Kişilik & Karakter Kinci misiniz? Yoksa sana yapılan kötülükleri hemen unutur musunuz? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Sizi üzen birini affedebilir misiniz? -Kinci değilim ancak inatçı olabilirim : ) Kinci misiniz? Yoksa sana yapılan kötülükleri hemen unutur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kinci değilim karşımdaki insanı affederim ama eskisi gibi de olamam aynı bağlılıkta sevemem 1 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl Araya giren soğuma , asla eskisi gibi olmaz. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen öyle insan nötr oluyor Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Haaa öyle mi olmuş diyorum ben unutmuşum deyince yine kanatlarını taktin diyorlar ahah bu kadar kolay unutmak istemiyorum 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Affetmek büyüklük genede biz büyük kalalım.. Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Değilim, onları yaptıkları hatalarına emanet edip yoluma bakıyorum.. Vicdanı olan yaptığının acısıyla zaten yanar.. 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Vicdanı olan aynen öyle.. Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kin tutacak kadar uzun bir hayat yaşamayacağım. Kalbimi kötülüklere gebe bırakmadan gidiyorum mezara. 🤣 1 3 Yorumla Dostoviski +1 yıl Ne güzel gidiyorsun : ) Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Bizim gidişlerimiz de gelişimiz kadar güzel olacak diye bunlar hep. 🤣 Yorumla Dostoviski +1 yıl Büyük laf 👍 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. İnsanlara kin beslemem. Kimsenin arkasından beddua da etmem, direkt allaha havale ederim. Benden uzak olsunlar yeter 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kinciyim. Misal biri şakayla karışık laf söylesin bir dahaki görüşümde laf sokarım yapılanıda unutup affetmem 1 0 Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Kinci değilim ama üzüntüm hemen geçmez kafam da kura kura bitmez 1 0 Yorumla
daisy___ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı. Efsane kinciyimdir ve beni üzen birini asla affetmem 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kinci değilim ama saygım bitince sevgim de biter. Eskisi gibi bakamam o insana.. 1 0 Yorumla
Faraziharnici Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İyiligime doyum olmaz ama kinim ve öfkem hiç sevmiyorum o yönümü hiç bir zaman unutmaz 1 0 Yorumla
dryNbony Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kinci değilimNefret tutmamBana yapılanı da unutmam ;) 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kinci değilim ama bana yapılanı unutmam. O kişiyle ilişkim asla eskisi gibi olmaz ama devam eder. 1 0 Yorumla
xWoramelx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kinci değilim sadece kafada bitiririm görmezden gelirim 1 0 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnatçıyım ama kinci değilim 1 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl 👍👍👍 Yorumla Uçanpingu +1 yıl 👍👍 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Cok kinciyim unutmam asla (( 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kinciyim unutmam ama zarar da vermem 1 0 Yorumla
Shelby06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Unutmam affederim.Sonra affettiğim benim olur. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kinim vardır çünkü ben kimseyi affetmeyi beceremem 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kinciyimmm 2 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fena kinci biriyim. 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnatçı evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kinci değilim karşımdaki insanı affederim ama eskisi gibi de olamam aynı bağlılıkta sevemem
Araya giren soğuma , asla eskisi gibi olmaz.
Aynen öyle insan nötr oluyor
Haaa öyle mi olmuş diyorum ben unutmuşum deyince yine kanatlarını taktin diyorlar ahah bu kadar kolay unutmak istemiyorum
Affetmek büyüklük genede biz büyük kalalım..
Değilim, onları yaptıkları hatalarına emanet edip yoluma bakıyorum..
Vicdanı olan yaptığının acısıyla zaten yanar..
Vicdanı olan aynen öyle..
Kin tutacak kadar uzun bir hayat yaşamayacağım. Kalbimi kötülüklere gebe bırakmadan gidiyorum mezara. 🤣
Ne güzel gidiyorsun : )
Bizim gidişlerimiz de gelişimiz kadar güzel olacak diye bunlar hep. 🤣
Büyük laf 👍
İnsanlara kin beslemem. Kimsenin arkasından beddua da etmem, direkt allaha havale ederim. Benden uzak olsunlar yeter
Kinciyim. Misal biri şakayla karışık laf söylesin bir dahaki görüşümde laf sokarım yapılanıda unutup affetmem
Kinci değilim ama üzüntüm hemen geçmez kafam da kura kura bitmez
Efsane kinciyimdir ve beni üzen birini asla affetmem
Kinci değilim ama saygım bitince sevgim de biter. Eskisi gibi bakamam o insana..
İyiligime doyum olmaz ama kinim ve öfkem hiç sevmiyorum o yönümü hiç bir zaman unutmaz
Kinci değilim
Nefret tutmam
Bana yapılanı da unutmam ;)
Kinci değilim ama bana yapılanı unutmam. O kişiyle ilişkim asla eskisi gibi olmaz ama devam eder.
Kinci değilim sadece kafada bitiririm görmezden gelirim
İnatçıyım ama kinci değilim
👍👍👍
👍👍
Cok kinciyim unutmam asla ((
kinciyim unutmam ama zarar da vermem
Unutmam affederim.
Sonra affettiğim benim olur.
Kinim vardır çünkü ben kimseyi affetmeyi beceremem
Kin besleyen birisi değilim asla
Kinciyimmm
Fena kinci biriyim.