İnanılmaz etkileyici geliyor, böyle bakışı olsun konuşması olsun. Önceden böyle hissetmezdim ama erkek diyince aklıma direk böyle bir yapısı olan geliyor. Bu değişim sebebi ne olabilir? Sizler ne tarz karakter ya da davranışlardan etkileniyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKesinlikle çok normal, büyümek bence ya ergenlikte daha çok belalı tipler sevilirken olgunlaştıkça insan farkına varıyor bence. Düşünce derinliği olan her kadın böyle bir erkek ister bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ☺️
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılben de o tür erkekleri severim. cıvık ve canım canım çocuksu hareketleri olan erkeği sevmem. bir de gelmiş neredeyse 30 yaşına mesela hala hava civa peşinde. kendisinden küçükler daha olgun ağırbaşlı davranıyor..
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ağırbaşlı olanlar daha çekici geliyor. O ne öyle mıy mıy eden erkek derdi çekilir mi. Zaten çoğu feminen olmuş. Erkek dediğin ağırbaşlı, net ve karizma olmalı:)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
40Cevap
+1 yılSen ne dersen de , benim gibi tipsiz erkekler yazdıklarını "yakışıklı erkeklerden hoşlanıyorum" diye okuyacak , kısa erkekler " uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum " diye okuyacak ve fakir erkekler de "zengin erkeklerden hoşlanıyorum" diye okuyacak.
12 Yorumla- +1 yıl
Pekala
- +1 yıl
Bi de kriterlerinizi belirtmeniz , kriterlerinize uymayanları özgüvensizleştiriyor. Mesela uzun erkekten hoşlanıyorum demenize gerek yok , kısa olan erkek "o zaman uzayayım" diyemez. Uzun erkekten hoşlanıyorsan , git uzun erkekle birlikte ol. Veya ağırbaşlı erkekten hoşlanıyorsan git ağırbaşlı erkeklerle birlikte ol. Bunu açıklarsan , ağırbaşlı olmayan erkekleri özgüvensizleştiriyorsun.
"Ben zeki erkeklerden hoşlanıyorum" diyen bir kıza teklif edip reddedilirsem ben ne düşünürüm? "Ben zeki değilim o zaman" diye düşünürüm. Hiçbir kız neyden hoşlandığını açık açık söylememeli.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen artık korkuyorum öyle tiplerden açıkçası. Çünkü nasıl bir kişilikleri olduğu belli değil, ağırbaşlı görünüyor ama altından binbir türlü pislik çıkabiliyor. Bana göre ne olduğu belli olan insanlardan daha tehlikeli olabilirler. Tabi kimseyi yargılamak olmaz insandan insana değişir ama inanın ağırbaşlı duran kendini gizleyen insanlarada çok güven olmuyor artık.
10 Yorumla Erkek, kadınına saygı duyar, kadınını sever, gözetir, onun iyiliği için çaba gösterir. Bunları yapmaktan gocunuyorsa bir erkek, gizli i.. e'dir🙂
Senin de sert ve ağırbaşlı erkekten kastın, işinde gücünde, saygılı ama sevdiği kadına karşı tutkulu ve hassas davranan demek, değil mi?12 Yorumla- +1 yıl
Dışardan sert içerden pamuk ☺️
Bana çevremde herkes efendi, ciddi der laubaliliği hiç sevmem ama bakıyorum çevreme nerde boşboğaz laubali adam varsa sırf ağzı laf yapıyor diye herkes onunla konuşuyor anlamadım
11 Yorumla- +1 yıl
Şans meselesi
+1 yılEvet ya ağırbaşlı sert ama ilişkide çocuklaşan erkekler>>
41 Yorumla- +1 yıl
Ayy en sevdiğim 🤤
Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. Ortalık geyden geçilmiyor anasını satım, erkek denen şeye hasret kaldık. Ortalik erkek geçinen avrat kaynıyor awk
16 Yorumla- +1 yıl
Ahahhahahah
- +1 yıl
Bak hanımcı minvalinde ki yönlendirmeler. Sen istediğin kadar bu demek değil şu demek değil desende Erkeği erkeklikten çıkaran özünden koparan önerme ve yönlendirmeler içeriyor. SÜrekli bunlar pompalanırken Erkeğin özünü koruması mümkün değil Onu anlatmaya çalışıyorum. Kimse bizi bi rahat başımıza bırakmıyor ki Doğamızı yaşayalım Erkek şöyle olmalı böyle yapmalı böyle davranmalı bi bitmiyor bir türlü Buyur sana sonuç.
Kişilik & Karakter konusunda 515 cevap paylaştı. Boyleleri her zaman yalnız kalıyor dogru durust efendi olup hayatinda 1 kisi olsun sonsuz olsun diye dusundukce hep tam tersi erkekler isteniyor. burada byle diyorsunuz da gorduk yani..
