#Hayatın akışında evet ama o çabalamak, sonuna dek yılmadan gitmek mükemmel bir duygu değil mi ne dersiniz?

#Hayatın akışında evet ama o çabalamak, sonuna dek yılmadan gitmek mükemmel bir duygu değil mi ne dersiniz?

Bazen hayat sana fırsatlar sunar ama sonucunu belirsiz bırakır. Kendin çabalayıp, kendi fırsatını kendin yarattığında işin sonu da tahmin edilebilir olur. Bir nevi sen planı sen kurarsan fizibilitesini cözebiliyorsun, ancak hayatın sunduğu planlar kişiden risk almasını ve cesur olmasını bekler.
İnsan fırsatı kendisi yaratmaya çalışsa bile ne yazık ki yaratamayabilir, hayat da insana her zaman iyi imkanlar sunmuyor
Bunu kendimden biliyorum neye adım atmaya çalışsam geleceğime yatırım yapabilmek için iyi bir hayata kavuşabilmek için hiçbiri yolunda gitmiyor, benim hiçbir şeyim yolunda gitmiyor ekpss den düşük aldım üniversite sınavını bekliyorum şimdi bakalım ondan da istediğim şeyi alamazsam ne yapacağımı bilemiyorum
Hayat sunar genellikle ama insan bazen de kendisi yaratır.. fırsatları kovalayarak ya da hayatında çabalayarak.. bunda da bazen şans bazen de azim etkili oluyor.
İnsanın yarattığı fırsatlar, hayatın sonucu olarak yaşam döngüsüne etki eder. Çark bu şekilde döner, perde kapandığında o eylemler senin etiketini belirler.
Cevap
3Cevap
Kader gayrete aşıktır diye bir söz var. İnsan sırf duayla bile çabalamalı, istedikten sonra hayat gelip sunuyor..
Hayat bazen karşımıza fırsatlar sunar. Ancak o zamana kadar kefemizde neler topladığımız çok önemlidir. O yüzden oturup beklemekten ziyade o fırsatlar için gelişmeye bakmak lazım.
Hiçbir fırsat sunulmaz kendi şansını yaratman ve yakalaman gerekir
Hayat sunar, şekillendirmek ise tamamen bize kalır.
Kendiside yaratir ama hayatin sunduğunuda değerlendirebilmesi lazim
hayat herkese adil değildir. bazıları ne kadar çabalarsa çabalasın bazen yolunda gitmez :) tecrübeyle sabit.
Her ikiside bazen hayat sunar bazen kendi yaratır
Kendide yaratabilir
İnsan kendi fırsatını kendi yaratır
Hayat insana sunar ama seçimi sen yaparsın
Bence ikiside
Hayat sunar biz elimizle iteriz bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?