HAYATIMIN EN ZOR ZAMANLARI VE BELKİ DE DÖNÜM NOKTASI?

19 yaşındayım universite sınavına tekrar hazırlanıyorum ve sınava 2 haftadan az bir zaman kaldı. İlk sınavım dikkatsizliğim yüzünden kötü geldi. Sınav yüzünden ailem benimle konuşmuyor hiçbir şekilde iyi geçinemiyoruz. Sürekli bana hakaretler küfürler. İnsanlar eve gidip dinlenmek ister ya hani ben asla eve gitmek istemiyorum ama yapacak birşey yok. Sadece annem babam değil çoğu aile büyüklerim annem ve babam yüzünden benim sınavı asla kazanamayacağımı düşünüyor tüm aile karşımda arkamda duran kimse yok. Ama bunların hepsine rağmen benim yüzümü güldüren beni mutlu eden bir sevgilim vardı o da benden tam bir hafta önce ayrıldı. Hiç bir şekilde kafamı toparlayamıyorum. Büyük bir boşluktayım. Bazen oluyor nefes alamıyorum. Ayrılma sebebimiz çok saçma geliyor bana düşünmeden yapamıyorum. Onunda üzerine gitmek istemiyorum çünkü o da sınava girecek. Ondan başka kimseyi sevemeyecekmiş gibi hissediyorum. O benim tek mutluluğmdu, sadece sevgilim değil ailemdi, annemdi, herşeyimdi. Bunu buraya neden yazdığımı bile bilmiyorum ama bir yerlere içini dökmenin zamanı gelmiş gibi hissettim artık.
HAYATIMIN EN ZOR ZAMANLARI VE BELKİ DE DÖNÜM NOKTASI?