00 YorumlaErkeklik erillik erkeksilik budur çünkü bu kadar basit ortalık hanım evladı doldu anlayan yok meseleyi
10 YorumlaNormal sadece erkekte değil kadında da bu özellik aranır. Eskilerin bir lafı vardır "ağır taşı ne yel alır ne de sel" diye, buyur burdan yak işte.
00 YorumlaŞimdiki prenses erkeklerden sonra kesinlikle normal zaten erkek demek de bu demek yılışık birine erkek denmez bence
00 YorumlaPiyasada az kaldığından normal, olmazi gereken bu zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilirrr
Erkek zaten ağırbaşlı kibar olmalı çok güleç gevşek sevmem
02 Yorumla- +1 yıl
Gevşek sevilmez
O zaman niye herkes benden fellik fellik kaçıyor :D
06 Yorumla- +1 yıl
Ay ne biliyim
- +1 yıl
Sen de çok sertsindir belki
- +1 yıl
Şans kader kısmet
+1 yılüff o ne öyle ya kasıntı adamla ömür mü geçer, eğlenceli tiplerden devamm.
10 Yorumla
+1 yılErkek dediğin dışarıya sert evine ailesine yumuşak olur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olgun sert maço ağır başlı olmak her zaman iyidir.
16 Yorumla- +1 yıl
Maço tartışmalı
- +1 yıl
Maço biraz abartı
- +1 yıl
@tugce082000 maço dan kasıt vurdulu kırdılı şeyler değil
- +1 yıl
Bağıran çağıran da olmaz o zaman
- +1 yıl
@tugce082000 tabi ki saygılı merhametli maço bu
Eglenmedigin kişiyle ne yapicam surekli sert olsun diyorsan putlarla evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem sert hem ağırbaşlı olmaz. Açıkça serseri küfürbaz iğrenç adamları seviyorsun. Sonra sen mezara o da hapise gidiyor
04 Yorumla- +1 yıl
Üfff defol be tanımadan konuşma
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri duyma zoruna gitti tabi. Baban senin tabutunu taşıyınca kimbilir ne kadar üzülecek o gün
- +1 yıl
Ya ne alaka, ben kıro maganda aramıyorum. Yapısı sert olan biri illa böyle olacak diye bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yılOnlar seni yaniltmasin uzaktan çok etkileyici gorunsede yaşanmaz haberin olsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ağırbaşli erkek bana da çekici gelir. Yılışık ve cıvık erkek sevmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert agır baslı istiyorsun ve senin profiline bak sencd profilindeki birisiyle sgır baslı insan olur mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Ay ne alakaaa
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet bende öyleyim. Genelde efendi ve ağırbaşlı sakin diyorlar. Dışarıdan zaten sert gözüküyorum. Ama sevdiğimin yanında çocuksu ruhum ortaya çıkıyor
01 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğimmm
Ağırbaşlı erkekler bana hep daha çekici gelmiştir
12 Yorumla- +1 yıl
Eriyorum onlara
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖküz gibi size kaba davranacak tiplere bayılıyorsunuz.
04 Yorumla- +1 yıl
Maço, kro ve sert, ağırbaşlı ayrımı yapamayanlarla ilgilenmiyoruz amca
Cevap sahibi+1 yılO kadar çok gördüm ki bu tipleri her defasında kadının hayatını cehenneme çevirdiler.
Siz bir erkeğin nazik hoşgörülü ve saygılı olmasını zayıflık zanneden tipler, gidin ve sert erkeklerinizden şiddet görmeye devam edin.- +1 yıl
Yav biz niye zayıflık olarak görelim? Genelleme yapmayın
Cevap sahibi+1 yılBunu söyleyiş tarzınız bile onu gösteriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaşın büyüdü kolpacı yvşakları sevmiyorsun artık onla ilgili.
03 Yorumla- +1 yıl
Ahahhhaa doğru
Cevap sahibi+1 yılsence kaç yaş büyük olmalı öyle yazmışsın?
- +1 yıl
Min 2 bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde Edincede Yaaa herşeye Karışıyor Diye Totoya Tekme Yedirme Çekiciliğiii
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yokkk
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin istedigin asil sey yatakta sert acimasiz siddetli olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
O zaten ayrı bir durum
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Erkek dediğin ağırbaşlı olur zaten şimdikilerin saçma sapan hareketlerine bakmayın.
