Bazen her şey kontrolümüz dışında gelişiyor gibi geliyor, bazen de attığımız tek bir adım her şeyi değiştiriyor. Şans mı yön veriyor, seçimlerimiz mi? Yoksa ikisi de iç içe mi?

Bazen her şey kontrolümüz dışında gelişiyor gibi geliyor, bazen de attığımız tek bir adım her şeyi değiştiriyor. Şans mı yön veriyor, seçimlerimiz mi? Yoksa ikisi de iç içe mi?

Herkes bi hayatin içine doğar, ve yolunu çizer. İşler bazen istediği gibi gider bazen gitmez. Bazi şeyler kaderdir değişmez. Bazen hayat güldükçe güler yüzüne bazende ne yaparsa yap olmaz da olmaz anasını satayım. Çok garip kader... irade... şans.. talih.
"Hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir" diye yakışıklı biz söz de edeyim bitireyim.
Bende b*k anlamdım
Şans vardır belki ama biz hayatı seçiyoruz. Eskiden verdiğimiz bi karar sonucu hayatımız iyi veya kötü diyelim bu şans olamaz demek ki biz seçtik bu hayatı.
Bence hayat bizi bir yere kadar seçiyor, sonrası tamamen bizim seçimlerimizle şekilleniyor 🌿 İçine doğduğun aile, ülke, ekonomik durum şans kısmı. Ama neye “tamam” deyip neye “hayır” dediğin, kimleri hayatında tuttuğun, hangi riski aldığın kısmı sana ait 🎯 Şans kapıyı çalar, ama kapıyı açıp açmamak senin elinde. İkisi de iç içe aslında 💫
Cevap
6Cevap
hayat seçer
Yönelimleri beklentiler imkanlar tercihler ve şans hayatını oluşturur iyi yöne evrilmesi de olumsuz yönlenmesi de bu etmenlerin ortalaması ile olur
Seçimlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz.
İkisi karışık ortaya işte.
İnsan hayatı seçer
Hayat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?