum
Ağlayınca da susamıyorum 😂
Bu aralar çok hassassım 🥹
Her gün her dakika
En son dün annem bana duygusuz demesin diye ağlamıştım 😊
Ne yaşarması hüngür hüngür ağladım, meğer aldatılmışım ama haberim hiç olmamış ne safmışım ben
nerdeyse her gun aglamak icin neden ararim hfnwgxnf
Az önce sinirdennnnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?