Kişilik & Karakter En etkileyici özellikler hangisi? Sizin gözünüzde onu bir adım öne taşıyan? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ses tonu Gülüşü Fiziksel özellikleri Karakteri Merhameti Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En etkileyici özellikler hangisi? Sizin gözünüzde onu bir adım öne taşıyan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, bence eğer bir insanda merhamet olmazsa diğer özellikler olsa bile boş yani hiçbir anlamı yok benim gözümde... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanıyınca aslında ilk insanı özellikleri dikkate alınmalı,
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Başlangıç olarak fiziksel özellikleri sonra Karakteri 1 0 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ses çok önemli ya olmayınca olmuyo hee şey 10 10 mesela ama ses kötü ıyyy yani 1 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Aslında hemen hemen hepsi öncelik bunların 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hepsini birarada bulmak zor Yorumla alpp3838 +1 yıl Tabiki öyle... Genel olarak sevebileceğim kadar güzel ve karakteri sağlam dürüst biri olursa yeterli benim için Yorumla Soran +1 yıl Bu zamanda zor Yorumla alpp3838 +1 yıl Olgun kadın bulunabilir... Yeni nesil çok fena Yorumla
bykalpsizruh Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sesi gulusu fizigi daha one cikar öncelik olarak 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dinine bağlı olması olabilir. 1 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlk olarak fiziksel özellikler sonra karakteri 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fiziksel özellikleri ve yüzü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Merhaba, bence eğer bir insanda merhamet olmazsa diğer özellikler olsa bile boş yani hiçbir anlamı yok benim gözümde...
Tanıyınca aslında ilk insanı özellikleri dikkate alınmalı,
Başlangıç olarak fiziksel özellikleri sonra Karakteri
Ses çok önemli ya olmayınca olmuyo hee şey 10 10 mesela ama ses kötü ıyyy yani
Aslında hemen hemen hepsi öncelik bunların
Hepsini birarada bulmak zor
Tabiki öyle... Genel olarak sevebileceğim kadar güzel ve karakteri sağlam dürüst biri olursa yeterli benim için
Bu zamanda zor
Olgun kadın bulunabilir... Yeni nesil çok fena
Fiziksel özellikler karakter
Hepsi önemli ama ilki merhamet
Sesi gulusu fizigi daha one cikar öncelik olarak
Karakteri ve merhameti..
Dinine bağlı olması olabilir.
İlk olarak fiziksel özellikler sonra karakteri
Fiziksel özellikleri ve yüzü
Saç ve bakış maalesef
bide gozleri