Sabah Yıldızlararası filmini izledim. Tamda bu sahneden gözlerimin dolduğunu fark ettim. Dünyanın en zor şeylerinden birisi olsa gerek. Bir babanın kızına olan vedası.

Sabah Yıldızlararası filmini izledim. Tamda bu sahneden gözlerimin dolduğunu fark ettim. Dünyanın en zor şeylerinden birisi olsa gerek. Bir babanın kızına olan vedası.
Maziyi yad ettiğimde, maziye şöyle bir yolculuk yaptığımda gözlerim doldu.
Daha çok sarıp sarmaladım kendimi yine, o zaman ki anlamsız davranışlarıma anlam verebildim üzerine düşündüğümde.
Film/dizi sahneleri de insanı hüzünlendiriyor, baba/kız sahneleri beni de hüzünlendirir. Hayat Şarkısı dizisinde Bade babasının dizlerine yatmıştı, herkese göre normal bir durum, anlık bir sahneydi zaten, su içmek gibi bir sahne lakin benim ağlayarak izlediğim bir sahneydi, bazen haddinden fazla duygusal olabiliyorum, herkese normal gelen kimimizin özlemi olabiliyor, insan yaşamadığı duygulara da özlem duyabiliyor, ben asla babamla öyle olamayacağım, buna mazimiz müsade etmez bir kere, bazı şeyler sonradan oluşmuyor. Babacığımın her daim mutlu olmasını isterim, ben babamın dizlerinde yatmayı değil de onu uzaktan sevmeyi yeğlerim
Bu hafta hep doldu ve ağladım
En son dün akşam yine ağladım. Babamı çok özlüyorum, toprağın altına koyup geldiğimize inanamıyorum, akşam ikna olmuyor buna
Baba sözü geçmesi yeterli benim gözlerim dolup ağlamam için
En son ki oylamanın sonucunu görünce biraz doldu yani 20 yıldır yapamadıklarını bir 5 yılda yapabileceğine inan insanlarla aynı havayı nasıl soluyorum hala ağlamak istiyorum.
Bende yıldızlar arası filmini izlediğim zaman ağlamıştım spoiler vermek istemem ama çok duygusal sahneleri var özellikle de zaman kavramı yüzünden. ben de en son Guaridans of the galaxy 3 filmini izlerken ağlamıştım. çünkü orada da arkadaşlık dostlk gibi kavramların önemini hatırlatıyor ve anlatıyordu. zaten aslında sadece film dizi izlerken ağlıyorum. başka zaman duygularım pek yok
Cevap
13Cevap
Çok erken geldim
Benim gözlerim dolmuyor şarıl şarıl akıyor direkt😄
Gundu bir iki seyans ağlıyorum.
Geçenlerde dizi izlerken dolmuştu...
Bugün bir video gördüm çocuk çocuğu zorbalıyor aşağıcı sözler söylüyordu sanırım kırmızı oda dizisinden bir sahneydi. Ögretmen olarak elimden geldiğince bu durumun önüne geçecem.
Yoo yoo çocuk dövülmez
Sayende en son şu an doldu :/ bu sahnelere bende gelemiyorum..
Geçen gün perşembe yani spor yaparken çok yoruldum ve üzüldüm yaptığım şeyler bana bir katkı sağlamıyor bir gelir sağlamıyor bıktım artık aynı şeyleri yapmaktan ve parasızlıktan
En Son 1990 Lı Yıllarda Annem Ve Babamın TraFik Kazasında Öldükleri Gün Kız Kardeşim Ve Benim Gözlerim Dolmuştu O Gündür Bu Gündür Annem Ve Babamı Kaybetmeyi Unutamıyorum 😢😭😭😭
Biraz önce düşünüp dururken sadece gözüm dolmadı hayvan gibi ağladım
Çok sık oluyor en ufak şey beni etkileyebiliyor
Sayısını unuttum o kadar çok izledim ki Her izlediğimde üzülüyorum ve ağlıyorum
Erkekler zaten bir tek film sahnesine böyle ağlar sadece :D
Dünden önce doldu gözlerim
Bir kaç önce. Anne biz kimden kaçıyorduk dizini izlediğimde.
Hüzünlü bişey görürsem ister istemez oluyor bu huyumu sevmiyorum
Dün akşam belgeselde bir ailenin zorluklarını görmüştüm
Birkaç saat kadar önce beni duygulandıran bir resim gördüm. O zaman minnak bir ağladım.
Birkacgun önce gözlerim dolmadı hıçkıra hıçkıra ağladım
Bir kızın babasına vedası daha zor bence..
Bu sabah olması lazım
Güzel filmdi)) benimde en son aşk metubu filminde dolmuştu
Çarşamba günü galiba. Oğuzhan Uğur’un deprem özel yayınını izliyordum, o zaman.
Çarşamba günü sinirden gözlerim doldu..
27.06.2023 Barış Akarsu filmini izleyince. Allah rahmet eylesin.
Dolmadığı zaman mı oldu sinir stres her şey üst üste gelince vedalarda falan ağlıyorsun işte
Kefernahum filmini izledim zaman dolmuştu.
Bugün yaklaşık 5 dakika önce falan ~ℳ
Gözlerim her zaman dolu😅kendi kendine sulanıyor
Dün doldu agladim hatta😅
Bugün gözlerimin dolmasından fazlası oldu
Geçen akşam resimlerimize bakarken
Son 3 gündür bayağı doldu...
Dün dizi izlerken, gerçi bildiğin ağladım
Geçen hafta oldu 🥺
6 yıl önce köpekcağızım öldüğünde.
Biraz önce yalı çapkınında 🥺
Dün bir dizi sahnesine bakarken.
Sanırım dün oldu öyle bir şeyler..
Bugün doldu. Bende son günlerde hassasım.
Yarım saat kadar önce
Hatırlamıyorun
cüneyt arkin öldügünde
En son ne zaman ağladığımı bile hatırlamıyorum
Yaklaşık dokuz yıl kadar önce sanırım..
Benim de bu sabah maalesef
Hergün doluyo benim gözlerim hergün
2 gün önce
Öğlen 1 bucuk civarı
Dünn
Dün galıba
Geçen hafta 🤔