00 YorumlaOlabilir ama çoğu kız hem beni merak etsin hem kısıtlamasın kafasında buda sert erkeğe ters
02 Yorumla- +1 yıl
Kızların bir kısmı da manyak kabul
+1 yılEfendiliğin modası geçmezz
10 YorumlaBence de on numara ama ikiniz tek kaldığınızda bi süre sonra insanı bayar yani
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet banada çekici gelir her zman
20 Yorumla
+1 yılKadindan kadina degisir
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana nedense öyle tipler itici geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
Zevk renk meselesiii
+1 yılGerçekten çekiciler ya
01 Yorumla- +1 yıl
Bence dee
+1 yılbiraz geç olgunlaşmışsın o yüzden
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır yaşıtlarımın çoğu ergen o yüzden
- +1 yıl
alakasız
- +1 yıl
Kız doğru söylüyor benimde yaşıtlarım garip
- +1 yıl
4 5 yaş büyükle çıkacaksıınız zaten bunuda ben mi söyleyeyim
+1 yılArtık büyüyünce olgunlar daha mantıklı geliyor
016 Yorumla- +1 yıl
Ne yalan söyliyim doğru
- +1 yıl
Çoluk çocukla uğraşılmıyor. Gel dersin gelmez. Yapma dersin yapar. Olgun insan tecrübelidir neyin zarar neyin yarar olduğunun farkındadır. O yüzden sakin ve oturaklı; kendinden emindir. Değmeyecek şeyler için uğraşmaz. Delikanlıdır. Söz dinler. Israr etmez. Gerektiğinde çekip gitmesini, gelip kalmasını bilir.
- +1 yıl
Kesinlikle erkek kadından birkaç yaş büyük olmalı ama istisnalar olabilir elbet
- +1 yıl
Katılıyorum. Erkek olmama rağmen yeterli olgunluğa ulaşmadığımın farkındayım. Erkek her zaman büyük olmalı. İstisnalar hariç tabi. Olgunluk yaşla değil yaşanmışlıklarla alakalıdır her zaman. 18 yaşında ailesini kaybetmiş iş batırmış iflas etmiş 500 bin borcu olan erkekle 30 yaşındaki ana kuzusu erkek arasında DAğ kadar fark var
- +1 yıl
Çok doğru, yaşanmışlıklar ve tecrübeler de etken ama yaş da önemli detay
- +1 yıl
Genel olarak bakıldığında yaş önce geliyor. Ama küçük olup olgun olan insanlar da var. Bu konuda hassas olmak lazım
- +1 yıl
Evet ☺️
- +1 yıl
Anlaşılan sen de çoluk çocuktan çok çektin
- +1 yıl
Çok değil ama olgun daha iyi
- +1 yıl
Elbette. Yeri geldiğinde kızlarda bile olgun aranıyor. Malum detaycı varlıklarsınız :)
- +1 yıl
Detay severiz 😃😃
- +1 yıl
Bazen çekilmez oluyor ama diyim
- +1 yıl
Her şeyin fazlası zarar
- +1 yıl
Katılıyorum ama bunu gel de ergenlere anlat
- +1 yıl
Ay uğraşamam artık onlarla 😃😃
- +1 yıl
Kalsın aman, bize akıllı uslu yeri geldiğinde delirecek insan lazım 😎
Birisi fena etkilemiş seni belli
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyebiliriz 😃😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu sert bakan sert takılan erkek sevdasından geliyor kadınların başına bu olaylarda neyse
04 Yorumla- +1 yıl
Ben ruh hastası, maganda it heriflerden bahsetmedim ama sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılSert bakışların altında genelde bunlar yatar ama yinede sen bilirsin
- +1 yıl
Ne çocuk ruhlular da var genelleme yapmayalım
Cevap sahibi+1 yılSert bakıp çocuk ruhlu olan varsa helal olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an hepsi ayni geliyo kizlarin
10 Yorumla Ağırbaşlı sakin mütevazı...
10 Yorumla
+1 yılnormal tabi. her kadın bayılır buna
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal, ne istediğimizi biliyoruz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok çekici erkeksi geliyor bana fazlasıyla
00 Yorumla
+1 yılMıy mıy ise hayır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Zaten olması gereken bu 🤨
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. normaldir.. yinede uzak durulmalı
00 YorumlaAynı şekilde düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılöööğğğ hiç benlik değil
01 Yorumla- +1 yıl
Zevk renk meselesiii
Olabilir zamanla işgi alanları değişebiliyor
04 Yorumla- +1 yıl
Ben de böyle düşündüm
- +1 yıl
Ay yok kro istemiyorum 😃
+1 yılAhah bu ben 😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılEvet çekici
10 Yorumla Normal
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,8b cevap paylaştı. Senin zevklerin sonuçta normal
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerr
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de artık oyle severim. Ama bakımlı da olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkese göre farklılık gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşlıkta görülen erkek gibiyse hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni alan şanslı valla 🙈
00 Yorumla
+1 yılAdam dedigin👍🏼
01 Yorumla- +1 yıl
Ay bence de
+1 yılYakar geçer sonra çok üzülürsünüz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ay yok be abart sende
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri