Kişilik & Karakter Kinci misin yoksa sana yapılan kötülükleri hemen unutur musun? bayançelik Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Kinci misin yoksa sana yapılan kötülükleri hemen unutur musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kinciyim genelde. intikam almam ama yapılan davranışları da unutmam hiç bir zaman. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Kinci biri değilim ama yapılan kötülükleri kolay kolay unutmuyorum 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kinliyimdir.. Kolay kolay unutmam yapılanları.. Keserin sapı bir gün döner mutlaka.. 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kin gütmem ama canım çok yandıysa ara ara saldırırım 1 0 Yorumla
doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Saman alevi gibiyim tabiki çok kötü bir şey olmamış ise 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kötülükleri unutmam ama kinci de değilim 1 0 Yorumla
theyus Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Enayiyim ben bu konuda , keşke kinci olsam. 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yapılan yamuğu asla unutmam ama peşine de düşmem. 1 0 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Unuturum genelde 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Umursamam 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Unutmam 1 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Unutmam intikam şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kinciyim genelde. intikam almam ama yapılan davranışları da unutmam hiç bir zaman.
Kinci biri değilim ama yapılan kötülükleri kolay kolay unutmuyorum
Kinliyimdir.. Kolay kolay unutmam yapılanları.. Keserin sapı bir gün döner mutlaka..
Kin gütmem ama canım çok yandıysa ara ara saldırırım
Saman alevi gibiyim tabiki çok kötü bir şey olmamış ise
Kötülükleri unutmam ama kinci de değilim
Bana yapılan kötülüğü unutmam
Enayiyim ben bu konuda , keşke kinci olsam.
Yapılan yamuğu asla unutmam ama peşine de düşmem.
Unutmam ama kin de tutmam
Unuturum genelde
Unuturum
unutmam ama unuturum
Umursamam
Unutmam
Unutmam intikam şart